Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

31
Слава Богу, що в призи не попали "на яйцях"
32
Абсолютно немаю бажання піарити Велорейс. Сама ідея хороша. Змагання по суті теж класні, хоча це не моє (їдь туди, не знаю куди не по мені.)

Але були споганені саме яйцями. Кидання яєць вплинуло на результат гонки. Тим паче не обговорені в Положенні.
Хочете шоу, робіть шоу, а не поганьте спортивні змагання. (Хоча ми з Геною набрали найбільше очей на яйцях це суті не міняє)

33
Але ми з ним разом виступаєм на Велорейс та Вело-яйце-рейс.
34
Він навіть не зареєстрований на форумі
35
Та ну! Сам підійшов, питає що за.....
36
Вчора після шосейної гонки дізнався від товариша цікаву новину: на його телефон прийшла СМС-ка, що я недопущений до гонки ДР Велофана.
Шокований "рівнем" організації :D :D :D. Я сам не збрався брати участі в гонці з відомих причин і навіть не приїхав туди.
Але чому СМС-кою та ще й не на мій телефон. Чернігів у всій красі :D.

Там мав я вашу "гонку" на увазі й на далі. Тим паче все одно вона гасне, виходячи з кількості учасників.
38
Теж не важкий на підйом, але повністю підтримую Женю.
39
Ото вся ціна роботи різних "велообществ", які намагаються побольше поговорити на камеру, про те яку вони роботу проводять, та раз у рік витягнути на площу весь хлам на двох колесах, з "велосипедистами" з сигаретами в зубах, трьохденною неголеністю, одутловатими обличчями, мо й не зовсім тверезі щоб зафіксувати черговий дутий "рекорд", а невеличку гонку проїхати нема кому. В основному спортсмени, яких в Чернігові дуже обмаль та ветерани, яких цього року культурно відмели.
40
Багато??? :D
Я коли стартував на першій своїй велогонці, у віці 44 роки, таи було 50 км.
41
Правильна назва велосипеда ARDIS ZSIO PRO
42
18.09.2016 близько десь о 13-14 годині з приміщення лікарні №4 у співробітниці лікарні (медичної сестри)  вкрадений велосипед Ардіс колеса лопасті

Фото
https://pp.vk.me/c836235/v836235510/74d/KWwGPdb35mk.jpg

Інформацію просьба надавати по

0933292818
0504141950 Мої телефони

0634283699 (Аліна)
43
Зате здоров'я більше в 30
44
Типу 50 річні не працюють і сімей у них немає.
45
Та нах, ті призи. От за медальку цікаво поборотись)))))
Тільки  бажано справедливо, може я її і в 35+ добуду, але ж якого я повинен змагатись з тими, що на 16 років,  молодші, а за декого й на 20, при наявності вікових груп? Тут мабуть не тільки некомпетентність організаторів, а й типове Чернігівське жлобство, -побільше стартових внесків, по менше витратити. Та й ...з ним, велофан все одно деградує, це видно й без мікроскопа.