Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

257
Це до цього звичайного китайського? Гляну на велобазі, в мене десь була, я її тобі подарую як знайду.
258
Дякую :)
Постараюсь :) :)
259
Дякую)))
260
Дякую Ярослав)))

Обов'язково, все що від мене залежить)
261
Краще їхати подальше від бордюра, так Вас краще помітно, і коли нахабно підріжуть буде місце для маневру.
Повірте моєму досвіду, а він не маленький.
262
О, зараз заїду, резервую.
263
Дужу дякую Вам)))
Старатимусь)))

Будемо надіятись, що так воно й буде, хоча....
В усякому разі крім усього іншого, не забув як користуватись автоматом.

Два Коня, дивіться там, Ветерани-2 ще в тонусі, просто цього року так склалось :) :) :)
264
Дкмаю не варто мусолити цю тему, так же як і каналізаційні люки не прибрати з проїжджої частини на тротуар, так і велодоріжки не розмістити, так щоб від них була користь, а не піар.  Де???
265
Пр-р-р-р-р--рр! Ще раз повторюю, я небув учасником і може буду не зовсім об'єктивним. Де погріб? В лісі на галявині? Біля лісу? Одиноке дерево чи ще щось примітне? В легенді не вказано, а всі КП повинніф бути прив'язані до якихось особливостей. Може я в чому не правий, бо сам там не був.
266
Не було воно поширене в нас. Для мене насамперед гонки на шоссе, й лижні гонки. Трішки байк. А в же потім велоорієнтування, та й одна гонка на рік не сприяє набування досвіду, виникнення й розвитку якоїсь школи. Тому й майстерності нізвідки взятись.
267
Я не про те, а що може не варто було там жорстко обрізати контрольним часом, все-таки для нас траса надто складна, всі КП все рівно ніхто не пройшов.
268
На старті не був присутній, бо задіяний на іншому заході (Спартакіада працівників охорони здоров'я), не знаю наскільки чітко організатори довели до учасників правила відносно контрольного часу. Бо в Положенні щось небачив. Може не варто було перед стартом міняти? От багато хто й поступили як у минулому році. І кілька сильних пар незаслужено "пролетіли". Чи меншу кількість КП ставити, все-таки справжніх орієнтувальників тут практично немає, крім двох - трьох чол.
269
Знову мимо. Покійний Лаккі Лучано говорив, що найефективніший спосіб боротьби з наркомафією це зробити наркотики вільнодоступними. Хто схоче все рівно знайде, але дешевше, значить поменшає кількість крадіжок, грабежів та ін, але ж... Значить комусь у нашій державі це вигідно, а кому.... Тут потрібно в корінь проблеми дивитись, а не лякати що передасте матеріали ментам, вони краще вас знають хто де продає, чи може хто сумнівається? Молоддю й дітьми слід займатись, щоб у них не виникало потягу, це нелегка справа, куди легше організовувати отакі акціїї.

А відкіля такий філологічний шедевр НАРКОКОРУПЦІЯ. Невже і в с ередині наркомафії теж є корупція? :) :) :)
270
Ми проти наркотиків виступаєм і без велосипедів. Велосипедисти надіюсь не вживають. Думаєте наркомани прийдуть на пробіг.  Вважаю все-таки це піар-акція. Тим паче ініціатора її на нашому форумі не було, а зареєструвалась іменно з цією метою, тобто випадкова людина, а при чому тут ми, танцювати під чужу дудку. Хтось знає автора? Може бути інший варіант - той, хто зобов'язаний за своїми обов'язками боротись з наркоманією поставить галочку у звіті, що провів "надзвичайно дієвий захід", ефективність якого однозначно - нуль.  А шуму, й перешкод як транспорту так і пішоходам маса.