Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

211
Майстерність водіїв на найвищому рівні :D :D :D :D :D
Це не Китай часом :) :)
212
Ще в когось є сумніви?))
213
І я розраховую прибути (своїм ходом звичайно)
214
Без проблем, головне, щоб було достатньо води. Я вчора проїхав тренування 84 км (з них 70 по трасі з середньою 33,5) випив три фляги води й нічого.  До води можна трішки додати регідрону, тільки не пакетик на літр, як це в медицині застосовується при сильному зневодненні і знесоленні. А десь так, пакетик на 3-4 л.
215
Дуже прикро, що багато все-таки повелось. "Протрубили" й "прославились".

Щось у веложитті нездорові тенденції пішли. І Велодень, незрозуміло що, при чому два роки підряд з-за нього постраждала першість області, і мода на задіяння велосипедистів на різних заходах, як виявляється ще й сумнівних. Правда я й сам один раз на прохання Федерації велоспорту розміщував оголошення про акцію в підтримку "Дніпра", але тепер не буду. Ну його...
216
Згоден з Winny, не завжди так просто визначити. Що якась туфта, я наприклад здогадався зразу, а що має місце ще й релігійний дурман не відразу дійшло. Цікавий ще момент, яким це вони методом вплинули на спортивну школу "Спартак", що ті "погнали" дітей-велосипедстів на це дійство?
217
Я не несу що-небуть, а пишу по суті. Велодень перетворився на фарс. І не прикривайтесь Велофаном і Дімою. Коли на Велофані з'явилось повідомлення? 18 травня, до того все щось там обговорювалось на Лайбі, на яку заходити відверто не цікаво. Для цього існує наш Форум. Це не спроба розколу? Намагання перетягнути на себе те, що створювали інші. Також в організації Велодня проглядався явно не Дімин почерк. Знаю його потяг до тривалих покатушок, а тут переїхали міст і впали. І та естрада з танцями живота: по-перше на природі зовсім не в тему, по-друге це пропаганда здорового способу життя? Для повного колориту ще невистачало тільки кіоска з пивом. А організація мінівелораллі? Як могло статись, що я на фініші врізався в якусь товсту корову, якій захотілось в цей момент перейти трасу? Був за мить від отримання серйозної травми.  А організатори в цей момент насолоджувались собою та позували перед камерою. А результати гонки де? Це вже непотрібно? Для камери ні до чого?
І доречі де це за межі України Чернігів прославився рекордом? В New York Times надрукували чи що? І чим тут прославлятись?Рекорд це коли в чомусь кращі. Зробили то й зробили, а шум який підняли. Харків одною лівою побив і ніякого дикого шуму не піднімалось. Не перетворюйте велорух на шоу, воно до здорового способу життя не має відношення. Складається враження, що все це намагання зірвати якийсь грант, або проба пера в політичній діяльності. Якщо на наступний рік буде подібне, на такий Велодень не піду, і якщо  знову буде помітно застосування адмінресурсу, тобто вплив або домовленість з керівництвом спортшколи щоб спортсменів наказним методом задіяти, точно "прославитесь". Де це бачено, один раз через Велодень перенесли першість області з велоспорту, а цього року обрізали - відмінили групову гонку. Оце дійсно удар по велоспорту замість пропаганди здорового способу життя. І все заради піару кількох осіб. Повторюю, КнязЪ тут явно ні причому, не його почерк. Не потрібно Дімою прикриватись.
218
Забув додати: І отримають грант на "Боротьбу з наркоманією" ну а відносно "ефективності" такої боротьби, думаю всім ясно.
219
Однозначно ми були праві. Я на цьому "дійстві" звичайно не був, їхав додому з тренування заглянув туди, коли стояли над Стрижнем. Просто цікаво було: хто ж організатор. Одразу зрозумів - якась секта. Й поїхав собі. Потім мені переказали, що коли їхали містом "громогласно" оголошували, що більшість учасників пробігу - колишні наркомани. Я просто шокований. Да товариство... он ви які виявляється ;) Що ж ми маємо в результаті: jovner-lena поставить жирну галочку у звіті перед своїм керівництвом - он скільки колишніх наркоманів удалось зібрати на акцію, а велоЧернігів зганьбився на всю Україну :(
(див. посилання вище)
220
Тра....ня один день :D :D :D
Важкий видно маршрут, може той півострів заслуговує на таку назву :) :)
221
Ну і яка церква була спонсором, тобто рекламувалась?
222
Переміряв дистанцію цьогорічної гонки 27,4 км. Швидкість переможця виходить 32,7 км/год.
223
Мабуть природній відбір необхідний. Спускаюсь учора по Шевченка, з роботи на тренування, так неквапливо 32 кмм/год, мимо промчав фікс. Хм.. я трішки додав до 35, все одно відстаю. Ну і... я то загальмую, якщо виникне якась перешкода, а воно на фіксі????. Безголове. Ну і заради інтересу рішив перевірити, спуск закінчився, з'явився зустрічний вітерець, проти вітру на 36 км/год обійшов як стоячого. І чого ото так з спуску по вузькій дорозі гнати?? Ні, природній відбір необхідний.
224
Ну проблема, нема слів...
225
Особливо показова доля великого Марко Пантані  :(