Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

61
Може відродиться, у нас таке уже було.
Збирались гонщики-ветерани й молоді спортсмени й гнали 100.
Середня іноді бувала 38. Ну то блін уже занадто.
Потім якось розпалось. Один раз на тиждень потрібно.
62
Хороша ідея, тільки сотка повинна бути соткою, заради 70 неохота й город городити.
А то 70, потім темп не 30, а 25 і так станеш отаманом матрасників, що звикли ходити у велопоходи по піших маршрута :D :D :D.
Це повинно бути елітне тренування, хто хоче, хай підтягується, з першого разу не проїде 100, так з другого, третього...
Хоча, враховуючи особливий менталітет чернігівців, не знаю що вийде. Знаю одне, - матрасникам піддаватись не потрібно.
64
П...ц в групі профі, ми з Генадієм чемпіони по яйцях. Ганьба на наші сиві голови :D :D :D
Краще б ми були чемпіонами по дистанції :) :) :)
65
Ну й звичайно готовий вислухати зауваження, пропозиції. Деякі вже почув, врахую на майбутнє.
66
Ну що ж, добрався нарешті, щоб підвести короткий підсумок:
Стартувало 24 гонщики, гонка пройшла вдало, без особливих пригод, незважаючи на численні калюжі, в одну з яких і шубовснув майстер їзди на сліках і замість поборотись за перше місце вдовольнився четвертим. Переміг Руслан Балджиєв, якому цього разу ніхто не зміг скласти конкуренції.  Я його весь час тримав у полі зору, але наздогнати не зміг, натомість до мене став наближатись і незадовго до фінішу догнав Володимир Рябов, в результаті за друге-третє місця вийшла драматична боротьба, виграти її вдалось мені за рахунок, все-таки кращого вміння проходити повороти "в корчах" та в Рябова були несправні передні гальма. До останнього повороту  ми примчали разом: я попереду, Рябов на колесі, в поворот я вписався на швидкості "по обрізу" під неприємний, правда звук шин, суперник трохи не вписався, оце й дало розрив у 3 секунди.
Слід відмітити як Настя Біла мужньо боролась в компанії з чотирма суперниками, хоч і не своєї категорії, незважаючи на падіння, двох все таки здолала. Іра Лобода взагалі вперше стартувала в перегонах, заслуговує поваги, що не побоялась такої досить тривалої та непростої дистанціїї, витримала й подолала її, завоювавши третє місце в своїй категорії.

Переможні й призери були нагороджені медалями, а також цінними призами, які люб'язно надав спонсор Юрій Гуза 
http://velopulse.com.ua/.
Потім посиділи з  шашликами на березі Десни, нормально провели час.
Так, що гонка думаю житиме.

1.  Балджиєв Руслан (Ruslan BGS)                            0.51.00
2.  Гоцацюк Олександр (Alex Goz)                           0.51.50
3.  Рябов Володимир                                                0.51.53
4.  Гоцацюк Максим (Ranger Pacific)                         0.55.58
5.  Гавриленко Петро                                               0.57.05
6.  Гуза Юрій (Velopulse)                                          0:58.02
7.  Корх Олександр  (Александр_93)                       0:58.28
8.  Фортунов Генадій                                               0:58.41
9.  Ушак Валерій                                                     1:00.10
10. Легеда Анатолій                                                1:00.42
11. Ворона Руслан                                                  1:02.03
12. Горлач Олександр (Set Gecko)                          1:02.44
13. Лузан Андрій                                                     1:09.58
14. Лапа Сергій                                                       1:13.00
15. Сотник Олесандр (Shuriks)                                 1:13.00
16. Віровець Володимир                                          1:30.00
17. Акуліч Семен                                                     не кваліф.
18. Нітченко Іван                                                     не кваліф.

Жінки/дівчата

1. Біла Анастасія                                                      1:00.02
2. Зубок Марія                                                         1:09.56
3. Лобода Ірина                                                       1:13.00
4. Гоцацюк Світлана                                                1:30.00                                                 
5. Татарченко Аніла                                                  не кваліф.
6. Семчижина Жанна                                                не кваліф.
67
Та можна й профі випустити одночасно. Тільки ж щоб було відомо наперед і без яєць (додаткових) :D. Щоб знати чого чекати.

