Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

631
Ні, він значно сильніший. Просто якби не попереднє тренування розрив був би менший, але виграти в нього мені не по силах.
632
Мій результат 0:57.47
633
Да, забагато програв Старченку, блін. Хоча в виправдання скажу, що в день перед змаганнями в мене було тренування на 100 км, командою з 8 гонщиків змінами через кілометр проїхали з середньою швидкість 35 км/год. Робити таке перед гонкою було тупо, але з певних етичних міркувань, я не послав це тренування на три відомі букви, та ще й після тренування наїздив 55 км (була така необхідність). Так що тягу двигун розвивав трохи недостатню. Початок гонки склався трохи драматично. З старту різко рвонув (явно вище своїх можливостей) Токаревський на карбоновому шосейнику, я неквапом за ним, і тут зрозумів їх з Старченком тактику: Токаревський з старту різко втікає від мене, потім хоч і видихнеться його Старченко дожене раніше ніж я, візьме на колесо і тю-тю від мене, стануть парою і все.. Так і вийшло спочатку, правда трохи скоротив розрив при виїзді з асфальту на поле, вони спішились і переходили рів, а я проїхав. Добре думаю хлопці, почнуться піски побачимо. Коли почались піски, я став наближатись до Токаревського, а Старченко поїхав вперед. Коли вже майже догнав, Токаревський упав в піску, я не без труднощів проїхав його і це місце, і помчав уперед. Почався побитий асфальт, чере деякий час почув підозрілий звук, озираюсь: Токаревський тихенько сидить у мене на колесі, та ж Старченкова манера - не працювати в парі чи команді, а тихенько за кимось відсидітись, а потім відпочивши, кинути його й рвонути вперед. Ну-ну думаю, вибрав діляну де побільше ям й каміння (а в мене гума хоч важкувата, але міцна) трішки добавив швидкості, пару фінтів і прямо на  ями. Ззаду чую: удар, тріск, "блядь!", "сука!" Став на педалі, ще додав швидкості, через кілометр озирнувся, ззаду чисто. Потім догнав наших дівчат, взяв їх на колесо (це в межах правил) і практично без пригод приїхав на фініш другим.
634
Дякую за привітання, але я все таки був другим в своїй віковій категорії, виграв Старченко. В абсолютному заліку не знаю, думаю 5-7. Буду старатись і надалі :)
635
А ми сьогодні 100 км їхали і на фіга перед гонкою????
636
Пісочку на трасі побільшало, блін, хоча не до критичного рівня. Шини лишаю continental City Ride 622X32 (28X 1 1/4 X 1 3/4)
637
Велотуризм / Re: Курвиметр
02 июня 2011, 22:29:52
Зимою бачив в Адреналіні. Здається 40 грн.
638
Коло проїхав в напівпрогулянковому темпі(середня щ-сть 24 км/год), дистанція 28,7 км. Їдеться легко, піску практично немає, можна брати навіть сліки. Незадовго до фінішу, при об'їзді стрільбища, перед виїздом на асфальтовану доріжку, стежку перетинає досить глибока канава, слід проїжджати обережно, інакше буде "оверкіль", ну здається всі особливості. 
639
Сьогодні поїду на трасу велораллі, виїзд від велобази 17.00-17.30
640
Цитата: Winny от 27 мая 2011, 23:35:02
В этом году песочка хватает? В прошлом, насколько помню, основная его концентрация была на поле. Остальное уверенно проезжалось на околошоссейной Continental CityRide 1.75. В любом случае спасибо за совет.
Winny, на такій можна їхати,це в принципі, найкращий варіант, Старченко минулого року їхав на 23 мм(0,95") Maxxis detonator, ото було..., в піску я його обходив, ну а на твердому він знову вперед, я ще на трасі не був, сам збираюсь випробувати на Continental CityRide тільки 32 мм (1,25"), на  28" колесах.
641
Я теж пропустив повідомлення про зустріч, після роботи не заїжджаючи додому поїхав на тренування, пока проїхав 100 км, аж недавно повернувся.
642
Юрій Старченко минулого року їхав на шосейній гумі, але я б не рекомендував, по перше- великий ризик проколу, по друге -потрібно мати здоров'я Старченка, щоб на таких шинах проїхати ділянки з піском.
643
Положення про раллі та торішній трек викладе Ranger Pascific. Трек практично той самий, що торік тільки одне коло, а не два і в Тереховці не потрібно буде заїжджати до пам'ятника, а просто мчати по прямій. Як поїду на коло, попереджу, але це буде не раніше 30 числа, може Максим раніше поїде.
644
Також проїжджав на тренуванні й бачив наслідки ДПТ. Судячи з положення транспортних засобів в лісосмузі, політ був якийсь карколомний. На асфальті ніяких слідів.
645
Для профілактики судом слід вживати "Аспаркам", Макс мав би знати, блін, коротку лекцію я йому ще раз прочитав :P. В склад входить калію аспарагінат та магнію аспарагінат. Застосовується в клініці серцвих хвороб. Препарат не токсичний, можна вживати скільки влізе (в розумних межах) :P. А практично 2-4 таблетки на добу вистачить. Останній прийом десь за 6-10 годин до гонки. Імпортний синомім "Аспаркаму"-- "Панангін"