Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

526
Циклокрос хороша річ для гонок, типу велораллі чи велокрос. Але це хороша річ для підготовлених спортсменів. Для інших категорій краще байк.
527
Болтушка / Re: С первым снегом))))
09 декабря 2012, 09:06:05
А я блін і не читав, що там дрібненькими буквами підписано, тим паче, що в школі та інституті "вивчав" німецьку.
528
Болтушка / Re: С первым снегом))))
08 декабря 2012, 21:49:19
Судячи з звуку, гума з металевими шипами. Так що нічого неймовірного.
529
Так воно мабуть і повинно бути. В усякому разі, що стосується оболонок для гальм, то такі конструкції бувають. А стосовно перемикання передач не зустрічав.
530
Да, гонка більш-менш вдалась. Не впав. Траса була значно складніша ніж на день народження Велофана, але не сама складна з наявних, (для юніорів й старше), для юнаків та дівчаток майже така сама як і народження Велофана.
Серед тих хто їхав 6 кіл (юніори й старше)
1.Ковальов Олександр
2.Овчаренко Олексій.
3.Гарига Максим
4.Камінський Руслан
5.Гоцацюк Олександр.
6.Овчаренко Максим.
Дальше ХЗ, потрібно буде глянути протокол.

Серед дівчаток:
1.Андреєва Марина
2.Литвинова Ангеліна
3.Остапенко Катя.
531
Я телефонував М.Д.Аксюті, він сказав, що старт об 11.00 і навіть каша має бути. Гарний приклад подав Winny :) :) :).
532
Цитата: DIMITRIY от 08 октября 2012, 20:50:07
Я наверное что-то пропустил. Уточните пожалуйста где и когда. Может чуток официальной информации.
Заранее благодарен.
Звичайно в Ялівщині, а от коли, завтра якщо дізнаюсь оголошу, а то сам зараз в Києві тому не дуже в курсі справ.
533
Цікаво якої? Я щось пропустив?
534
Десь повинно буди відео мого падіння, в Ярослава чи когось іншого. Хотів би побачити і проалалізувати.
535
Для Дурова+1 Макс, і навіщо ти цю нісенітницю написав, ти що не знаєш, що всі діти, які там брали участь це гонщики Татарченка, і вони то їхати вміють, я бачив. Заїло, що Гарига обійшов, так тренуватись слід, а не байдикувати, а то на наступний раз ще й я на п'яти наступлю, якщо не впаду як учора. А взятку напевне ти дав, щот братові підсудили :P. А взагалі то все було дуже добре, те що затягнули реєстрацію й старт це здається завжди буває, з фінішними протоколами затягнули це від відсутності досвіду подібних заходів, наступний раз думаю буде враховано, от як сплутали переможців не йму тями, все таки суддям на фініші слід бути дуже уважними. Траса була легка, розрахована на любителів, правда я й на такій умудрився впасти, це була плата за перевищення швидкості, ще не охолонув після шосейної гонки, що була за день перед цим і захопився погонею, розігнався десь під 40, де цього не слід було робити й змушений був перегальмувати, "скапотував" погнув "петуха" і як результат десь на 4 колі перекидка попала в спиці, думав сходити, але вдалось більш менш виправити й продовжив гонку, хоч уже й зіпсовану для мене. Організаторам велика подяка за все, хоча мабуть потрібно було б більше кіл, народ би притомився і може мені вдалось би зайняти більш високе місце навіть не зважаючи на "подвиг" :P :P :P. Частіше б такі заходи, а то на офіційні змагання любителів дідька витягнеш. І не завада, що беруть участь і перемагають спортсмени. Я ж прийшов, хоча прекрасно розумів, що призове місцем для мене не світить, байк це не моє і майже не тренуюсь в ньому, а так взяв участь для задоволення, хоча звичайно боровся. Щодо дівчат, ну переможниця то без питань, а сподобалось мені як їхала Настя Міненко, технічно, молодець. Взагалі то дівчата, запрошуєм вас на чемпіонат області з КК який має бути на наступні вихідні, не соромтесь. Хлопців це теж стосується. Поборемось. Я вже поставив досить злу гуму, а то їхав на прогулянкові, думав вистачить, місцями відчував що потрібна була б зліша, постараюсь не впасти :P. Так, що чекаєм на КК.
536
Зрозумів Серьога. Але як його зараз виправити ХЗ.
537
ДТП / Re: Будь внимателен!
06 октября 2012, 22:02:43
Взагалі то водій під'їжджаючи до пішоходного переходу, зобов'язаний знизити швидкість з готовністю зупинитись...
538
Гонка пройшла нормально! З Божою допомогою, а заодно з допомогою енергії м'язів та ангельського терпіння зайняв третє місце. Дистанція 13.5 км, час 0:20.22 Середня ш-сть 39.8 км/год. В принципі така швидкість  в пізню пору і при досить сильному вітрі приємний сюрприз, думав буде гірше, тим паче крайній тиждень лиш легенько катався по 32-35 км.
Друге місце Старченко Юрій 0:19.47
Переміг Карпішин Сергій 0:19 19.39
Далі:
4. Татарченко Володимир 0:21.19
5. Токаревський Генадій 0:21.27
6. Черкас Сергій 0:21.55
7. Гарига Максим 0:22.01
8. Аксюта Микола 0:22.25
9. Мартинов Олександр 0:22.26
10.Гавриленко Петро 0:22.28
11.Стах Євген 0:22.32
12. Камінський Руслан 0:22.35
Решту результатів викладу пізніше.
539
06 октября 2012, 09:09:41
Кошмар!!!
540
05 октября 2012, 23:00:57
Природній добір чи не природній, така справа, алек не факт, що якби дівчина вела велосипед в руках, той виродок на мотоциклі її б не збив.