Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

751
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
03 марта 2010, 21:41:23
Вітаю з Днем народження! Міцного здоров'я, любові, щастя удачі!
752
15 февраля 2010, 18:35:28
shcherbakoff! З днем народження! Здоров'я, удачі!
753
Спробую встигнути
756
Прошу. Фото вишлю пізніше, щось upload випендрується. Як налагодиться так і вишлю, є кілька фоток.
757
По моєму проблематично, хоча пройти через болото здається можна.
758
14 января 2010, 23:22:45
Galvit i Leshik! З днем народження. Щастя! Успіхів у всіх справах!
759
Nemez, відносно назви ти правий, визнаю. Відносно застосування - в грязюці з ними все-таки краще, набагато менше вел мити і самому чиститись, особливо в осінньо-весняний період.
760
Ставлю на зиму, та на грязюку. А спортивно чи не спортивно, ще залежить від того хто "пілотує" вел  :P
761
З перемиканням передач ніяких проблем навіть при двадцятиградусному морозі, трос з нержавіючої стані, оболонка також пристойної якості, але інша проблема: при таких морозах буксує трещітковий механізм, як боротись?
762
Також сьогодні покатався на площі в обідню перерву- маса задоволення. Людей трохи забагато, доводиться демонструвати слалом, лід так собі.
763
Сезон 2009 року завершено 30 грудня з пробігом 10781 км. Всіх вітаю з Новим Роком! Успіхів у сезоні 2010.
764
Болтушка / Re: С Новым Годом!
31 декабря 2009, 17:40:43
Всіх вітаю з Наступаючим Новим Роком! Хай Новий рік принесе Вам Удачу, всім міцного здоров'я, любові, матеріального благополуччя, успіхів у навчанні, кар'єрного зросту, спортивних досягнень, численних покатушок і всього-всього найкращого.
765
Дуже позитивно.