Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

722
Цитата: Fan от 24 мая 2010, 20:37:55
Эх ! Как всё таки здорово что прогресс не стоит на месте. Эта мысль посещает меня всегда , когда приезжаю в деревню и сажусь на старенькую " Украину"  :)
Тут я згоден, але ніколи не стану насміхатись над велосипедистами, що їдуть на дорожніх велосипедах
723
А коли не було нічого кращого, їздили на "Українах" і були задоволені, а про байк і не чули, мабуть його тоді ще й не було, "Турист можна було побачити вкраїй рідко і фіг знайдеш його в продажу. Так,  що сміятись з велосипеда "Україна" це чистої води снобізм. Так само з нас можуть сміятись водії автомобілів, особливо під час дощу. А взагалі в нашому суспільстві так заведено, що чим нижче людина за своїм розвитком, тим більше намагається насміхатись над кимось чи чимось, мабуть намагаючись звеличитись у власних очах. Не беріть з них прикладу! До речі в далекі восьмидесяті, коли я навчався в медичному училищі на "УКраїні" (В-111-441- здається така модель була) наїжджав прибизно по 30 км щодня, обслуговував раз у місяць і нічого, хоча звичайно проблеми бували, (ті ж  кріплення шатунів до каретки), але справлялись. Це наша історія і сміятись над нею негоже.
724
В тому то й біда, що наше товариство проігнорувало таку скромну гонку як велораллі, а може вони нижче Київських гонок не опускаються. При чому тут незнання славутичанами траси?  Просто в Чернігові кроскантрійців немає, може один Стасенко, який зараз не тренується, ну ще Літош як підросте, Корень теж може, але він шосейник і кроскантрі його не цікавить.  І на шоссе не одноманітне вкручування (це хіба, що на тренуванні), в груповій гонці настільки рваний темп, що незрозуміло де важче.
725
Чесно кажучи ні разу не бачив, щоб хто з спортсменів так багато пив. На тренування, на 100 км дистанцію (це в хорошій компанії 3 години, в слабшій 3.10-3.20) майже завжди вистачає фляги води та пари цукерок чи пряників, навіть в груповій гонці на 80 км випив пів-фляги води та з'їв дві цукерки "Корівка". І чи потрібні такі високі матерії, особливо на покатушках? Враховуючи, що наше шановне товариство практично повністю проігнорувало таку в принципі не важку гонку як велораллі, де середня швидкість в більшості учасників була нижча за 30 км/год та дистанція 51 км, навіщо обговорювати речі, які застосовуюсься на дистанціях порядку 130-150 км з середньою швидкістю 40-45 км/год. Так, що 1-2 фляги води, пара контиків, чи трішки печива, чи банан і вистачить по саму зав'язку. По менше "висопарних" міркувань (чим останнім часом став хворіти наш форум) та побільше "вкручувань" педалями - от до чого я вас хочу заликати.
726

Перша колонка у всіх групах - час показаний на дистанції.
Друга колонка в 3, 4, та жіночій групах час в секундах з урахуванням вікового коефіцієнту, третя- час в годинах, хвилинах, секундах з урахуванням вікового коефіцієнту.
727
Не така вже й важка траса, довгувата, правда (1 коло 30 км), але не складна і не весь асфальт розбитий (тільки на ділянках Лопатин-Терехівка), є багато нормальних місць. На двох ділянках можна навіть розганятись до максимуму. Я вчора на Старт-шоссе, звичайно не на гоночній гумі, два кола проїхав без проблем. Правда витривалість там знадобиться.
728
Цитата: Ranger Pacific от 29 апреля 2010, 20:44:57
≈60% грунт, ≈40% асфальт. Есть пару сложных песчаных участков.
Так і буде, приблизно порівну,невеличкі ділянки з піском.
730
Та бог з ними з тими журналістами, за великим рахунком мені від них ні холодно ні жарко. Он на ковзанах, на Красній Площі  зимою то  взагалі на телеекран втрапив і нічого, колеги два дні язики почесали й затихло.
731
Оце вляпався... б....ь, й......ь!
732
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
19 апреля 2010, 21:57:22
Viperet! З Днем Народження. Здоров'я, щастя, радостей в житті.
733
Цитата: knp25 от 18 апреля 2010, 21:34:36
Не Вы ли тот велосипедист, которго мы на обратном пути встретили в Киселевке?
Нас було четверо, я в жовтому шоломі, червоній фуболці, синіх штанах, велосипед Trek, блакитний.
734
Да вітерець був славний. У мене теж, коли повертався швидкість іноді до 23 км/год падала.
735
2295 км на тренуваннях, ну ще думаю пару сотень в різних поїздках, катався за рідким винятком всю зиму, тренування розпочались в кінці лютого.