Цитата: КнязЪ от 14 февраля 2013, 09:32:32Думаю найнер дівчині нідочого.
Наташа, как на счет найнера ? )
В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.
Цитата: КнязЪ от 14 февраля 2013, 09:32:32Думаю найнер дівчині нідочого.
Наташа, как на счет найнера ? )
Цитата: Paradoxy от 14 февраля 2013, 10:52:41Косс-кантрі це одна з спортивних дисциплін (вид перегонів), а хардтейл це вид велосипеда (передня вилка з амортизатором, з-заду амортизатора немає, тобто самий масовий вид велосипедів)
кросс-кантри это и есть хардтейл чтоли? Меня чёт википедия запутала (
Цитата: VEAN от 04 февраля 2013, 02:24:17І зимою також, коли лід намерзає на обода
Но в грязи, в горах, в дождь, дешёвая механика намного лучше будет чем ви-брейки.
Цитата: VEAN от 04 февраля 2013, 02:09:16Точно стоїть на самому видному місці і досить давно. Як можна не помітити навіть не уявляю. Хіба, що на дівчат надто задивившись
Чёт не видел никогда, этого видного места И про батарейки только из этой темы узнал
Цитата: Antik от 27 января 2013, 17:06:05Станок Tacx Antares в мене в Києві ,ну його в пень, він занадто легкий, для дівчаток годиться, а я ставлю передачу 52х12 і кручу на обертах, що відповідають швидкості 50-52 км/год, при каденсі десь 98-100 об/хв бо інакше абсолютно ніякого задоволення від тренування. Задовбався від таких обертів і камери на таких швидкостях постійно протираються й спускають. Вихід частково знайшов -- взяв якісь дубові китайські шини по 60 грн. за штуку крутити дещо важче ,але все одно навантаження не те. Потрібен все --таки важчий станок. Я вже знаю який. На передачах 53х14-15 швидкість 40 км/год уже навантаження є. Сфотографую викладу.
Все роллерные станки шумноваты одни чуть более, другие чуть менее. Станок с железными роликами("тяжёлый станок") для ежедневных тренировок не годится помню в детстве он вызывал у всех страх и ужас К следующей зиме в планах приобретение Tacx Antares, не самый дешёвый из роллерных, но на видео слышно что и он весьма шумный
Говорят покрышки для станков есть специальные, синеникие такие, говорят немного снижают шум, но сам никогда с ними не сталкивался.