Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

736
Також бачив сьогодні ту фуру. За вчора не можу сказати, бо тренування проводилось на кільцевій, Гомельській та Киїхвській трасі, тому на Новгород-Сіверській не був.
737
Сама важча штанга яка є в розпорядженні 66 кг, її й жав. Але зараз я всього півтора місяця після операції, то більше 50 остерігаюсь жати.
738
Зимою лижні гонки, літом плавання, протягом року: перекладина, віджимання від підлоги, жим штанки лежачи, гиря, іноді біг.
739
Шановне велопанство! Якщо хочете, щоб дівчата не розбігались з форуму так мабуть по менше ведіть високопарні розмови на вузькотехнічні аспекти: чим відрізняється SRAM від Shimano? або чим краща вилка з ходом 110 мм,  від 90мм,та ще з фотами,чи трішки не так "рубашка" з тросика проведена,  дівчатам це знаєте якось не дуже цікаво, та й яке це значення має, якщо не брати участі в справжніх змаганнях. Абсолютно ніяке: в мене на Leader Fox -i стоїть проста масляна вилка за 700 грн. я з нею виграю у 90 %, а то й більше нашого товариства на будь якій трасі, не зважаючи на те, що старший за більшість у 1,5 -2 рази. а Nemez на простому Стартоні виграє у всіх. А тих хто сильно обговорює достоїнства тих чи інших комплектуючих, я щось на змаганнях особливо й не бачив, що ви можете тоді говорити коли не пробували як "залізо" веде себе в екстремальних умовах не тільки для велосипеда, а й для гонщика. Краще зачепіть питання красот Поліської природи, літератури, та інше, тоді й дівчатам буде цікаво поспілкуватись, а то як тільки яка висуне трішки носика на форумі ви тут же з "глибоким знанням справи" й задавите, та й їздити слід не ривками, коли половина учасників, а учасниці всі губляться. Може я в чому й не правий, все таки інше покоління,  але подумайте. Перепрошую за можливі помилки , спішу на службу, перевіряти ніколи.
740
Цитата :А вазелин - это для похода к урологу или проктологу
Або до начальства :P
741
Веломагазины / Re: VeloOnline
02 апреля 2010, 20:06:51
Це той, що недалеко від Шулявки?. Якщо то він, чесно кажучи я розчарований - вибір велосипедів досить великий, а запчастин - нуль і ціни на них вищі ніж у Чернігові. В Велоекстрімі вибір значно ширший. Був там у жовтні.
742
Для швидкої їзди слід накачувати чим більше. Я в шосейні шини накачую 9-9,5 атмосфер, при рекомендованих 8-8,5. В байк 4,5-5 атмосфер, в кросовий 6 -6,5. Моя вага 78-79 кг.
743
Молодець Руслан! Нормальний результат. Я б зараз більше 12,5 км  хрен би пробіг.
744
З калюжами доводиться миритись. Погано, що на дорозі до Седнева багато ямок з'явилось.
745
А чашки?
746
На сьогоднішній день: після Чернігова дорога майже стовідсотково суха, на жаль з'явилось багато дрібних ямок. Узбіччя покриті снігом та льодом.
747
Якби я ще знав, що таке "вилли" чи "банни хоп", і взагалі то я прокоментував перше відео, друге просто не помітив (спішив).
748
О це майстерність! Цікаво, а що б він на спеціальному велосипеді видав?
749
Болтушка / Re: С 8 Марта!
05 марта 2010, 21:42:41
Хай пролісок перший дарує вам ніжність,
Хай сонце весняне дарує тепло,
У березні вітер несе хай надію,
І щастя і радість і тільки добро!

Зі святом дівчата! Радості вам і любові!
750
Кручу періодично по 30- 60 хв, з частотою 96-105 об/хв.