Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

121
Куплю / продам / Re: Педали
13 ноября 2015, 13:49:28
Це ще як до кросівок?
122
Да, Макс, договоришся з цими виродками. Вони самі з цього швидше за все мають.
123
Так уже Чернігів не може розродититись достойним кандидатом?
Не люблю я такі вислови на форумі, але заставляєте, а може не всі кандидати  пирожки з говном, а просто переважна більшість виборців (громадян) у Чернігові говномаса?
І ніякі виправдання не участі у виборах не приймаються.
124
А потім виникає питання чому Чернігів як завжди в ж......
125
Ну якщо 50-60 літні ветерани, що їдуть на рівні першого спортивного розряду, а деякі й під КМС це "дворовой", то що ж це у нас є за "Великие".?
126
Те що в 2000 чернігівців є велосипеди і вони їх витягли на велодень ще не показник.
127
Хоча щось сумно, велосипедистів у Чернігові наче більшає, ставляться якісь сумнівні рекорди. А в  велоперегонах все менше й менше. Згадую перше велораллі, в якому взяв участь - 2009 рік, скільки народу вийшло на старт....
А зараз....
Добре, невелика компанія у нас є, будем жити у своєму світі.

В суровый бой летит велосипедная дружина
Вы верьте мужеству отчаянных девчонок и парней
Стартуют в велогонке настоящие мужчины и девчонки..........
...
(Хай вибачають мене Сергей Гребенников та Николай Добронравов)

Все рівно будем готувати, отчаянных девчонок и парней  і вони будуть МОЧИТИ
128
Ну може не так висловився, перепрошую, але суть я вже пояснив.
І ні над ким я не насміхаюсь.
129
Я абсолютно не збирався тролити ні Діму, ні покатушку, а нагадати, що крім Велорейсу бувають й інші велоперегони. Так визнаю, що гонка на мій день народження була перенесена на пару годин, через показуху у Спартаку, нічого, з велобази я пішов і тепер Спартак ні на що не вплине. Організацією решти перегонів я не займався і не моя вина про пізні оголошення: коли отримував точну інформацію, тоді й писав. Звик за свої слова відповідати. А з Адреналіну на перегонах нікого вже давно не було.
Ще раз говорю, нікого тролити не маю наміру, а просто нагадав, що не Велорейсом єдиним і не Адреналін у нас центр велоруху.
130
О, знову адреналіновська матрасна покатушка.
Діма, а чому ніхто з вас не прибув на День народження велофана? Носа задерли? Крім свого велорейса ніде не берете участі.
Мабуть слід організувати, щоб громада разок забила на нього :D
Позмагаєтесь самі з собою, більш товариськими станете :)
Чи як магазин для мажорів, на решту уваги не звертаєте?
131
Виходить, що позволив. Правда Женю вже з'їдав, але так захопився погонею, що в повороті перед спуском мало не вилетів :(  і втратив час. Правда якби й догнав, не факт, що вдалосяб обійти. Минулого року вже таке було в Ялівщині, незадовго до фінішу обійшов його, а на фініші Женя вседно виграв :)
Так, що вже що є ж то є  :) :) Два кола добре погрались в догонялки))
132
Одне засмучує: мала кількість учасників :(
Чому ви так боїтеся цієї гонки? "Я не готов(а)" ; "Боюсь быть последним" та інші причини. Це не 60, не 100 км, тут може доїхати кожен (на). Страшно процесу долання дистанції? Всім важко, думаєте мені легко було їхати з підвищеною температурою тіла та болями в горлі, нічого живий здається :) :) В призи також всі не попадуть, ну й що, минулого року стартував, знаючи точно, що призове місце не світить, можна боротись з самим собою з дистанцією.
А то наче велосипедистів й багато, а взяти участь в аматорській велогонці нікому, це ж не Ялівщина, де є технічно складні ділянки, тут траса простенька, ну трясучка попадається :)
Не розумію.
133
Дякую, що комп знайшли :) :)
Блін весь старт він мені споганив, а починалось наче й непогано :) :)
134
Получилось все класно, хороша організація, нормальне суддівство :) :)
Хоча помилочка вкралась, Крейч 0:55.42 Я 0:55.33?? Женя ж перед мною фінішував
Тортик як завжди смачний :)
Подяка організаторам все класно без зайвої помпи :) :)

Своїм результатом уви незадоволений, але що вже вийшло, блін :( :(
135
Цитата: Dru от 17 октября 2015, 19:21:12
Тортиииик, я еду к тебе! :)
Наташа, а на першість області з байку завтра не хочеш? :) :) :), я теж забив. Цього разу на велофан їду :D :D :D