Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Dmitro

91
Я тоже подтверждаю, что в прошлом году, в группе смешанные-профи никто из призёров не знал маршрут заранее. Все мы были на виду друг у друга. Так же знаю победителей группы мужчины-туринг, и они тоже не знали маршрут заранее.
А те, кто 2 часа ищет КП или боится лезть в болото, тот не выиграет подобные соревнования. Это не гонка по велотреку или шоссе.
По поводу стартовых взносов: пусть те, кому они кажутся большими, попробуют организовать хоть какую-нибудь гонку и всё поймёте.
И вообще, есть гонка - есть правила, если хотите участвовать, соблюдайте правила, зачем их обсуждать. Не нравятся правила, не участвуйте. Так везде.
А для того, чтобы занять призовое место в туринге, не нужно быть мастером спорта по велоспорту и ориентированию. Достаточно уметь пользоваться картой, компасом или GPS, иметь исправный велосипед и быть в хорошей физической форме.
92
Вот трек
Именно так ехал я на соревнованиях. После старта, с моста съезжал по кругу, чтобы не толпиться на крутом спуске, а заезжал на мост уже напрямую, по тропинке.
93
Советую обратиться к Саше BRSK.
94
Цитата: 16081989 от 05 мая 2015, 21:54:51
А у меня есть инфа, что после  трёх часов  физ.нагрузки, организм начинает есть сам себя  :D
Теперь понятно, почему после круглосуточной я приехал "без рук, без ног" :biggrin:
А раз пошла такая тема, придётся свой пульсометр достать с полки и провести исследования.
95
Дякую за викладені результати!
96
Взагалі-то спортивна медицина визначає максимальний пульс, як 220 мінус вік, тобто для Роми 220-23=197. А при фізичних навантаженнях він має бути у межах 60-80% від максимального, тобто для Роми 120-160. Все, що вище, то вже перевантаження, і воно не повинно бути довгим, не більше декілька хвилин. І тренована людина відрізняється від звичайної тим, що при однаковому навантаженні у тренованої пульс буде нижчий і після зняття навантаження, він скоріше прийде до ЧСС у стані покою.
А пульс 240 лише показує, що серце ще молоде і міцне, але не треба забувати, що крім серця е ще й судини. І при такому пульсі бажано б і тиск поміряти, чи не зашкалює він, а то можна догратись.
Взагалі, про це все краще запитати професійного спортлікаря або кардіолога.
97
Та не загнеться. Молодь є, просто вона поки що нерішуча, соромиться. Вчора було з десяток тих, з якими я був у покатухах, і деякі з них дуже пристойно їздять, але приймати участь не схотіли. Або бояться програти ветеранам, або бояться образити їх своєю перемогою :).  Треба влаштувати змагання "для тих, кому до 30-ти", може тоді більше молоді приїде. А якщо без жартів, потрібно, принаймні, більше інформувати про змагання, заздалегідь анонсувати їх, наголошувати, що участь може прийняти кожен бажаючий. А там, якщо з компанії 2-3 людини наважаться, то й інші підтягнуться.
98
Цитата: Alex Goz от 04 мая 2015, 22:56:42
Отже перша десятка ветерани - молодь рахунок 5:5
Тобто 1986 р.н. це вже теж ветерани?
99
Сильно нереальное совпадение, чтобы из Чернигова попал аж в Николаев и приехал опять в Чернигов. Скорее всего, соврал тот человек, и купил он его в Чернигове, и догадывался, что краденый. Но в любом случае, поздравляю, что судьба дала второй шанс.
100
Проезд должен быть. В тех местах из окрестных сёл выпасают скот, значит и лоси пройдут. Тем более, что воды в этом году нет, много канав пересохло, даже тех, что прошлым летом с водой были.
102
А что за кровавый участок? Типа terra incognita? :)
103
В воскресенье поеду по маршруту, который я предлагал в этой теме, т.е. Ч-Анисов-Подгорное-пляж-Пешеходный мост. Выезд с 14 до 16, т.е. могу подстроиться под других желающих. Темп прогулочный. Кто желает, пишите время выезда. Если никто не напишет, стартую в 14:30 от экрана на площади.
104
Ця акція, доречі, започаткована ще за попередньої влади, ось тут.

ЦитироватьПОЛОЖЕННЯ
про Всеукраїнську інформаційно-профілактичну акцію "Відповідальність починається з мене"

1. Це Положення визначає порядок проведення Всеукраїнської інформаційно-профілактичної акції "Відповідальність починається з мене" (далі - Акція).

2. Акція проводиться щороку з метою пропаганди та утвердження здорового способу життя у молодіжному середовищі.

3. Основними завданнями Акції є:

виявлення фактів порушень чинного законодавства щодо незаконного продажу неповнолітнім алкогольних напоїв та тютюнових виробів;

обстеження вулиць обласних та районних міст і населених пунктів на предмет наявності зовнішньої реклами алкогольних напоїв та тютюнових виробів;

здійснення інформаційно-просвітницької роботи (розповсюдження друкованої продукції: плакатів, буклетів, книг, проведення консультацій тощо);

формування відповідального ставлення молоді до свого здоров'я;

стимулювання активної участі місцевих громад у суспільному житті;

залучення рекламодавців та засобів масової інформації до створення та розміщення соціальної реклами;

розвиток партнерських відносин інститутів громадянського суспільства з органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування, приватними структурами, громадськими організаціями, засобами масової інформації.

Інші завдання, направлені на формування здорового способу життя, можуть розширюватися за ініціативи органами виконавчої влади та органами місцевого самоврядування.
105
Продано всё.
Прошу закрыть тему.