Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

76
В цьому проблеми немає й думаю не буде. Знайдеться кому гонку їхати.
Надіюсь всім сподобалось і думаю як буде здоров'я раллі буде жити, а без ла-ла-ла якось обійдемось
77
Цитата: chip81 от 09 июня 2016, 17:11:08
...помоему своим высокомерием Вы даже у "велосипедистов" отбили желание участвовать в ваших мероприятиях 8)
Де тут "Высокомерие" не знаю, але в моєму велораллі беруть. Ті хто брав у попередні роки і навіть нових додалось.
78
Зараз Winny повидаляє все до дідька :D :D :D
79
 :D :D :D :D :D
80
Наприклад, попередити, швидкісь 22 км/год, і їхати саме так, це по-перше.
По-друге не так дуже всіх зазивати, не нести всяку нісенітницю про рекорди.

Ну велолайба чи як її там по іншому не може.
81
Ні, мій профіль терапія. ну ще кардіологія.
А де це я писав, що тільки я велосипедист?
Чи що тільки гонщики являються велосипедистами?
Я мав на увазі, що велодень повинен бути для велосипедистів, а не для тих що мають велосипеди від своїх слів не відмовляюсь.
Невже до сих пір не зрозуміло що я мав на увазі. І абсолютно не маю нічого проти тих, що не є гонщиками.
Але я проти, щоб для постановки дутого рекорду збирати всяку бидлоту, іноді з сигаретою в зубах і маю підрозру, не вельми тверезу.

ТЕПЕР НАРЕШТІ ЗРОЗУМІЛО , ЩО Я МАВ НА УВАЗІ???

НЕ ГОНЩИКИ ТЕЖ ВЕЛОСИПЕДИСТИ!!!   АЛЕ НЕ ТЕ БИДЛО ПРО ЯКЕ ВИ ТУТ САМІ НЕ РАЗ ЗГАДУВАЛИ.
82
Ох,  :D :D :D :D :D
важкенький випадок, та ще й почуття гумору кульгає.

І щоб ви там не писали, гонщики лишаться гонщиками, а велодень за останні два роки став ніякий
83
Хіба? Вона ж тугоплавка, повинна бути й твердою))
А мо... Ну тоді ще вольфрамові можна.

А на наступний рік назвати команду "Вольфрамові яйця" :D :D :D
А в емблему магазину "Адреналін" також додати яйце, куряче :D :D :D :D :D
84
Та ні, платина все таки міцніша, хоч і важча. Титанові то для льотчиків  :D :D :D
85
І на моє велораллі прийшло парочка не вельми підготовлених людей, серед них навіть одна дівчина і всіх нормально прийняли і нормально вони проїхали. Ніхто не задавався :) :) :) Потім погуляли над Десною посиділи з шашликами)))
Просто в одних людей є характер і вони щось роблять і чогось добиваються, а пустодзвони лише верещать :D :D :D
86
кий рекорд, Київ чи Харків лівим мізинцем поб'є будь-який лайбюовський рекорд, це смішно.
Ото й вся суть організаторів: псевдовелодоріжка та дуті рекорди а ви ведетесь. Ще й істерика, ще й навидумували чого попало. Хочете навчитись їздити, приходьте до Велорієнту, навчимо і в групі, і по корчах. Пожертвую частиною своїх тренувань. І ніхто тут не задається. Чого Злюка сходить піною мені не зрозуміло. Мабуть нік відповідає дійсності :D :D :D
87
А ще десь там писали, батько з 10-11 літнім сином затесався в колону, та ще й анресивно огризався на зауваження.

Невже так важко зрозуміти, що я мав на увазі? Хоча для більшості Чернігова це складно, надто багато тут порожніх понтів, при нездатності щось робити.
Наташа, чому така істерика? Ви звичайно не гонщиця, але велосипедистка, ще й доволі симпатична :) :) :).

Хто сказав, що під велосипедистами я мав на увазі лише гонщиків???  Але здається жоден з них (чи майже цього року на велодень не з'явився). Велосипедисто, це той, що вміє їхати і вколоні, і вести себе там відповідно,  на  що збирати ради якогось сумнівного рекорду, кого попало, наражаючи народ на небезпеку. Їхав з такими придурками в колоні, пару раз від падіння врятувало іменно те, що гонщик.

Хай там Злюка сходить піною, але їздити ми вмієм дісно набагато краще за вас, але цим не задаємся. Просто "організація" за пару останніх років уже зашкалила.
До речі, Наташа, маючи таку аву, варто було б і більше км накручувати :) :) :)
88
Цитата: Paradoxy от 26 мая 2016, 19:20:30
Для меня негатив был только в колонне, по ходу движения было очень мало волонтеров, которые бы как-то ее организовывали. Из-за больших просветов и растянутости даже по ширине народ гонял, подрезал, вилял и выезжал на встречку. При мне было 3 падения по этим же причинам, одно из них достаточно плачевное судя по увиденному.

А це?
89
Цитата: Krack от 23 мая 2016, 22:10:10
согласен с вышесказанным. не понравилось . особенно какие пустоты устраивали ездоки.  растянули донельзя и больше, чем в прошлом, при меньшем количестве участников. а с набирающей обороты модой на велы, количество идиотов за их рулем, растет не то что пропорционально, а в разы быстрее. глядя на пенсионеров на перекрестках и малых детей висящих на руках мамок, ожидающих пока проползёт как попало сформированная колонна, самому хотелось стать и пропускать людей.
ну и напоследок добавило впечатления, как один из долб**ов, с флагом, завидев, пытающегося перековылять пенсионера заорал - " дави пешеходов!" >:(.  в принципе, идиотских лозунгов у нас народ много вопит, вот еще +1 теперь свежак - потом не стоит удивляться отношению людей к велосипедистам....

Оце велосипедисти???
90
Кожен як хоче. Я теж без шолома.