Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

616
Років з дванадцять тому бачив такі. Але не в гонщиків, а в туристів. Велика зірочка звичайна, а мала еліптична. Здається має сенс при їзді в гору.
617
Відслужу, вийду на пенсію (можливо в наступному році) і буду складати вам компанію, якщо Бог дасть ще сил :)
618
Цитата: skyrider от 14 июня 2011, 21:34:27
Ваши способности я знаю и ничуть не сомневаюсь в подобных результатах.  ::) Речь шла про тренирующуюся молодёжь.
Кстати, а в какое время группа золотых колёс обычно выезжает на славутичскую трассу и когда возвращается?
Вони виїжджають о 16.30, але частина цієї молоді уже їздить швидше мене, якщо брати середню швидкість чисто по трасі а не з дорогою від бази та до бази, що я мав на увазі коли писав, то менше ніж на 35 км/год розраховувати не прийдеться на будь якій дистанції. Наприклад сьогодні я з Ranger Pacific_ом та двома дівчатами проїхали по трасі 36 км з середньою
36 км/год і то  досить сильно заважав вітер.
619
І яке там пекло? Якщо нормально їхати, вітерець славно обдуває.
620
Хоча в індивідуальному темп можу проїхати- 50 км з середньою 35, 100 км з середньою 33. Ну а 5 кілометрові відрізки- тим паче, з середньою 40-42 індивідуально і їздив цілий тиждень.
621
Само собою, що пишу про групу.
622
по буднях 50-60 км, по вихідних 100-120.
623
Середня 33-35 км/год. Періодично проходим короткі ділянки (3-5 км з середньою 40-42 км/год) На туристі мабуть не вийде :)
625
Цитата: skyrider от 13 июня 2011, 03:12:19
На Славутич, конечно же, по новой дороге ездить намного приятнее, но напрягает тот факт, что туда нужно добираться через весь город.
Від велобази "Золоті колеса" всього лиш на 1 км далі, так що великої різниці немає.
626
Напевно чекав, коли мені порадять.
627
Проїдьте на змаганнях, побачите. Я також не розумію чому, але факт є факт. Він у мене сидів на колесі я в нього ні. Вдавалось прогнати його з колеса тільки спеціально сильно зменшуючи швидкість, але тут є ризик, що наздоженуть інші. Просто мало ви знаєте. А проїдьте на змаганнях разом і побачите який менталітет.
628
Joker,  я з ним уже третє раллі їду і кожен раз те саме.
629
Winny, якщо гонка групова то сидіти на колесі не заборонено, але порядні велосипедисти працюють в такому випадку командою, а потім розігрують фініш, також може слабший гонщик просто може їхати на колесі сильного, але в фініш не втручатись, звичайно попередивши, так, що коли я тебе проходив, можна було сідати на колесо, як я й запрошував, ми ж все одно в різних вікових групах. Також віддають фініш тому хто найбільше попрацював. А от тихенько сісти на колесо проїхати а потім вискочити це...
630
Наші клубні змагання: 18 або 19 червня гонка з роздільним стартом на 15 км. (Думаю Альонка не заперечуватиме, це в честь її дня народження) 2 або 3 липня гонка з роздільним стартом на 50 км, в залік клубу, змагання відкрите.