Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

361
Болтушка / Re: Наши рекорды
04 января 2015, 19:09:53
Придивившись, зрозумів: на компі був виставлений не одометр, а добовий пробіг, що цілий рік не "обнулювався". Тепер ясно чому обнулення наступило на 10000 км.
362
03 января 2015, 17:57:38
Де це він встиг стільки накрутити, в мене наприклад за 2009-2014 роки 89426 км???
В тому-то справа, що часу малувато, для повноцінних тренувань.
363
01 января 2015, 18:19:54
Дивно, цифри повинні обнулитись при 100 000 км, в мене на шосері 30 888 км і працює, показує, не обнуляється.
364
Обійдусь і без ваших гонок, особливо, якщо їх організовують чи судять люди, які не мають елементарного уявлення і замість того, щоб сприйняти контруктивну критику і недопустити грубих недоліків у майбутньому...
Нормальних гонок вистачає.
365
То інша траса, а взагалі то два кола їхали діти 11-12 років, а не 9-10
366
Тільки не 9-10, а 11-12 років, так по тій же трасі, молодці, проїхали дуже гарно))
367
Виникає резонне питання, чому Потебня в групі 15-18, якщо йому лише 14 років. І проїхав він 2 кола як і потрібно, а потім його перенесли в старшу групу і по суті принизили, тому, що другий призер там був дуже повільний, а на третьому колі ніякий. А в групі де Потебня повинен бути переможці по суті пішки йшли, ще й дівчинку туди з якогось дива втулили, яка я бачив їхала ду-у-у-у-же повільно. Комусь це було вигідно? І чому не об'єднали молодших дівчат в окрему групу, а зате була група 13-14 всього лиш з трьох учасників, потім ще дівчинку додали всупереч усяким правилам?
368
Ну вже розібрався, мабуть при конвертуванні в Excel в колонку E (час старту) вставилась ще й дата, сама колонка прихована, її не видно, тому не зразу зрозумів в чому справа. Виправив і формули працюють.
369
Артема слід занести в категорію "Діти 15-18"№, файл скачав, чомусь формули в колонках D та G  не працюють. Ну вже спробую підправити. А в форматі obs взагалі не знаю чим відкрити і навіщо такі складності, можна було б простіше в Excel підготувати таблицю, забити формули і результати були б тут же).
370
О, дідько,  picnic виявляеться дівчина, ну тоді фраза про Ялівщину в пості знімається (їй там робити нічого) решта в силі.
371
Winny,в колонку до дівчат любителів попав Єрмоленко Артем)) і в еліті нас здається стартувало все-таки дев'ять, хоча можу й помилятись.

І якщо можна на мою адресу в Excel -  щоб я зміг відсортувати, проаналізувати.
372
Вам до мого віку зась, на себе подивіться  спочатку, якщо не розумієте суті справи і краще читайте, а не пишіть, якщо не здатні.  В Ялівщину.. і побачим хто застогне і заплаче, а то навсіх змаганнях Чернігів вічно в ж..., тому, що всі специ язиком молоти і лише по пікніках їздити, а як до справи, то і...  Чернігівський менталітет.

А на пенсії є чим зайнятись, в тому числі вношу і свій, думаю досить вагомий внесок в розвиток велоспорту (кому потрібно ті знають) і популяризації здорового способу життя без всякого гучного піару й реклами.

Я лише вказав на недоліки, які пора б усунути, за одно й підкреслив, що розмітка на трасі цього разу була ЯКІСНА.
Не хочете сприймати, ваша справа.
Щодо неучасті в проектах велофану, можу й обійтись, гонок вистачає, як в Чернігові так і поза межами.
373
Коло проїхали, а от я теж вважав, що захід на друге буде без проїзду стартової галявини, відповідного інструктажу перед стартом не було. Як і не було по суті зрозумілого розбиття на групи.
374
Як би Ви дійсно ганялись зрозуміли б, що в "пилу" гонки невиразну розмітку можна й прогавити, а захід на наступне коло, слід вказувати дуже чітко, особливо на швидкісній ділянці. Мова не за мене, я їхав тоді в групі і все бачив, а от одна наша дівчинка "пролетіла" іменно з цієї причини, до речі не та, що виясняла відносини з суддями, за той епізод мені невідомо.
375
Не Гоз, а Гоц (німецькою мовою)