Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

466
Після трьох- чи чотирьох- річної перерви "виповз" на покатушку, та ще й на нічну. Маса нових облич. Сама покатушка вдалась, незважаючи, на нелюбов до нічної їзди (дуже вже мені важко чомусь крутити педалі в темряві) відчував себе комфортно навіть з жорсткою передньою вилкою. Стальне чудо, або як я його ще називаю "зимовий байк" не підвело, під кінець покатушки, правда почали "пострілювати" деякі передачі, коли сильніше "натиснути на газ", мабуть трансмісія  уже дещозносилась, нічого огляну, при потребі заміняю. Сам маршрут вибраний чудово, Кузнєц, як завжди у своєму стилі:)))). Можна було і трішки поганятись, і багнюку помісити, та й калюжі, несподівано виникаючі у світлі ліхтаря... Пиємним сюрпризом стало те, що надибали на стрімку річечку Свишень. Саші подяка за вибраний маршрут, за організацію, усім - за компанію.
467
Пора вже мабуть наряд міліції задіяти для охорони траси, бо в минулому році якийсь дебіл-автомобіліст збив біатлоністку під час тренування, а тут ще зграя горе-велосипедистів бо-зна чого може натворити.
468
Вечірні тренування лижників та біатлоністів теж проводяться.
Ламаються ребра, збиваються лікті, коліна, рветься одежа і все одно як магнітом туди тягне. Потім думають, що усі велосипедисти Чернігова такі. Зрозумійте, та траса зовсім не підходить для велосипедистів, навіть рівня суттєво вище вашого. Хочете продемонструвати майстерність -- є Ялівщина, крос-кантрійна траса -- там і швидкісні ділянки і технічні, Королівську гірку взяти в лоб-- доведіть майстерність, а то тупо розігнатись з гірки асфальтом під 60, а потім гальмувати в повороті, палячи гуму, а часто вилітаючи з повороту, невміючи розрахувати швидкість...
470
Цитата: dynamo от 10 августа 2013, 13:42:59
Хотя все время держал среднюю 30 км\час, уже через 4 км меня обошли как стоячего. Всего меня обогнало 6 человек, но не со спортшколы, а мужики лет 40-50 на крутых тачках, причем даже не успевал подумать чтобы сесть на колесо.
Ну сорокарічний в нас лиш один (з шосейників), а решта 45+, 50+, і навіть 60. І вкручують хлопці не слабо. Я з середньою швидкістю 39,7 км/год серед цієї компанії показав аж сьомий результат.
471
За
Цитата: shuriks от 09 августа 2013, 12:10:47
взаимно зазываю Вас присоединятся к участию в велопоходах и покатухах.  Заодно можно будет вывести формулу перевода "хвастуновских" км/ч в реальные  =)
Завершу службу в Збройних Силах, вийду на пенсію -- це мабуть буде десь в районі Нового Року, тоді можна і велопоходи, і покатухи. Коли служив в Чернігові, частенько брав участь, а зараз у Києві і часу катма :(
472
Та, "приїдуть", надійся. Можуть лише хвалитись як у велопоході їдуть 40, або анонсувати покатушку з середньою 33. А реально, крім тебе, знову будуть задавати тон, ті кому під 50 чи за 50 (років, а не км/год). 
473
Попадаються дуже рідко з Преста на Шредер, навпаки не бачив, можна переробити наконечник з автомобільного насоса.
474
Серед тих, що регулярно катаються таких не буде.
Якщо буде група то AVS 35-37 км/год, якщо сам поїду, менше 33-34 км/год теж не буде, хіба що в стані великої ліні і глибокої прострації і то тоді десь 32 км/год.
475
Winny, ну все таки перед гонкою слід потренуватись на лежаку. Кілька десятків км з ним накатати, а швидкісні відрізки - то само-собою.
476
Нормальний лежак.
477
Цікаво, що за новий рисак з'явився у нас, я їхав 50 км велораллі, так середню ледве на 29 км/год витягнув, а у мене в Чернігові лише кілька чоловік здатні виграти таку гонку. Хм.... Милості просим на велопазу "Золоті колеса", там все стане ясно :)
478
Відносно другого посту Наташа, тут не знаю, що сказати, видно ми на діаметрально протилежних позиціях. Я велосипеду вдячний за те, що він мені дав можливість повернутись до спорту, хоч і на старості років. Знову як і колись поринути у вир змагань, відчути знову смак поєдинків, лижних гонок правда це теж стосується, ну що ще сказати...
479
Наташа, абсолютно не ображений, для вологромади ж стараюсь. Хоча за великим рахунком мені всеодно. От мої-то суперники точно прийдуть 100% гарантія, цього разу їх стільки набралось, що перше коло завершав аж п'ятим, але 50 км дистанція довга помаленьку витоптав і заїхав у призи:))
480
Коли служив у Житомирі, бачив ментів на конях, здається ефективніше ніж на велосипедах, особливо на таких :D :D :D