Років з дванадцять тому бачив такі. Але не в гонщиків, а в туристів. Велика зірочка звичайна, а мала еліптична. Здається має сенс при їзді в гору.
В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.
Цитата: skyrider от 14 июня 2011, 21:34:27Вони виїжджають о 16.30, але частина цієї молоді уже їздить швидше мене, якщо брати середню швидкість чисто по трасі а не з дорогою від бази та до бази, що я мав на увазі коли писав, то менше ніж на 35 км/год розраховувати не прийдеться на будь якій дистанції. Наприклад сьогодні я з Ranger Pacific_ом та двома дівчатами проїхали по трасі 36 км з середньою
Ваши способности я знаю и ничуть не сомневаюсь в подобных результатах. Речь шла про тренирующуюся молодёжь.
Кстати, а в какое время группа золотых колёс обычно выезжает на славутичскую трассу и когда возвращается?
Цитата: skyrider от 13 июня 2011, 03:12:19Від велобази "Золоті колеса" всього лиш на 1 км далі, так що великої різниці немає.
На Славутич, конечно же, по новой дороге ездить намного приятнее, но напрягает тот факт, что туда нужно добираться через весь город.