Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

391
"Розділку" відмінили. А так промчались нормально, цього разу без пригод. Приємно все-таки промчати містом в супроводі  з швидкстю 30, а не 15-17. Хоча в Києві на подібних заходах пам'ятаю гнали й 40, та й більше.
392
Я сам дізнався сьогодні. Думаю взяти участь в обох заходах.
393
А хто хоче показати молодецьку вдачу, приблизно через годину після завершення пробігу планується гонка з роздільним стартом по дорозі на Товстоліс, дистанція 8 км з одним розворотом. Отам будь-ласка й демонструйте звитягу  :) :)
394
Я буду слідкувати, щоб швидкість не підіймали. Станем на шосерах попереду, а за нами в групі буде набагато легше їхати.
395
Так, всі бажаючі.
396
Петренко був на шосері.
397
Чому жесть? Що тут дивного? Фінішувала група.
398
Щось така тиша? Як з'їздили?. Знаю лиш, що Петренко виграв  :) :) :). Уявляю як кияни матюкались :P :P :P
399
Я мав на увазі, що сам процес розвороту займає досить багато часу, що впливає на середню швидкість.
400
До речі на розвороті велика втрата часу.
401
Нісенітниця то все. 12 хвилинний біг по стадіону, там зрозуміло. А тут... Різні велосипеди, різні профілі траси, напрям та сила вітру, різні шини та ін. Не переймайтесь...
402
І до якої групи належу я?
403
В такому разі учаснику наприклад 13 років, до якої групи він належить?
404
1. Які все таки критерії поділу на любителів та профі :P :P :P
2. Що за вікова група 9 -11 р.? Не зарано?
У мене є троє дівчаток 10 років, але абсолютно не має бажання допускати їх до гонок, особливо на незрозуміло якій трасі,
хай підростуть.
3. як розуміти поділ 9-11, 11-13, 13-15. Правильніше було б якщо 9-11 то 12-14, потім 15-17. (Брати звичайно за роком народження)  А взагалі-то в велоспорті такі вікові групи:

молодші юнаки, дівчата - до 15 років;
юнаки, дівчата - 15-16 років;
юніори, юніорки - 17-18 років;
молодь до 23 років - категорії Men-Under 23, Women-Under 23;
чоловіки, жінки 23 роки та старші - категорія Elite.
Після 35 років ідуть ветерани.
405
Збір на Красній Площі 13 вересня о 10.00
Пробіг за маршрутом Чернігів - Седнєв - Чернігів.
Дистанція 50 км, швидкість 30 км/год.