Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

496
Цитата: DOKTOP от 28 апреля 2013, 21:29:10
спасибо за покатуху, кстати двоих из той колоны шоссеров, я все-таки догнал))))))
Ну двоє від нас відвалились, але ж ми наче були на зустрічних курсах, як можна було доганяти???
497
Мероприятия / Велораллі 2013
27 апреля 2013, 22:30:57
Традиційне велораллі.
9 травня 2013 року.
Старт з лижної бази - Терехівка-Малинівка-Товістоліс- Чернігів (лижна база)
Реєстація 9.30-10.00. 10.00 парад учасників. 10.30 старт.
Дистанція 29 км (точніше 29,7) та 51 км. Має бути вісім груп.
498
Мероприятия / Re: дикая разделка
22 апреля 2013, 23:36:56
Юра як завжди першим. Вітаю! І Гену також, а хто третій?

Я за неї й забув, хоча в той час у нас в Командуванні Сухопутних військ проходив День довкілля, то все одно не потрапив би. Тай дідько з нею. Незабаром велораллі, от там, дай Бог, порубаємся.
499
А я за 20.  Стисло і красиво :). В логотипі Volkswagen теж нічого спільного з автомобілем, але ж пізнають :P
500
О, є ще що перевірити. Неодмінно здійсним :)
501
В озерах з джерельною водою однозначно краще, тільки як вони витримають наплив відпочиваючих, особливо з "культурою" наших людей, це слід шукати якісь віддалені, куди автомобілем не так то просто добратись.
502
Наприклад місце впадання Снову в Десну в Брусилові, там класно :), та й взагалі на Десні є маса мальовничих місць вище Чернігова.
503
Куплю / продам / Re: Куплю ключь
16 марта 2013, 22:14:27
Еластомерна вилка це вилка з натяжкою, а якщо вийняти еластомер, то взагалі буде ка-зна що.
504
От добре, що існує google та wikipedia -- замінюють всі знання :P
505
Агов, знавці фізики і зокрема гідрології. Кузнєц діло пише, а ви зубоскалити, може хтось з вас пояснить за якими законами  існує Гольфстрім чи Лабрадорська течія, та й у Чорному морі є (якщо не брешуть злі язики:)) підводні течії. Чи хтось так достеменно знає профіль річкового дна?  :). То-то. Подякували б за застереження :P. До речі в річок, що течуть на південь лівий берег більш пологий, а правий крутіший завдяки обертанню Землі, а не поворотам річок.
506
Що ж поробиш, малувато, але майже всі в однакових умовах. Та й дистанція не велика, це не 50 км :)
507
Правильно:))
Гонка мабуть прикольна, це  десь близко 11 км мчати в основному на спуск, де швидкість іноді може бути й 60 км/год (а в кого може й більше), а потім на фініші 1200 м вгору (тягун). Придумали ж таке, блін. Я так зрозумів, що потім ще гонка вгору на Андріївському узвозі?? Тільки вже групою.
508
Є таке бажання
509
До речі можна звернути увагу й на  Leader Fox, тільки байк, а не гібрид. Як показав мій досвід ці рами досить доброї якості, перевірено мною  як на пересіченій місцевості так і на шоссе, в тому числі й у гонках.
510
То, що кажуть за 5000 велосипед не велосипед, це чисто Чернігівський снобізм. Серед моїх велосипедів є один, вартість якого хм. ну 1000 грн., може трохи більше. Називається Ranger Pacific (Колись купляв на десятиліття своєму синові, який на нашому форумі фігурує під анагогічним ніком) Коли сину купили CUBE, я на старий велосипед подивився, а він так нічого, трішки вдосконалив, використовую його в основному зимою, та іноді на змаганнях з Кросс-кантрі, якщо з'являється бажання в них виступити (взагалі я шосейник). Для таких змагань він звичайно мало підходить, але фінішую на ньому зовсім не в числі останніх. І до речі щось не лам аєтьсяні в походах (теж іноді на ньому їжджу) ні на змаганнях. Правда вирішив все-таки придбати інший байк, правда з метою поліпшення результатів на  Кросс-кантрі, а так цей велосипед влаштовує повністю і абсолютно. І хай спробують наздогнати ті що на ВЕЛОСИПЕДАХ. Так, що Наташа думаю за 5 000 можна взяти досить пристойний велосипед і навіть швидко на ньому їздити:))). Якщо справа стосується спортивних змагань, то вже інша річ, але і там важливіше ХТО на велосипеді:)). На минулому велораллі їхав на гібриді Leader Fox Daft, правда дещо вдосконалений від базової комплектації? десь вартістю теж в районі... явно менше 5000 і поперед мене фінішували лиш четверо, троє з яких з молодіжної вікової групи ( в тому числі й мій син). А решта крутих велосипедів були.........., зате  XT, XTR, а SLX для них не рівень:)))))))))))) І до речі гібрид теж не ламається, хоча кручу педалі неслабо і маса в мене 82 кг.:)))))))))))))