Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

646
Уточню пізніше. Мав бути "междусобойчик", а зараз побачимо що вийде, у всякому разі стартовий внесок не планується, про допуск лікаря чи страховку мови скоріше за все не буде. Як поїду на круг, повідомлю.
647
Спочатку велораллі було задумане мною в рамках клубу "триатлет" в ознаменування днів народження Oksanа (наша велосипедистка, чемпіонка області 2011 року) й мого, вони майже співпадають, з різницею в один день. (Це в нас в клубі така традиція, на свій день народження організовувати якісь змагання). Потім про це якось дізнався Здається "Спорт для всіх) і вирішили провести в рамках міста. Старт з лижної бази об 11.00, дистанція одне коло (близько 30 км) по маршруту минулого велораллі. До речі в минулому році я також організовував на свій день народження велораллі на тій же трасі. Тепер буду анонсувати, якщо Бог дасть здоров'я. Хай їдуть усі бажаючі, може стане традиційним :P
648
 Тамплиер, ти ж уточни в якій категорії, а то народ подумає, що ти в кращих гонщиків міста й області виграв :P
649
А що там розповідати про трасу? Це ж не покатушка, де можна вибрати кілька маршрутів, шоб дістатись до визначеного пункту, та ще співвідношення грунт/асфальт. Гонка проводилась на трасі на Гончарівське, ти skyrider, якщо мені не зраджує пам'ять, двічі брав участь на тій же трасі у ветеранських спартакіадах, що проводяться в серпні. Старт, відступивши пару сот метрів від відгалуження з Київською трасою, розворот у Якубівці після мосту, (у минулому році розворот був аж після підйому за Якубівкою, а зараз там дорога дуже сильно розбита) Три кола, дистанція вийшла 48 км, в минулому році їхали чотири кола, дистанція була 80 км. До першого розвороту майже всі їхали в пелотоні. Після розвороту так рвонули, що розірвались на дві групи й залишок. Я набираю швидкість повільно, то другу групу ледве догнав і то завдяки пійому. Ззаду ще сформувалась третя група, далі не знаю. Отак і їхали. І фінішували, ну на фініші групи звичайно порвались. Не задовго до свого фінішу, десь за 7 км (дівчатам два кола) Oksana (вона не зареєстрована на форумі, думаю часто бачили її зі мною на тренуваннях, на шоссе), на підйомі пішла у відрив з третьої групи і фінішувала сама, ставши чемпіонкою, як і днем раніше  в індивідуальній гонці. Протоколу групової гонки на маю, результати індивідуальної є, але дідько його знає як їх тут викласти. Он повернеться син (Ranger Pacific) з гонки з Києва, скажу хай викладе.
650
Можна й анонсувати, якщо це має сенс. Враховуючи, що й на спартакіаду в серпні мало хто з велофанів приїздить чи на велораллі. Хоча в гонці з роздільним стартом можна й виступати, в групі не знаю, небезпечно буде для себе й для інших. Наприклад зі спуску в Якубівці, (думаю знаєте яка там дорога) оця "оскаженіла" група летіла з швидкістю понад 60 км/год відчуття я вам скажу не з самих приємних: спереду велосипеди, з боків велосипеди ззаду велосипеди, при чому в безпосередній близкості, на велокомпі 61, на дорозі ями.
Резутьтат двох переможців на 20 кілометровій дистанції в індивідуальній гонці 28.52 (Анатолій Остапенко й Олексій Науменко показали однаковий час), третє місце Олександр Стоцький - 28.57. Мій результат 31.40 це в категорії 18+ 10 місце, в абсолюті 14. Один раз на кілька секунд зупинився, щось велосипед загойдало, здалось пробив колесо, тривога виявилась марною, а 20-30 сек. втратив.
Програма: 14.05. індивідуальна гонка 20 км. 15.05 групова гонка чоловіки 45 км (фактично вийшло 48), жінки 30 км. На жаль цього року дистанції встановили  для групової гонки смішні. В минулому році для чоловіків була 80 км.
