Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

511
Цитата: КнязЪ от 14 февраля 2013, 09:32:32
Наташа, как на счет найнера ? )

Думаю найнер дівчині нідочого.
512
Цитата: Paradoxy от 14 февраля 2013, 10:52:41
кросс-кантри это и есть хардтейл чтоли? Меня чёт википедия запутала (

Косс-кантрі це одна з спортивних дисциплін (вид перегонів), а хардтейл це вид велосипеда (передня вилка з амортизатором, з-заду амортизатора немає, тобто самий масовий вид велосипедів)
513
CUBE AIM та ANALOG здається близько 5 тис. коштують.
514
Розфарбування, холєра з ним, це на уподобання, а от рама все таки класна:)). Можна  ще CUBE AIM, або CUBE ANALOG розглянути теж добротні рами і розфарбування скромніше ніж у BIANCHI :))
515
Bergamont Stallion - а зараз на жаль уже немає. Думаю той же  Bergamont Vitox запросто підійде, досить накатистий. Може Королівську гірку брати в лоб на ньому не так зручно, але вважаю для дівчини то не актуально:)))
Ще бачив є в Чернігові Bianchi Kuma? В принципі  кращий за Bergamont, уже й дискові гальма, лиш вилку замінити на пржинно-масляну й уперед, чекаєм на велораллі-2013 (здається 04 травня). А то дівчат щось завжди малувато:))))
516
1. Вилки бувають різні, сама проста пружинно-еластомерна, дійсно як "телега", особливо на холоді. Слід вибирати пружинно-масляну, або якщо дозволяють кошти повітряно-масляну- працює приблизно так,  але легша, хоча складніша о обслуговуванні. Жорсткість в обох типів регулюється. В пружинно-масляної затягуванням чи послабленням пружини, в повіітряно-масляною накачуванням повітря до потрібного тиску.  Якщо не брати участі в змаганнях з Кросс-кантрі - повітряно-масляна даремно витрачені гроші, крім тих типів, що їдуть на велосипеді з метою понасолоджуватись роботою дорожезної вилки :)).
2. Головне в параметрах (крім геометрії рами - суто специфічна штука) це дійсно ростовка, правда слід враховувати що у різних фірм при однаковій ростовці буває різна довжина верхньої труби (можна компенсувати довжиною виноса)
517
Цитата: VEAN от 04 февраля 2013, 02:24:17

Но в грязи, в горах, в дождь, дешёвая механика намного лучше будет чем ви-брейки.
І зимою також, коли лід намерзає на обода :(
518
Веломагазины / Re: «Адреналин»
04 февраля 2013, 08:20:33
Цитата: VEAN от 04 февраля 2013, 02:09:16
Чёт не видел никогда, этого видного места ;) И про батарейки только из этой темы узнал
Точно стоїть на самому видному місці і досить давно. Як можна не помітити навіть не уявляю. Хіба, що на дівчат надто задивившись :)
519
Отакий станок вважаю більш-менш підходящим.
http://i.pixs.ru:/storage/2/5/1/IMG5698JPG_8087063_6951251.jpg
http://i.pixs.ru:/storage/2/5/2/IMG5699JPG_8214436_6951252.jpg
http://i.pixs.ru:/storage/2/5/3/IMG5700JPG_7109763_6951253.jpg
520
Цитата: Antik от 27 января 2013, 17:06:05
Все роллерные станки шумноваты одни чуть более, другие чуть менее. Станок с железными роликами("тяжёлый станок") для ежедневных тренировок не годится :) помню в детстве он вызывал у всех страх и ужас :) К следующей зиме в планах приобретение Tacx Antares, не самый дешёвый из роллерных, но на видео слышно что и он весьма шумный

Говорят покрышки для станков есть специальные, синеникие такие, говорят немного снижают шум, но сам никогда с ними не сталкивался.
Станок Tacx Antares в мене в Києві ,ну його в пень, він занадто легкий, для дівчаток годиться, а я ставлю передачу 52х12 і кручу на обертах, що відповідають швидкості 50-52 км/год, при каденсі десь 98-100 об/хв бо інакше абсолютно ніякого задоволення від тренування. Задовбався від таких обертів і камери на таких швидкостях постійно протираються й спускають. Вихід частково знайшов -- взяв якісь дубові китайські шини по 60 грн. за штуку крутити дещо важче ,але все одно навантаження не те. Потрібен все --таки важчий станок. Я вже знаю який. На передачах 53х14-15 швидкість 40 км/год уже навантаження є. Сфотографую викладу.
521
Ми ходим туда ж, тільки не ночуєм. Плануєм в суботу. В тому місці в лісі багато дрібних пагорбів невідомого походження. Задля розваги іноді спускаємся з них на лижах. Так, що надіюсь до зустрічі і лісі:))
522
А де ви саме в лісі плануєте бути?
В нас в суботу намічається прогулянка туда ж, можем і зустрітись:)))
523
Болтушка / Re: Наши рекорды
06 января 2013, 20:18:29
Щось давно ніхто рекордними досягненнями не хвалився. І мені на жаль не вдалось обновити  рекорд:((. В сезоні 2012 накатав всього 16346 км, з них на тренуваннях й у велопоходах 14239 км. Клятий Київ й армія забирають всі сили й час, а може й старість:(. Правда зате пару гонок на дистанцію 15 км проїхав з середньою трішки швидше 40 км/год.
524
Велотовариство вітаю з наступаючим Новим Роком! Успіхів!
525
Інша посадка, хоч і більш вигідна, але потребує певної підготовки, так як новачкам вона вкрай незручна. Гірше байка проходить повороти, особливо при наявності ям, чи у випадках де потрібно сильно гальмувати перед поворотом.  Згори й в гору теж важче, а також на слизькій дорозі. Проблема в рулі та 28 дюймових колесах, в результаті центр маси вище,  інший розподіл маси по колесах. Щоб реалізувати йго швидкісну перевагу теж потрібна певна підготовка.
На такій трасі як Чернігівські велораллі на ньому можна звичайно дати газу, але ж це 50 км луками, лісами, побитими дорогами та по щебню в середньою швидкістю 29- 31 км/год.