А там розберуться. Рванути першим зі старту, не значить першим взяти КП. Все одно спочатку всі стануть, подумають, а далі.....
68
Просто не ділити на турінг та профі.
Тим паче, який чіткий критерій поділу?
Хто де хоче.
Мало того, що ускладнює організацію, ще й хитрі знаходяться.
69
І нащо взагалі більше 80 км їхати грязюкою, кущами, калюжами, лазити в кропиву, коли цікавіше і важливіше вдало покидати яйця :D :D :D
70
Ну ми підбрали більше - 12 очок, але нах вони такі потрібні. Тоді слід було заявити, що це не змагання з велоорієтування, а щось таке, собі чернігівсько-адреналіновське особливе.  Яйцетлон, наприклад. Яйця то для слабаків, хто не здатний показати результат, але хоче за рахунок якихось "ужимок" зайняти місц в протоколі по вище.

До кого в Чернігові довір'я з організації змагань? Та по суті ні до кого? Нормально було ще в велоспорті, поки не загинув Остапенко  А.І., а зараз і там ка зна, що. В легкій атлетиці нормально, у всякому разі там де судить Рябов В.В.

:D :D :D А хто сказав, що велогонки тупі? Той, хо жодного разу не брав участі в них, вони не для слабаків, а там думати потрібно, як розподілити сили, правильно вибрати передачу та ін.,  особливо в групових, де ще й необхідна неабияка майстерність володіти собою й велосипедом.

І якщо Ви вважаєте, що змагання з велоорієнтування це "тупа велогонка взад-вперёд", що його необхідно урізноманітнити яйцями, то просто немає слів., значить -  Адреналін не здатний якісно організувати спортивні змагання. Щоб організувати змагання, на них потрібно ще й розумітись, а не лише типові чернігівські понти демонструвати. "Мы мол лучшие ибо мы Чернигов" Які ви в дідька кращі? Я у Вінниці, наприклад ще в кінці 80-ти бігав у легкоатлетичному манежі, тут ним не пахне до сих пір :(
71
Слава яйцям!!!
Всупереч здоровому глузду, змагання виграли яйця. :( :( :(

А все ж на цей раз було наче й непогано, і більшість КП по-людськи поставлені, і не було вже того збочинецького бажання організаторів загнати народ у багнюку.
І треба ж було так обгадити все цими яйцями.
Ну, навіщо????? Бл.....

А так змагання організовані наче й нічогенько, погода майже пожаліла нас. Жаль ми з Геною в призи не попали, трохи лопухнулись з вибором стратегії й всякі Коні й Лосі випередили нас :D :D :D.
Радий на наш клуб VELORIENT, з перших п'яти місць - три наші :P :P :P.

Але все обгаджено цією тупою витівкою з яйцями, про яку не згадувалось у Положені і яка вплинула на визначення переможця.
Сюрприз, блін зробили, кому він нах потрібен, такий, хіба, що так званим переможцям. Чи може то так потрібно було, щоб перемогла іменно так команда? Ти паче зроблено так тупо: в положенні ні слова (сюрприз ж) і лиш одна спроба, тобто вгадай на скільки метрів відійти, шоб піймати яйце, виявляється це характеризує вміння орієнтуватись та їздити на велосипеді.
Думаю в багатьох лишився гіркий осад.
Соромно!!!
Думаю це аж ні як не підвищись рівень довір'я до Адреналіну, як організатора змагань чи інших заходів.
72
Ага, Саша, якраз ти вгадав :D :D :D :D :D
73
Немає часу розписувати подробиці. Та й не бачу сенсу. Зрозуміють. Тому у вигляді тез.
74
Думаю організатори самі не знають :D
Це про можливіть проїхати всі КП.
Winny, може видалити флуд :) :) :)
75
А що такий велодень сприяє поширенню руху??? Коли організатори насолоджуються собою на сцені. А як згадати цей тупий цирк з велодоріжкою. Це взагалі за ідіотів тримають.
Глибоко сумніваюсь.