Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

796
Сам себе трішки підправлю, здається знайшов як правильно
відмінюється назва Седнів: Седнєва, Седнєву, Седнєвом, в Седнєві, хоча трапляються й варіанти, як я писав. Дідько його знає? Може хто підкаже? Є філологи?
797
За Седневом наче й  підйому немає суттєвого? Хіба, що в самому Седневі спуск та підйом? Хоча якщо дистанція 60 км то якийсь невеликий тягун наче в кінці попадається?

Значить їдем.
798
Пункт 11.14: Рух по проїзній частині на велосипедах, мопедах, гужових возах (санях) і вершникам дозволяється в лише один ряд по правій крайній смузі якомога правіше, за винятком випадків, коли виконується об'їзд. Поворот ліворуч та розворот дозволяється на дорогах з однією смугою для руху в кожному напрямі і без трамвайної колії посередині. Дозволяється рух по узбіччю, якщо це не створить перешкод пішоходам.
Правила дорожнього руху із змінами та доповненнями відповідно до Постанови КМ №876 від 01.10.2008 р.
799
Болтушка / Re: Свиной грипп
06 ноября 2009, 22:45:10
Цитата: Nemez от 06 ноября 2009, 22:42:26
Сегодня участковый терапевт пришла без маски. Она не надела маску, даже когда определяла "мокрый" или "сухой" кашель у больного гриппом.
Наверное, она знает то, чего не знает традиционная медицина.

Чтобы не заболеть гриппом и ОРВИ, нужно ездить на тренировки. Где нет людей, нету носителей вирусов.
Я б на її місці маску одягнув би (може її просто не було), а відносно тренувань згоден на 100%.
800
06 ноября 2009, 17:52:55
Маска не панацея, але деяку ступінь захисту вона при близькому спілкуванні забезпечує.
При спілкуванні з хворими на ГРЗ я майже завжди її застосовую і (не на каркати б) хворів дуже рідко, хоча за роки служби пройшло їх через мої руки ох як багато. А посто гуляти по вулиці в масці, ХЗ, у всякому разі я так не гуляю.
801
04 ноября 2009, 18:03:38
Проблема з грипом є це однозначно, можливо він справді важчий ніж попередній. Але згадайте пташиний грип, атипову пневмонію. На цей раз його додумались внести до передвиборних технологій люди, які були втратили владу, а тепер знову рвуться до неї любою ціною. Та й ще у всьому світі фармацевтичні компаніїї також роздувають паніку.
802
04 ноября 2009, 16:38:18
Попробували б ви на її місці. Коли звідусіль ставлять палиці в колеса, особливо ПР тихцем смикають за ниточки, а серйозно притягти нікого не можна бо за всім стоять депутати. А в "проффесора" то взагалі готовий план як подолати грип і інші проблеми. Уряду то якраз ця паніка не вигідна, от і подумайте хто її роздуває.
803
03 ноября 2009, 19:56:38
Стаття так собі: з розумним виглядом очевидні речі, деякі моменти перекручені, деякі сумнівні ( на межі здорового глузду), якщо згадувати про нейрамінідазу, наприклад, яка більшості з вас ні про що не говорить, то чому б не написати,наголосити!!!, що робити щеплення під час епідемії шкідливо!!!, що значно актуальніше, яке відношення має гомеопатія до зараженої води, чим? Аланом Чумаком? чи, перепрошую, трипером?, та й багато інших тут подібних речей. Здається що ця книга просто "чтиво" в стилі сучасних російських детективів. Автор мабуть заробляє гроші в основному на торгівлі отакими книжками. Доводилось уже читати такого роду малокорисні "твори" на медичну чи парамедичну тематику. Якщо щось офіційно видавати, то перед тим його потрібно сто п'ятдесят раз перечитати, щоб не допустити різних протиріч, подвійного змісту, накладок.
804
01 ноября 2009, 20:01:18
А взагалі це дуже змахує на піар кампанію в честь виборів, яка вже здається переросла в загальну паніку. Фармацевтичні компанії на цьому добре зароблять тому, що народ вигріб з аптек все, як недавно сіль мішками закуповували. Хоча по справжньому ефективних ліків від грипу, як і від інших вірусних захворювань не існує.
Кожен рік був грип і кожен рік від нього вмирали, тільки це приховувалось. А смертні випадки кожен рік в достатній кількості були навіть в Америці. Тому що ця недуга сама по собі досить важка і для його властиві часті ускладнення.
Так, що зараження звичайно потрібно остерігатись, в громадському транспорті рідше з'являтись, бажано в громадських місцях одягати маску, яку регулярно змінювати і прогладжуваги гарячою праскою, а спосіб життя сильно змінювати не варто. Їжте  яблука, пийте багато чаю з калиною, малиною, лимоном та ін.(т.ч. часник, цибуля), не переохолоджуйтесь. Особисто я сьогодні трішки потренувався в Ялівщині на МТБ, потім 32 км проїхав на шосейнику, а на завершення ще й 6 км кросс. А завтра на службу, де явно прийдеться мати справу з хворими. Ну то вже така моя доля. Отак кожну зиму уже 17 років і звичний спосіб життя в цей час не міняв. Так, що від велосипедів не відмовляйтесь - в чистому полі чи лісі віруси грипу не літають.
805
01 ноября 2009, 19:42:37
Цитата: Winny от 01 ноября 2009, 19:27:56
POp KoЯn, насколько я знаю, алкоголь ослабляет иммунитет.
Залежно від дози.
806
Болтушка / Re: С Днём Рождения!
26 октября 2009, 16:27:21
Саша! Вітаю з Днем народження! Щастя, здоров'я, любові, достатку, гарного накату!
807
Да-а-а-а! Шикарна техніка. А в нас ще кам'яний вік. Цікаво, бачу гальма в них не V-Brake, а його попередники. Чому? Касета бачу як у байка, а система?
808
Nemez, взагалі я бачив в Чернігові аж два велосипеди, придатних за всіма параметрами для велокросу (28" колеса, кермо-баранка, шини 622x32 мм, жорстка вилка та ін.) це твій "Стартон" та в велоцентрі є ще якийсь "Команч" не знаю якої якості. А взагалі сучасні велосипеди для велокросу існують? В нинішній шосейник шини на 32мм не влізуть. Мій гібрид не годиться, тому що вилка з амортизатором. Чи класичний велокрос відійде разом із "Стартонами"? А їх мабуть не так уже й багато, тому напевне допускають всі велосипеди. От трасу слід було б змінити.
809
Значить орієнтуватись на 15.00?
810
Я також спостерігав: DrAvAsEk та Мишок молодці.