651
З велосипедистом знайомий, велосипед не постраждав. Завтра мабуть поїдемо з ним парну гонку.
652
Ну звичайно, наприклад я.
653
Іра! З Днем народження! Щасливого кохання, міцного здоров'я, легких кілометрів.
654
Початок гонки був більш-менш вдалим. Після старту своєї групи майже сходу захопив лідерство, першим вибіг на міст, правда тут стався невеликий казус поки біг з велосипедум в руках спав цеп. Мене обійшли Мякішев і Старченко. Правда Мякішева я з ходу знову обійшов, перед зрізкою Старченко зупинився ще й не зовсім вдало, я мимо його перестрибнув через бордюр, з'їхав без пригод і знову виявився лідером. Прекрасно розумів що це ненадовго. Незабаром Старченко мене наздогнав і так ми доїхали до Анісова. В Анісові наздогнали  другу групу, що стояли біля контролера. Нас також навіщось зупинили. Під'їхали потім Мякішев і Ruslan BGS, так, що розрив який ми з Старченком дали суперникам з якогось ідіотизму було нівельовано. Знову дали загальний старт уже всім, що були на пункті. Тримався в лідируючій групі до кінця Підгірного, потім коли почали з'їжджати на стежку, вирішив у цю штовханину особливо не втручатись, по-перше Старченко уже був десь попереду, решта моїх суперників відстали, так що штовхатись між молоддю особливого сенсу не було, по друге з шосейним кермом маневрувати між байками на звивистій дорозі виявилось вельми важко. І тут почалось.. не задовго до завершення першого кола почала розкручуватись рульова колонка (хоча ввечері перед гонкою її затиснув добряче). Велосипед став нагадувати старий віз і за звуками і за поведінкою. Якщо грунт під колесами був твердий і рівний можна було дати ходу, тільки починалась тряска, ну ніяк. На початку другого кола догнав Ranger Pacifica, чим підпсував собі настрій. Потім в середині дістав ще двох гонщиків з молодшої групи: Костю Лисого й Мишка Лврченка. Вони відсиділись в мене на колесі, та я й не заперечував, все одно ми з різних груп, тим більше що мого переслідувача видно не було. Потім Ranger Pacific відстав, Костя й Мишко незадого до закінчення кола рвонули з-під колеса вперед, хотів було за ними, але в рульовій був уже такий люфт, що дума хоча б втримати темп. Тут побачив, що мене явно наздоганяє Мякішев, а я на цьому возі ну ніяк прибавити не можу, загроза втратити друге місце стала реальною. Ну думаю, дотягнути б до моста, а на асфальті я вже не дамся навіть з цим клятим люфтом. На міст ми вибігли одночасно. Потім в гірку встав на педалі і вже супернику шансім не лишив, на з'їзді з моста швидкість була 49, на більше не ризикнув,враховуючи стан велосипеда, потім ледве проскочив між натовпом та зустрічним автомобілем, поворот направо, фінішна пряма і нарешті я перетинаю фініш, другим, ху-у-у-у-у-у-у-х, суперник відстав на 24 секунди.
655
Alex Goz #99 Гоцацюк Олександр Віталійович
Ranger Pacifiс #16 Гоцацюк Максим Олександрович
656
Київ, Вінниця, Житомир, Львів, Харків, з невеликих Бердичів, Жмеринка.
І от з поміж них Чернігів на жаль вирізняється не в кращу сторону (люди, а не саме місто). Може від того, що перенасичений військовими (я сам військовий і добре знаю що це таке).
657
Нічого дивного, в Чернігові дійсно народ якийсь не хороший. Я маю з чим зрівнювати, служив в різних місцях.
658
Ви праві, панове. Ми перебрались на славутичський напрям.
659
Обов'язково підтримаєм :)
660
Велосипед 1465 км; лижі- 1350 км