Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

542
Збір на "Золотих колесах" на 10.00. Час старту 11.00.
543
Серьога, ХЗ. Думаю збір на базі на 10.00. Завтра дізнаюсь зателефоную
544
Мабуть з питань безпеки учасників. І вітер там не так заважатиме. А то на Славутич такі кляті вітри дують, що проти них їдеш не більше 32 км/год, а то й ледве 30 викручуєш.
545
Цитата: sir от 26 сентября 2012, 13:30:48
Корни, песок, пешеходы с детьми, собаками и рыболовными снастями...
Саша, а может ну его? Если чё, кто нас тогда по шоссе на Славутич катать будет? ;)
Сергій нічого страшного, я в такому теж періодично виступаю, менш успішно ніж на шоссе, але нормально, а якщо траса можливо буде більше схожа на велораллі а не КК то взагалі - пісня ::) ::)
546
Дата - 30 вересня 2012 року. Час - ХЗ :P. Траса - дорога на Терехівку, два кола там де дуже хороший асфальт (близько 16 км)

547
Гоцацюк Олександр
1 группа – "Сильні та витривалі"
47 років.
548
Захід чудовий, організація теж хороша. Але в плані орієнтування на місцевості відчував великий дискомфорт, як і 25 років тому. Прийшов до висновку - це не моє, хіба, що іноді для розваги. Тому від детального обговорення утримаюсь. Всім бажаю успіху,  а я краще лишусь гонщиком. Поки Бог дає сил і здоров'я.
549
Велоспорт / Re: КК ...а оно нам надо?!
16 сентября 2012, 08:56:29
Велораллі? Я за-а-а-а-!!! КК? Також!!! Хоча більше прихильник шосейних гонок, тому й більш менш пристойним байком не обзавівся до сих пір, але промчати є на чому. Тріатлон? За!!!
550
А якщо сам, а не командою. Не хочу нікого підводити, тому, що не впевнений, що 22.09 буду тут. Ладно проїдем поза конкурсом, прикольнемось :P :P :P
551
З задоволенням! Якщо 22.09 буду в Чернігові.
552
Я согодні приїхав з Києва, завтра надіюсь візьму протокол і Максим виставить.
553
До речі протокол в Аксюти вже готовий.
554
Цитата: Геннадий от 26 августа 2012, 18:24:20
А что касается ЧСС то в третей зоне это 80-100% на 100 км у меня работы 1ч45мин так что отнюдь
Гена , я в курсі, що ти знаєш що таке робота на субмаксимальній ЧСС :). То призначено для "героїв" які вважають, що 42 км/год на шосері не проблема
555
Гена, то я писав в основному не для тебе, а для форумчан. Для тебе воно тільки як інформація, що когось запрошувати на змагання марна справа.