Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

286
Чернигове походу открылась автошкола ущербных водителей. Бывало за 1 день по 2-3 раза делал стоппи перед носом у некоторых дураков, не знающих что такое знаки приоритета.
Де речі недавно в Чернігові прокуратура наче "накрила" "автошколу" де за 10 чи 12 тисяч грн. видавали права без навчання.
287
"дает топовые велосипеды на тестироване бесплатно, этого мало? или за это его не стоит пиарить"
І кому це потрібно крім Спеша? Які ми безмежно щасливі від такої честі :D :D :D.
flopix - а підтримую.
288
Зараз мені здається варто б об'єднати зусилля навколо двох проблем:
1. Велозлодійство і абсолютне небажання міліції боротись з ним
2. Автохамство.
До речі їду вчора на тренування, за Михайло-Коцюбинським мене обходить Жигуль з прицепом, пасажир висовує руру з вікна і показує мені Fuck, ну що тут скажеш - типове Чернігівське бидло, у Львові навряд чи додумались би. Оце характеризує відношення пересічного чернігівця до велосипедистів, а ви велодоріжки....
А якщо їдете близько до краю проїжджої частини, то не факт, що прямо навпроти Вас, не буде хтось здійснювати обгін на вузькій ділянці, чи роз'їзд. Можете бути впевнені, що на Вас уваги не звернуть і будете скинуті на бордюр, тобто впадете. Бо бидло ж у автомобілі, йому потрібно швидше кудись.
З тих причин пілотую велосипед досить нахабно, до правого краю не жмусь і мене бачать і є місце для маневру, буває правда, що авто проскакує впритул, але дяка Богу, поки благополучно. Або інший момент їду, мене обходить маршрутка, тут же підрізає і пікірує на зупинку. Під'їжджаю, запитую:"Хто тебе учив так їздити?" відповідь: "Ви что не видите, здесь остановка" Пиз...ць, я буквально втратив дар мови...
289
Велодоріжки звичайно не завадили б, але....
1. В нас їх прокласти ніде
2. "Особливості" мешканців міста Чернігова - на доріжках були б припаркрвані автомобілі, або численні пішоходи в т.ч. й мами з дитячими візками, та ще й з купою претензій "где хочу там и хожу, вы чё, их приватизировали?" - даю стовідсоткову гарантію.
Так що все це піар окремих осіб, намагання виділитись, побудувавши замок з піску  на піску, а велорух їх цікавить в останню чергу.
290
Взагалі виходить, що велодень присвячений не велосипеду, а бо-зна чому: маскарад, танці й інша мішура, а велосипед десь так збоку сиротливо. Пару років назад було краще. В Славутичі минулого року було здорово.
291
Хто б це виклав результати раллі, що було на велодні, будь-ласка?
292
Зустрінемось значить на лижній базі (там же велорейс так розумію)хоча у змаганнях брати участі не буду, поки що немає на чому їхати, так як велосипед вкрадений, а на чім попало не хочеться.
293
Ага, взули))))) Хотів би я щоб дехто з них мене взув, але не від того, що я стану старий та немічний, а тому що вини стануть такі сильні  :):). Але поки що це з розряду фантазії :(. В жінок та дівчат дистанція  була10 км.
294
На тобі пари :)
Остапенко А. - Забіла Ю.       0:27.10
Карпишин С. - Петренко С.  0:28.08
Пономар А. - Єрмоленко А.   0:28.21
Кирієнко А. - Черкас С.       0:29.16
Денисенко В. - Тесленок І.   0:29.22
Гоцацюк О. -  Аксюта       0:29.28
Корж О. - Васильєв В.       0:29.43
Потебня М. - Роздерій М.       0:30.11
Татарченко В. - Пилипенко  0:33.21
295
22-23 травня відбувся чемпіонат Чернігівської області з велоспорту на шоссе (індивідуальна гонка 20 км, парна гонка 21 км. Подаю кращі результати в індивідуальній гонці:
Сенчук С.   0:28.03
Остапенко А.   0:28.20
Забіла Ю.   0:29.03
Єрмоленко А.   0:29.11
Петренко С.   0:29.39
Денисенко В.   0:29.46
Кирієнко А.   0:29.58
Карпишин С.   0:30.14
Токаревський Г.   0:30.15
Пономар А.   0:30.18
Гоцацюк О.   0:30.19
Черкас С.   0:30.22
Корж О.   0   0:30.37
Аксюта М.   0:31.24
Татарченко В.   0:31.28
Рябченко Д.   0:31.32
Набок В.   0:31.33
Потебня М.   0:31.34
Гах А.   0   0:31.36
Тесленок І.   0:31.40

Рахунок діди - молодь 5:5.
Для рахунку взяв перших тринадцять результатів, а не десять, тому що відкинув результати Забіла Ю., Петренко С., Кирієнко А. які ще не діди, але й наче не молодь уже))

Жінки - дівчата
Татарченко А.  0:18.02
Бізюк А.             0:18.10
Дяконенко А.    0:18.27
Зубок М.            0:18.34
Семчижина Ж. 0:21.25
Андреєва М.     0:22.31
Полуян А.          0:23.02
Гоцацюк С.       0:23.20
296
Здається прапори України, хоча не впевнений. Баннер не розтягував. На футболі не був, так як в ньому мало що розумію :(.
Тему створив на прохання Федерації велоспорту.
297
Беру всі три упаковки
298
Що за маячня, я зовсім не мав на увазі, щоб дівчата й чоловіки були в одній категорії, не важко здогадатись.
Я проти того щоб виключати з змагань сильних, з метою залучення більшого числа учасників (отут я й мав на увазі, якщо хто боїться сильних суперників, їм тут робити нічого, а не те, що когось зневажаю). Щоб нікого нікуди не гнати, не потрібно цього розділення за незрозуміло якими критеріями. Ну й проти змішаних пар - це просто дівчина уб'ється за гонку, а сам "ни в одном глазу". (Ну за винятком Dru) :)
299
Організовується акція на підтримку ФК Дніпро - фіналіста ліги Європи
Збір 27.05.2015 о 18.00 за Драмтеатром. Потрібно буде з прапорами проїхати кілька кіл навкруг Красної Площі.
На великому екрані буде перегляд футбольного матчу, фіналу ліги Європи.
300
Цитата: КнязЪ от 25 мая 2015, 08:28:05
Если хочешь привлечь новых людей и чтобы они получили призы, тогда нужно запретить, хотябы, на 1 год участие призеров. Или призеров Профи на след. год исключать, а призерам Туринга учавствовать только в профи.
Не правильно, перемагати повинні сильніші, підготовленіші а не штучно регулювати. Ми  вчора з М.Д. Аксютою полізли в гонку на велодні, прекрасно розуміючи, що призове місце нам не світить і позаду було два дні гонок чемпіонату області, втомились уже добряче. Ну й що. Брати участь тільки там де знаю, що напевно виграю???
А халявщиків з турингу  гнать у профі. Хоча взагалі навіщо ділити??? Получається сильні будуть без призу, а слабші з призом. Все одно будуть нечисті маневри. А так одна категорія і все. Перемогу найсильнішим!!!
А слабі духом і так не прийдуть, соплі жуватимуть.