Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

571
06 травня планується проведення велораллі, по Анисову. Частиною траси вчора проїхав, о одному місці точно прийдеться калюжу форсувати, не знаю ще як перед самим Анисовом, там мабуть теж є.
572
Щоб не розводити теревені, думаю самим швидким слід вважати велосипед, на якому кілька конкретно взятих спортсменів зможуть продемонструвати найвищу для себе швидкість на рівнинній ділянці в однакових умовах за більш-менш тривалий період часу, хоча б хвилин 30.
573
Технозона / Re: 7 скоростей на 8-ку
09 января 2012, 10:44:32
mordarezinova, не збивай народ з пантелику. Хоча з 7-ковою манеткою, і 8-ковою касетою будуть правильно використовуватись 7 передач, перевірено, просто одна буде зайва (верхня або нижня), так що для початку можна ставити.
574
Болтушка / Re: Наши рекорды
01 января 2012, 23:06:22
Забув про змащування. Втулки змастив на початку сезону один раз, ну а цеп звичайно регулярно.
575
01 января 2012, 23:02:22
Ну основна частина пробігу на шосері. Там затрати менші, цеп та касета ходить набагато довше ніж ніж на байку, лише шини зношуються і то maxxis detonator можуть тисяч десять виходити, якщо не поріжуться. А взагалі ганявся на чотирьох різних велосипедах, крім шосера, ще на гібриді, байку та ще на чомусь такому, схожому на шосер, але пристосованому до їзди по пересіченій місцевості (не турист) компоненти бувало міняв не через те, що зносились, а на більш досконалі, шини також використовував різних типів так, що витрати тут порахувати важко. Кругове використання цепа не застосовую, колись спробував на гібриді, при навантаженні проскакує, притирається довго. Хіба, що можна спробувати на шосері, там може й буде нормально.
576
31 декабря 2011, 19:23:46
За 2011 рік - 17877 км, з них 14980 тренування й велопоходи, решта так собі - на службу, в магазин, на ринок та ін.
577
Я мав на увазі масу планетарки. Інших не знаю, не вдавався в подробиці, так як в спорті вона не використовується (наскільки мені відомо)
578
Цитата: Alter от 26 октября 2011, 21:17:54
А я только думал спрашивать, неужели никто не имел дело с планетарным механизмом. А тут... Спасибо за информацию.   
Но должны же быть и минусы в такой передаче
Маса :P :P :P
579
Вношу деякі корективи в свій крайній опус, щодо характеристики велосипедів, так як розбагатів на деяку інформацію. Трекінг це велосипед для їзди по асфальту (місто, автотраси) у нього жорстка вилка. Крос - велосипед для різних заміських "покатушок" та ін., тобто  їзда по твердих грунтах (вилка з амортизаторами). Циклокрос, це те щоя описував вище як крос, тобто велосипед для участі в змаганнях з велокросу (в нього руль "баранячі роги" та ін.
580
Цитата: Alter от 24 октября 2011, 19:51:36
Я думал, что кросс и гибрид - это одно и тоже, просто разные производители их по разному называют. Или я не прав?
Взагалі, то гібрид виглядає як байк, тільки колеса 28", а кросовий, тобто велосипед для велокросу: руль- "баранячі роги", жорстка вилка, кантеліверні гальма. А чому гібриди називають кросовими дідько його знає, у мене на Leader Fox daft теж є надпис "cross", десь краєм вуха чув, що це наче за американськими мірками кросові.
581
Можу ще додати, що на старті гонки я ставлю 53х23 і ночого, розгін виходить непоганий :P
582
У шосера не тільки важкі передачі, а 39х21, чи 39Х23, а й навіть 42х21, що мало для розгону? Крім того шосер має малу масу, вузькі шини, жорсткість, відповідна геометрія рами й вилки -- оце в сукупності й дає можливість доброго розгону.
583
Відповідь очевидна. НЕМАЄ
584
КнязЪ на МТВ ніколи не їздив, а зараз в нього не гібрид, а дійсно кросовий велосипед. Не плутайте.
585
Якщо один велосипед, то все-таки байк. За винятком участі в гонках (по твердих грунтах чи асфальту)  гібрид ніякої переваги НЕМАЄ. Зате ще мінуси, крім вищенаведених: слабші задні колеса, бувало лопали шпиці в самий непідходящий момент, вищий, значить менш стійкий, немає таких широких шин як на байк. По місту кататись  різниці не буде, а от в поході по пересіченій місцевості байк має явні плюси. Якби я знав все це раніше гібрид не купляв би. Катаюсь на ньому по місту через те, що він у мене є.