Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

661
Болтушка / Re: Наши рекорды
22 января 2011, 18:25:30
За вітром 40 км за 58 хвилин (на шоссері)
662
18 января 2011, 07:39:17
До речі, велокомп може періодично сильно завищувати  швидкість при сильних відбраціях (бита дорога) -- через замикання-переривання контактів, або коли в його кріплення попадає багато вологи, процес відбувається той самий.
663
16 января 2011, 08:47:27
Так, як на лижах і велосипеді працюють схожі групи м'язів, то чому б і тут не поприколюватись з рекордами:
15 км - 48 хв 50 сек; 30 км- 1 год 51 хв 40 сек --  в "горсаду" на алеї вільним стилем, сніг правда дуже втоптаний майже до льоду, на розвороті мене мало в Десну не викинуло, V max на окремих ділянках 21-22 км/год.
Класичним стилем 10 км -- 41.05 на офіційній гонці в Броварах (з двома падіннями на підйомах).
664
Добре було б, аби можливо було тренуватись поза автотрасами.
665
Болтушка / Re: С Новым Годом!
01 января 2011, 01:52:17
З Новим Роком!!!
666
Класний звіт! Прочитав з великим задоволенням.
667
Згоден, регулярно вставати і ніяких проблем. Безперервно їхав на шосейнику максимум 3,5 години, без проблем.
668
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
14 декабря 2010, 22:05:03
Serega-K,  вітаю з Днем  Народження! Щастя та всіх його складових!
669
Цитата: Ranger Pacific от 27 ноября 2010, 21:01:43
http://www.velostyle.com.ua/91793.html - 174 грн, только фотку перепутали, на самом деле они выглядят вот так:

Много тысяч проехал. Прикладывался максимально сурово, ломаться категорически отказались.
Можу те ж саме підтвердити: такі самі шатуни і проїхали мабуть ще більше, та й маса в мене суттєво більша, і мабуть не слабкіший :P. Висновок: ламаються шатуни лише з дефектом виготовлення. Колись у мене зламався шатун від туриста, так на зламі я виявив раковину.
670
Цікаво, як  їхали: Виблі-Горбово-Уборки чи Виблі, а потім луками?
671
11 ноября 2010, 07:33:54
16040 км за сезон на тренуваннях, змаганнях та походах. (поїздки на роботу, ринок не враховані). Сезон ще не закінчено.
672
Така проблема існувала майже під час всіх покатушок, рвонуть вперед і розгублять половину команди, за виключенням випадків коли на покатушці одні "лосі". Тому в темноті я, наприклад, майже завжди ставав у хвіст, щоб збирати відсталих. Взагалі вважаю, що в поході, особливо в темну пору не слід вихвалятись швидкістю та витривалістю, особливо коли в поході є ще й дівчата, демонструйте краще свої якості на змаганнях, отам і побачимо хто є хто.
673
Як це вставляти в перекидку, а її не жаль? перекидку слід зняти, а потім уже вирівнювати. Можна зняти зовсім "пєтуха" й вирівнювати його в лещатах.
674
На тренуваннях чи покатушках слід вдихати носом, видихати ротом -т ак зменшується об'єм шкідливого простору, менший опір видиху та в легені поступає підігріте повітря, під час гонки я про це менш за все думаю.
675
Велоспорт / Re: Межсезонье
12 октября 2010, 22:25:53
Біг, лижі та різні вправи з загальнофізичної підготовки, після бігу або лиж обов'язково покрутити на станку. Станки бувають дуже різні, підходять всякі, не варто лише зв'язуватись з тими, які називають (важкими)