Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

271
Відносно "Начните с себя" я згадую вислів одного не дурного пана: "Що мені іще потрібно з собою зробити, щоб влада перестала красти"
А я свій внесок роблю, хто мене знає - той знає. І без усякого дешевого піару.
Так, що цю фразу я сприймаю виключно як дешевий популізм.
272
Так зрозумів, можна вітати з народженням доньки. Хай росте здоровою й красивою на радість :) :) :)
273
Dmitro, це в нас також своєрідна  соцмережа :) :) :)
274
Шановне товариство, а протоколи, протоколи...
275
Цитата: jovner-lena от 31 мая 2015, 18:04:36
Если бы данную проблему решал наркодиспансер, то и проблемы бы не было уже давно)) А так... и алкоголиков меньше не становится и наркоманы есть....
Проблему ліквідації фізичної залежності від наркотиків якраз вирішує наркодиспансер і більш ніхто. Появі нових наркоманів він запобігти не зможе, як і велопробіг. І що дасть консультація волонтерів велосипедистам. Про методи детоксикації? :) :) :)
От якби ці панове, що бажають у такий дешевий спосіб попіаритись, щось зробили, щоб у Чернігові на спортивний інвентар були не такі безбожні ціни, та й ширший асортимент, або профінансували якісь гуртки, якщо кому спорт не до душі, ото був би гідний внесок А так.....
276
Позбавитись можна лише одним способом, пролікувавшись в наркодиспансері, щоб "відмити рецептори" все решта ніснгітниця. І що тут зможуть волонтери - не знаю.
277
Перші дві команди уже відомі, а хто треті?
А в турингу?
278
Однозначно.
Куди важливіше не давати "кришувати" наркодилерів.
279
Красота :) :) :)
280
Іра, якщо першим словом в назві змагань стоїть Specialized, то має означати, що ця компанія дійсно є справжнім, а не дутим спонсором і забезпечує все без усяких стартових внесків (тим паче для неї їх розмір просто жалюгідний), та можливо навіть надає велосипеди для тестування (оте тестування, що було недавно, то жалюгідна пародія). В противному разі змагання мають називатись "Відкрита першість Чернігівської області з велоорієнтування" за організації...  і далі йде перелік спонсорів та організаторів. А  так щось напрошується Чернігівський варіант....
281
Не причина, а наслідок :)
282
От якщо б був пробіг за ліквідацію Державної служби з контролю за наркотиками, яка тільки утруднює роботу лікарів і нічого не робить для зменшення розповсюдження наркотиків серед населення України, а можливо й контролює наркотрафік, я б проголосував обома руками.
283
Чергова хе..ня.  Знову чиясь піар-акція.
Я працюю лікарем і знаю що в нас боротьба з незаконним обігом наркотиків заключається в тому, щоб максимально утруднити призначення наркотиків хворим, які мають в цьому нагальну потребу. От я, звільнившись з армії і влаштувавшись на роботу лікарем, повинен був пройти спеціальну перевірку, щоб отримати право призначати наркотики. Пиз..ць.
284
Цитата: Fan от 28 мая 2015, 13:14:23
Согласен, поэтому тесты и были бесплатными.
По поводу даст-не даст .Большая часть участников тестов, покатавшись на одной и той же модели велосипеда с  26-м и 29-м колесом, отметили что 29-е им понравились больше.
А в гірку вони пробували?
285
Нічого воно не дасть, тим паче велосипеди від одного виробника. Це слід багато покататись, правда окремі особи, які дуже добре відчувають велосипед, можуть щось і добре зрозуміти. Виробник повинен платити за тести, а не учасники змагань чи майбутні покупці.