Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

691
Мені більш подобається жорстка, вона, як виходить з самої назви жорстка, легша і без несподіваних фокусів. Хоча бувають моменти де потрібно буде прикласти і силу і вміння. А повороти відпрацьовуй окремо: не кола весь час нарізай, а пройди якусь невелику ділянку з парою поворотів 5-6 разів підряд, потім ще одну, на другий день повтори - отак і освоїш поступово.
692
Замінити вилку на пружинно-масляну, бажано з lock-out, інакше здається не допоможе нічого.
693
Провели колону до Козельця. Їхати було нуднувато, перших кілометрів тридцять швидкість була в межах 29-33 км/год (можна було заснути). Потім трохи додали. Якась пара вийшовши на зміну сіли за автомобілем ДАІ то вкрутили 43 км/год, потім автомобіль втік, швидкість впала до 41, керівництво почало кричати в рупор: "швидкість 25-30", один раз і я вийшов на зміну проїхав 3 км з швидкістю 38-40 км/год, але як тільки швидкість доходить до 40, наздоганяє автобус керівництва і кричать в рупор: "швидкість 25-30", так що нормально їхати не давали. Коли доїхали до Козельця середня швидкість була 33 км/год. В Козельці колону зустрічало керівництво району, а ми утрьох розвернулись на Чернігів, їхали нормально при невеличкому боковому вітрі тримали 36-39 км/год, іноді 40-42, зрідка швидкість падала до 35. В результаті: Дистанція 134 км, середня швидкість 35 км/год. Колона вже в Києві (телефонував). Розмістились в Пущі-Водиці.
694
Завтра можна провести колону, старт о 10.00.
696
І ще: Гарига Максим Михайлович (раніше якось пропустив)
697
Winny, там де не зміг прочитати- Кравцов Сергей Павлович.
Також: Легеда Анатолий Николаевич, Гирня Никита Геннадиевич, Селянский Александр, Рунцис Людмила Ивановна, Гах Анатолий Иванович, Корх Александр Викторович.
698
Так, організація ніяка, мені також спочатку дали результат 28.10, від чого я мало не впав, потім за моєю вимогою переглянули і вийшло 24.10, третє місце в віковій групі 40+ моє. Хоча сам по собі результат так собі, середня швидкість 37,2 км/год. Не можу їздити короткі дистанції. Недавно в гонці на 50 км показав 1:21.10 (середня швидкість 36,9 км /год). Отак виходить.
700
Жодного разу не чув такого викрику, хоча правда в шоломі не завжди.
701
Winny, повністю підтримую. Більшість з нинішньої молоді пише дуже неграмотно і не тільки на нашому форумі. Офіційні папери заповнюють також жахливо. І це дійсно свідчить про рівень розвитку. Іра, гурток не гурток, але писати неграмотно мало б бути соромно (тебе здається не стосується, хоча я спеціально не придивлявся) . Можна не знати деяких тонкощів, наприклад, що поставити: двокрапку чи тире, навіть букву іноді пропустити, але ж слова так перекручують, про знаки пунктуації взагалі не знають.
Добре, що хоч в українській мові не приживаються ці дикі інтернет слова. Я за боротьбу з неписьменністю, стосовно як української так і російської мови.
702
DrAvAsEk! Вітаю з Днем Народження! З найкращими побажаннями.
703
Дивно, а мене це вічно діставало.
704
Цитата: извиняюсь за то что не по теме!
- а изза чего они начинают лопаться? и как этого по возможности избежать?

Відповідь: Та дідько їх знає, частково вирішується проблема міцним ободом на 36 шпиць, але не повністю, може ще має значення вага велосипедиста (у мене 78-80 кг, а було й до 100 доходило)
705
Велосипед на 26" колесах значно стікіший на важких дорогах, весною сам переконався, коли вперше сів на байк, до того весь час їздив на 28" ( та й тепер весь так катаюсь  на шосейному або гібриді) і ще одна проблема: у 28" заднього колеса почнуть лопатись шпиці при навантаженнях, особливо у більш-менш сильних велосипедистів.