Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

136
Цитата: ultegra от 11 октября 2015, 09:23:30
ну так а зимой на лыжах в - 10 бегают и тоже нормально )
Женя, чому в -10 ображаєш, і в -24 доводилось :) :)
137
Коротше ясно, на гонку начхати, головне це шоу. А на холоді воно ясно не вдастся. Де б організатори понасолоджувались собою. Як на велодні. Перших два Дні народження було цікаво, в хорошій компанії без усякої гучної музики. А далі щось не те,  з'явились "шоумени" і деградіція головної ідеї пішла. Так же як і велодень. Там взагалі пі....ц, поки організатори красувались на естраді, фінішувало велораллі і через їхнє ротозійство якраз переді мною у фінішному створі з'явилась якась тупа жирна коррова (по іншому не можу сказати, хай пробачить мене прекрасна половина велолюдства), кілограм на 10 як мінімум важча за мене, тільки досвід і певна (скромно замітим) майстерність допомогли не травмувати ту дуру і уникнути травм самому.  Таким шляхом щось і велофан іде, минулорічне суддівство тому підтвердження.
138
На авто. Подробиць ще не знаємо.
139
Учора, повертаючись з велогонки з МТБ, яка відбулась у Ніжині, біля села Красне загинув у ДТП голова Чернігівськоі міськоі федераціі велоспорту один з найсильніших велогонщиків нашоі області, а у своій віковій категоріі і Украіни Остапенко Анатолій Іванович.
140
Болтушка / Re: Покатухи под дождем (R)
28 сентября 2015, 22:32:23
Цитата: kuznets от 28 сентября 2015, 21:52:10
У меня тут еще идея давно крутится встречать не только осень а еще и зиму на велосипедах, как вам? раз уж такая жара то можно устроить "ночь отмороженного велосипедиста" по типу дня мерзляка.
Видео для инопланетян: https://www.youtube.com/watch?v=TtgQwbsuklM
Саша, мені на лижах якось більше подобається :) :)
141
Цитата: 3pac от 27 сентября 2015, 11:46:38
Если хотябы человек 10 соглясятся на эту божевильну авантюру, то можно еще создать дочернюю ветку "Покатухи под бухлом (R)" и возможно даже объединять эти 2 федерации иногда 8)
А де це "Покатухи под бухлом", я щось пропустив? :( :(
142
Цитата: kuznets от 25 сентября 2015, 10:38:37
Ну у вас же несколько велосипедов, пусть один едет в Яловщину а вы с нами...  :)
Ага, якби ж то :( :(
143
Саша, до тебе нема претезій :) :)
144
Ох!  Бл.... В Чернігові як завжди все через щось..
27 якраз Першій області з маунтинбайку в Ялівщині, хоч розірвись кур... :(
145
Болтушка / Re: Наши рекорды
22 сентября 2015, 20:43:53
Однозначно :)
146
Болтушка / Re: Наши рекорды
20 сентября 2015, 18:43:45
Нарешті зрозумієш, що не слід ставити нереальні задачі. А тренуватись слід грамотно, навантаження збільшувати поступово. Я наприклад був майже стовідсотково впевнений, що 3000 за місяць не проїдеш (у мене рекорд 2400 у 2010 році, цього року 2318 і я знаю що це таке :) :) Так й накату маю побільше. Можна звичайнео  "на зубах" проїхати 3000, в результаті перетренуватись і потім довго відновлюватись. Яка з цього користь? Заради того щоб похвалитись :)
147
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
12 сентября 2015, 20:59:24
Народ, в  декого старожилів нашого Форуму Fugitive і Alata, День народження однако :) :)

Настя і Ярослав, вітаю! Обом міцного здоров'я, мирного неба, радості, удачі :)
148
А де це в нас така майстерня?
149
Хто не згоден, незабаром, першість міста, з МТБ, велокросу та й першість області в Ялівщині, дерзайте :) :) :)
150
Цитата: babichns1986 от 02 сентября 2015, 13:30:01
если поставить вопрос ребром... кто в Черниговской области катает быстрее на МТБ, единицы???.
Мы с удовольствие приехали на разделку 20ку(зрителей кстати было очень мало), было интересно посмотреть на лучших спортсменов... и Рома один с наших, прокатил на МТБ очень достойно..
Поэтому ты скорее всего не прав.
Прізвища тих, хто найшвидший на МТБ тут

http://www.velofan.com.ua/forum/topic-4201.45.html