Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

376
Та ну... Женя хочеш пиши, я не буду.
377
Val_83 в Вас був привід сумніватись в адекватності моїх дій на трасі.????. Ви абсолютно не зрозуміли, що я мав на увазі. Не знаю про Ваш досвід в екстремальних гонках (мабуть з швидкістю 15 км/год по рівнині), але судячи з коменту Ви на них розумієтесь як я в хореографії. Милості просим 5 жовтня в Ялівщину на чемпіонат області з байку, мене туди точно допускають, абсолютно не сумніваючись в адекватност на трасі,  побачим чого Ваша ясна голова там варта.
І я ліз не в чужий монастир , а на гону, як повноправний член форуму. І в праві чекати дотримання Положення та загальноприйнятих правил.
Я свої сили не переоцінив, а точно розрахував, приїхавши на фініш в абсолютно нормальному стані, як і був до гонки, каламуть в голові то Вам не зрозуміти, що мав на увазі, видно не доводилось по справжньому боротись на тривалій дистанції. Не жаліюсь, зі мною все абсолютно нормально, хоча проїхав дещо гірше ніж планував, ну то вже мої проблеми, попало на спад. При чому тут найкрутіший, я прекрасно розумів, що в даній групі в мене шансів на призове місце немає. Не Вам вчити мене тактиці. А реєструватись серед любителів не збирався абсолютно, мене б просто не зрозуміли. До речі серед нас професіоналів немає. Тренуватись кожен може як хоче. Ми нікому не заважаєм. Спортсмени заважають призи здобувати? Тоді, гріш ціна вашой популяризації здорового способу життя, до речі на велодні бачив масу народу з сигаретами, а в нас не палять)))
378
Stewie, зібрались не зануди, а гонщики, які ще раз нагадую, звикли до загальноприйнятих правил. Рекомендую все таки спробувати позмагатись на такій дистанції, а тоді "умнічати".
379
Val_83, якщо це лише дружня гоночка, то й дистанції повинні бути відповідні. Чому ж ви дружно не кинулись на дистанцію 37 км? Цікаво як би ви її здолали. Правильно, то вже дистанція для гонщиків, а вони  перепрошую, все таки звикли змагатись за загальноприйнятими правилами. Спробуйте не просто проїхати, а позмагатись на такій дистанції, переживіть ці відчуття, щосили крутиш педалі, в голові уже каламутно, суперники від'їжджають вперед, намагаєшся дістати, а тяги уже явно недостатньо,  в голові уже казна що, якась там стрічечка на землі валяється...
380
Цитата: Winny от 02 октября 2014, 01:04:13
Направление движения было размечено лентой, лежащей поперёк дороги. Не заметить её было сложно. Большая часть участникоа поехала правильно. Особо одарённые ехали неправильно даже тогда, когда я стоял на дороге и рукой показывал направление движения.
Wnniy, слід враховувати стан гонщика, коли мчиш що в голові каламутно, а там якраз відносно швидкісна ділянка, то дуже її "помітно", ту стрічку, що на землі валяється.
381
Траса цього разу розмічена була добре, навіть я ні разу не збився. А от організація і суддівство... Саме шоу організоване було гарне, а от гонка ніяк. Це ж не шоу типу велодня,  а спортивні змагання, інакше чого б його гнатись 37 км по такій трясучці. Так до кінця не зрозуміло з розподілом на групи. Як дівчинка попала на нагородження в групу хлопців, ти паче, бачив: їхала дуже слабенько, дехто з дівчаток їхав значно краще, за яким критерієм?  Судді повинні були б показувати напрямок на наступне коло, мені до речі три кола показували, а от нашій дівчинці не показали і вона зрізала, а була б першою (серед молодших дівчат). Dru чому стояла на п'єдесталі одна? З ким вона боролась?  Що це за чернігівський варіант  поділу на профі (чи еліта) та любителі? Де критерій поділу? Перемагати повинні самі сильні, а не сильним зареєструватись в любителях, без "напрягу" проїхати і от переможець. Чому дітей розділили на кілька вікових груп, а дорослих ні?  Вже якщо ділити, то на вікові групи як це в людей робиться. Взагалі дітям 9-11 років на такі трасі робити нічого, хіба, що таку групу виділили, щоб хтось конкретний став переможцем. Та й саме нагородження якесь невиразне. Складалось враження, що організатори постарались самі для себе: їх цікавило шоу, самопіар, а не змагання. Якщо братись за організацію ЗМАГАНЬ, а не велодня то варто б запитати поради в людей які на цьому розуміються. А якщо більше шоу, чи торт,  то вистачило б пару кіл, а не гнати 37 км по трясучці, де дехто боровся за кожен метр дистанції. Та й маючи на старті комп'ютер не складно було б і протокол швидко оформити.
382
Ну й чудово, мій телефон 050-41-41-950
383
Тепер зрозуміло, дякую :)
384
Три заправки і жодна не біля круга?
385
Навіть можна б на 11.00
386
Де це заправка ОККО?
387
Щоб у Чернігові зустрітись десь на 11.30
388
Діма, а в суботу не буде? Щоб наша велосекція змогла ознайомитись з трасою.
389
Таке буває, мабуть камера вже старувата, й почала протиратись. Слід її замінити.
390
Рома, значить слід було починати з велопробігу :) :) :)