Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

241
Ну-ну. Це не гонка, а швидше бродіння покущай й болотах. Женя тільки щось не хоч з'являтись на справжні гонки. Ще побачим, хто слабий і немічний, а якщо й виграєш у п'ятдесятилітніх, то чи багато. Вел особливо ніхто з гонщиків не жаліє, але на все є розумна межа. Чи може то все уже для мажорів. Чи дехто у нас уже думає, що вони мажори. В цьому світі все так мінливо...
242
Нічого не маю проти, раллі "Вогняних літ" теж не найвищому рівні, правда до організації на маю ні найменшого відношення. Але там мене організація не засмучує. Це гонка і досить цікава, дорогу я знаю. Там просто мчиш як найшвидше і все. Був колись момент, коли фінішні розборки випали на пішохідний міст, на спуску я мчав в районі 50 км/год, так тікав від переслідувача і звичайно все було не огороджено, між людьми й автомобілями проскочив без пригод. Тепер фініш на самому мосту і такої небезпеки немає. В дощ відмінили гонку... Може й неправильно, а може й краще, мабуть пожаліли дітей щоб не позастужувались.  Одне діло туристичний похід, а інше гонка. Мінус минулих змагань SVR в дощ: техніка убилась капітально а ремонт не дешево i Specialized тут не допоможе,  а воно того варте?  Дехто з ветеранів отримав певні проблеми з здоров'ям, теж думаю не варто.
243
Коротше, траса як і в минулому році виставлена вкрай некваліфіковано. Все-таки між туризмом і спортивним орієнтуванням різниця є. А намагання погнати народ побільше по кущах, по болоту і без толку я не розумію, хіба що з метою замучити усіх та побільше убити техніку, хоча за запчастинами в "Адреналін" все одно ніхто не кинеться.

Краще хай трасу розставляє Балджиєв, він в орієнтуванні точно розуміється.
244
Діма, знайшов, можеш забрати :)
246
Дякую :)
247
А протокол... :( :( :(
248
Та й Сєня цю ж дистанцію проїхав у за 1:11.50, середня 41,8 км/год, у 42 роки на Старт-шоссе, правда на хороших колесах, не пам'ятаю уже які були.

249
Думав фігня, передзвонив, кажуть було таке. ХЗ.
Але,  якщо в марафоні вище світове досягнення 2:02.57 це по 2 хв.54,8 сек на км. Спобуйте :) :) :). Я років 27-28 тому назад пробігав 2 км з ш-стю 3 хв/км, 3 км в такому темпі уже було не під силу (на 3 км результат був 9.30), а це 42 км!!!, то чому б і на велосипеді не проїхати 45 км з ш-сть 55,8 км/год (я перерахував),
      Тим паче, наприклад я у минулому році проїхав гону 50 км за 1:16.06 це 39,4 км/год.
То за великим рахунком я ж "доходяга", та й вік був 49 років, та й стаж занять велоспортом лише 6 років, та й велосипед скромненький, алюмінієвий 2006 року з карбоновою вилкою . А то молоді здорові хлопці, одні з кращих, мають відповідну підготовку і відповідні велосипеди, ХЗ можливо.
251
Може не встиг. Все відбулось менше години тому :)
253
Давай Серьога, зичу успіху :) Я постараюсь з 30 вийти :) :) :)
254
При однакових умовах результати повинні бути кращі))
255
Карпишин хворий був.
Корж на 20 ще 40 км/год ніколи не показував
Петренко середня 40,5 км/год.
Де тут несподіванки?