Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

706
Цитата: VEAN от 21 июля 2010, 01:15:47

+ поменять руль
Та каретку з шатунами
707
КнязЪ! Вітаю з Днем народження! Щастя, міцного здоров'я, любові, здійснення всіх мрій!
708
Дякую, але це це посилання для мене приблизно звучить так, як для більшості з вас циклопентанпергідрофенантрен (до речі попередник холестерину) або нікотинамідаденіндинуклеотидфосфат, тобто не зрозумів я нічого :). Picasa я встановив давно, але з її допомогою в мене виходить скачувати лише по одній фотографії, а щоб вибрати кілька або всі і скачати одним махом - не виходить.
709
А як з Picasa скачати всі фотки разом, а то в мене лиш по одній виходить?
710
Може все зв'язано з формою молекули СО2, хоча тьохатомна, досить велика, дідько його знає, чому він швидше виходить.
711
Оригінальний захід. Молодці!!!
712
Winny! Вітаю з Днем Народження! Міцного здоров'я, щастя, любові, великих і малих перемог на життєвому шляху.
714
Ще раз дякую!
715
Це скільки часу вдасться тримати швидкість 70 км/год???.

Можу сказати, що я одного разу проїхав при непоганому попутному вітрі 40 км за 58 хв, можна було швидше, але я прекрасно розумів, що мене чекає назад така сама дистанція, тільки проти вітру.
716
Шановні друзі! Всім дуже вдячний за привітання!
717
Організовано було чудово, хлопцям лишається подякувати лише за проведену роботу. Не вписувалась, на жаль, правда ота стрибаюча та никаюча туди-сюди зграя. Жаль, що склад учасників не дозволяв збільшити швидкість, особливо в гору так, щоб вони зразу затихли і заспокоїлись. Може на наступний раз варто якийсь відбір в колону провести? Нехай вона буде менша, але нормальна. Тоді і ефект від проведеного заходу в буде позитивний, а не з протилежним знаком. Ще раз дякую!
718
Середня  виявляється суттєво нижчою ніж та яку стараємось тримати під час руху. Наприклад їдемо на тренуванні 100 км швидкість часто буває вища 40 км/год, а середня виявляється 33. До речі найвище досягнення у мене: командою з трьох гонщиків (з них одна дівчина, її на зміну не випускали), я тримав зміну по 2 км, напарник по 1 км -- 100 км за 2 год 57 хв. (середня 33,8 км/год). Спробуйте повторіть, Nemez'а не стосується, отоді й відчуєте яка середня швидкість вище 30 км/год.