Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

481
DooH, я сам приїхав з Києва 8 травня ввечері.
Анонс був від 27 квітня, у відповідь - гробове мовчання. А на трасі я був 2,3, 4 травня, водив наших дівчаток, оголошувати не став, щоб не струшувати зайвий раз повітря, бачачи по "активності" на форумі, що нікому це не цікаво. А якщо хто згадав за добу до гонки, що він не знає траси, де можливо прийме участь, хай вибачає, гонщики в цей день зайняті іншим і нікого водити не будуть, а любителі - самі бачите...
482
Показати трасу можна, без проблем, тільки щось не було видно бажаючих.
483
Діма, відносно анонсу змагань, анонсували ми і велораллі і першість області, ну й що, ніякої реакції. Добре, першість області то чисто гоночне, а в велораллі могли б як і раніше взяти участь і маса любителів.
Взагалі то я мав на увазі не стільки велодень, скільки саме веложиття у Чернігові, хотілося б і собі зробити якийсь внесок в цю справу, але то вже як вийду на пенсію, а поки що проходжу службу в Збройних Силах України і цілий тиждень знаходжусь в Києві, тому можливості обмежені, хоча навіть в даній ситуації я все ж треную команду дівчаток, так що певний внесок є :)
484
30ХГСА, Яка користь? Популяризація здорового способу життя, намагання залучити молодь і не тільки її до здорового способу життя, заняття фізкультурою й спортом, ну а велодень - як "професійне" свято прихильників Велосипеда, ну я в принципі не майстер писати поеми решту самі здогадаєтесь :)
485
Просто згадую 2009 рік, коли на старт велораллі вийшла маса велофанів різного віку. Була маса дійсно цікавих "покатушок" неслабих як на любителів, а зараз? Слава Богу хоч перестали обговорювати з розмахом на два десятки постів н методику розбору трещтки сокирою чи то зубилом
486
Doc, самолюбство абсолютно не зачеплено, просто на мій погляд взято не зовсім вірний напрям щодо популяризації здорового способу життя. А так велодень в Чернігові перетвориться просто на показуху, з якої ніякої користі.
487
Що з того, що було більше 800 чоловік, якщо: "много людей даже 15 км/ч не могут осилить на такой дистанции" так кому воно потрібно, що багато людей один раз за рік дістали вел, показались на велодень і сховали, при цьому рівень їх фізичної підготовленості мабуть значно зріс, зате знімків зверху, збоку, з пташиного польоту та ін. І що?? Може слід направити енергію на те, щоб майже всі могли проїхати містом з швидкістю під 20 км/год користі для них було б більше ніж красуватись у всіх ракурсах. Незабаром може дійти до того, що приїжджатимуть на електовелосипедах :). Щось це все нагадує "старі добрі" часи СРСР, коли робили ставку на кількість, а не на якість.
488
І що воно дасть крім самопіару і самовдоволення! Ліпше б якісь заходи частіше організовувати: змагання, невеликі масові походи. Було велораллі, ніхто не з'явився (з любителів), а пару років назад ого-го скільки було. І не слід боятись гонщиків, все одно ми змагаємось між собою, а якщо хтось зуміє затесатись, будь-ласка. Просто можна зробити різні категорії: не тільки вікові групи, а гонщики й любителі. З пташиного польоту зняти колону і що воно дасть? Ще б з космосу зняли, страшно сприятиме популяризації  вело.
489
Ну не зовсім одиноким, до недавніх пір ще їздив по Чернігову хромолевий шоссер Benotto, і до речі непоганий, пару років назад я на ньому промчав гонку 50 км з середньою швидкістю 39,4 км/год. Зараз він бігає по Києву. Перевіз його до столиці щоб тренуватись і тут.
490
Велораллі відбулось. Протокол має бути десь в понеділок. Значить викладу десь на наступних вихідних, хоча може хтось раніше справиться.
Я в віковій групі 40-49 зайняв третє місце, прийшлось за нього добряче повоювати в середині та частково другій половині дистанції.
Вікова група 18-29:
1. Стоцький Олександр
2. Літош Антон
3. Гоцацюк Максим

40-49:
1. Сенчук Сергій
2. Старченко Юрій
3. Гоцацюк Олександр

Дівчата:
1. Сердюк Анастасія
2. Рябова Оксана
3. Бізюк Анастасія
491
Місце старту на лижній базі.
492
Групи вікові, які точно не знаю, а також хлоці, дівчата.
493
Оформляю патент на ідею :P :P :P
494
Техніку - це велосипеди :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P :P
495
З тих, що відвалились, в одного здається якась несправність, а другий повернувся за ним та й просто доїжджали вже.