Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

451
Організація була хороша, але одне погано: му-ки з спорткомітету повелись на вудочку з рекордом і похерили чемпіонат області з велоспорту. Цікаво, хто ж "подсуетился"? Та ще й приклавши чисто Чернігвський інтелект перенесли його в останній момент, та ще й на будні дні. Отак і підрізали велоспорт і кому в такому разі потрібна показуха, яка в дідька боротьба за здоровий спосіб життя. Судячи по кількості учасників на тому ж велораллі, і по тих результатах, що показує Чернігвська молодь на змаганнях, основна маса сідає на велосипед мабуть двічі на рік, ще велика частина їздить лиш за пивом. Ще такого не було, щоб переносили чемпіонат, через громадський захід. Мабуть велоспорту в Чернігові скоро кришка, радуйтесь.
452
Твою дивізію....!!!!!! Думав в абсолюті четвертий, а вийшов аж сьомий. Попустили трохи молоді лосі й лосята, старого лося. Дещо розслабився на другій половині гонки, але все одно. Ще будуть гонки, побуцаємся :P. Краще мабуть, щоб найсильніші гонщики стартували разом, щоб була очна якась конкуренція. А то їдеш, попереду Сєня десь в парі кілометрів, і позаду переслідувачі в кілометрі, воно якось й лінь стає. :)
453
Цікаво, а що Ви шановний маєте на увазі під словом "бендеровец" ???  Я наприклад під час військової служби дуже часто носив кличку "Бендера" і цим пишаюсь. Хоча про всяк випадок нагадую: правильно Бандера, а не бендера.

Бандерівець! Хтось кинув в злості.
Не буду суперечить я!
Велика честь носити й досі
Героя справжнього ім'я.

Нехай брехня ковтає слину,
Їй зрозуміти не дано.
Пишайся краю мій за сина,
Що звів свободи знамено.

Ця постать мужністю прошита,
І нині з нами у бою.
Отак, як він усім нам жити
Вітчизну боронить свою.

Та знов ведуть нас до загину
І гнівом повниться земля.
Бандерівці — спасіть Вкраїну,
Хтось наче з неба промовля.

А відносно патріотизму, на мою думку,  правильне зауваження.
В Англії чомусь наприклад все пишеться не на "удобном", "великом и могучем", а англійською мовою, у Польщі польською і т.д.
454
Свої змагання у віковій групі 40-49 з раллі завершив успішно. 2-е місце. І мабуть 4-е в абсолюті. В наступному році, якщо Вищі сили дадуть здоров'я уже буде група 50+. А так гонка пройшла спокійно. Зі старту пішов у відрив, слідом за Сенчуком й Старченком. В Старченка розірвався цеп, я відповідно перемістився на другу позицію, мені ніхто не загрожував і так тупо відпрацювавши другу половину дистанції дістався фінішу. Час 50 хв з секундами, не пам'ятаю скільки їх там.
455
Просто потрібно підтвердити свій вік і все.
456
Да, блін, одного кола малувато для повноцінних розборок. А 4-та група це має бути "група смерті" якщо всі прийдуть. Руслан і ти вже сюди добавився :)
457
Діагностується. Але кому б прийшла ідея без особливої причини робити магнітно-резонансну чи комп'ютерну томографію голови.
458
Мабуть була вроджена аневризма.
459
В велораллі бере участь не тільки велошкола, а й усі бажаючі і не тільки ветерани, а й молодь)))
У всякому разі я щорічно організовую велораллі у найближчий вихідний після свого дня народження (2 червня).
460
Чому сосиски, можна й шашлики)))
461
Це кращий варіант)) Або через пару днів після чемпіонату області організувати велораллі. Можна навіть не на 50 км, а коротше, бо така дистанція мабуть багатьох відлякує. На мій погляд набагато краще ніж тягнутись колоною по місту 12-15 км/год. З такою швидкістю люди кроси бігають.
462
За організацію велика подяка. Да, гоночка задалась і ще та. До неї м'яко кажучи був не зовсім готовий, та то таке. Важкувато виявилось, всю дистанцію боротьба, без можливості перевести дух. Дуелі в голові першої групи продовжувались практично до кінця(перша трійка визначилась задовго до фінішу, якщо нічого не станеться, а от у якому порядку?) .  Ярослав і Руслан молодці, себе не має за що хвалити. Гріб як міг. Пару раз було бажання змиритись з третім місцем і спокійно доїхати, не мучити себе, раз не готовий, але думаю ні, поборемось. Ярослав переміг заслужено з чим і вітаю, а хто з нас з Русланом більше був вартий другого місця, одному Господу відомо.
463
Цитата: Winny от 13 октября 2013, 18:00:47
Добавил результаты первого круга для первой группы.
А Ranger Pacific перше коло?, з другим то все зрозуміло...
464
Гоцацюк Олександр
Alex Goz
1 група
48 років
465
І навіть в якості інтервального тренування непогано вийшло: технічні ділянки в перемішку з швидкісними - щось на зразок фартлеку. Ну на швидкість правда сильно не налягав, бо просто втік би від групи і вже була б не покатушка (для мене).