Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

676
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
07 октября 2010, 22:42:29
З Святом всіх шановне велотовариство та велика подяка Winny!
677
Мероприятия / Re: Велокросс 02.10.2010
03 октября 2010, 08:45:47
Виступив так собі, четвертий з чотирьох. Вранці поїхав на тренування - 50 км в легкому темпі (середня швидкість 26 км/год). Далі вирішив подивитись велокрос, прибув в Ялівщину і щось мене стукнуло теж взяти участь. Ну, взяв. Можу сказати, що гібрид Leader Fox з пружино-масляною вилкою поводить себе на такій трасі значно гірше ніж сталевий Ranger Pacific із жорсткою, в його виправдання можу лиш сказати, що на гібриді стояла шосейна касета,  керованість значно гірша, двічі на повороті з легким заносом мало не зіткнувсяз деревом, та й на крутих спусках важче з'їжджати, ну а в своє виправдання - уже почав бігати кроси, що не сприяє якісному педалюванню. Жаль, що не виступив Ranger Pacific, а  Fugitive молодець. Я завжди з великим задоволенням читаю його коменти, справжній талант, може варто було б спробувати себе ще й на журналістському поприщі. Також додам, що й Winny вміє гарно описувати якщо хоче. А відносно участі в змаганнях решти велофанського товариства... ЖАЛЬ!
678
Так, саме те коріння мав на увазі.
679
Бетонний жолоб, в принципі,  легко проїжджається.
Може не завадило б прибрати коріння на початку самого крутого спуску, і тоді простіше в нього було б заїжджати, а то досить небезпечно, особливо коли мокро.
680
 Andrushencio, ніхто не сумнівається в твоїй кваліфікації крос-кантрійця. А от на шоссе чи велораллі можем позмагатись :P
681
skyrider, ти сам відповів на своє питання, Nemez як захоче може пояснити ще більш детально, з усім красномовством.
682
Цитата: skyrider от 19 сентября 2010, 19:19:47
Кстати, судя по фоткам, Ranger Pacific таки доулыбался на очередном спуске и в результате пообнимался с землёй. Что там случилось?
Іменно, що "доулибався": піймав гаву й махнув через руль, до такого призводить надмірна самовпевненість.
683
Були й гонки на шоссе, велофани брали в них участь майже так само: Ми з Ranger Pacific-ом, Nemez,  КнязЪ, Winny, skyrider та й усе.
684
А мені здалось, що навпаки легше вибігати в гірку, ноги наче менше забиваються.
685
Да, складнувата річ крос-кантрі, але нічого, можна їхати. Велосипедик мій молодець не підвів, проїхав всі п'ять кіл без технічних неполадок і в результаті привіз мене на 4 місце. Виявляється можна і на жорсткій вилці досить непогано їхати. До чемпіонів правда, далеко. Третє місце зайням мій син- Ranger Pacific, друге -Andrushencio, а перше, як завжди - Петренко. Жаль тільки, що велофан, як завжди останнім часом дружно забив на цей захід- крім вищевказаних осіб з складу велофанів були лише Fugitive та Виталий, жаль. КнязЪ-ю подяка за фото, знову ж таки жаль, що ніхто більше не прийшов з фотоапаратом.
686
Мабуть тому, що незабаром в Кіровограді має бути велокрос.
687
Може й я ризикну на старому Максимовому (звиняюсь Ranger Pacific-овому) однойменному велосипеді. Для різномаїття - не все ж по шоссе.
688
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
12 сентября 2010, 22:29:23
Fugitive  і Alata вітаю Вас з Днем народження, любові, щастя, удачі.
689
Ще класно цеп відмивається рідиною для миття автомобільних двигунів, ARVA наприклад, на відміну від гасу не дає стійкого сильного запаху.
690
Хоча, мабуть найкращий варіант те, що запропонував Winny повітряно-масляна, вона і легка, і добре працює, й lock-out само-собою має, але ж й ЦІНА відповідна.