Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

841
Ми з Ranger Pacific-ом приєднуємось. Рановато звичайно, але думаю вдасться піти зі служби.
842
Для тих, хто любить швидкість і асфальт: практично кожного вечора від "Політеху" о 19.00 на Седнів стартує покатушка-тренування, середня швидкість за залежно від кількості учасників та рівня підготовленості 30 - 30+, наприклад вчора ми з С.Кравцовим проїхали Dst 47 km, Avs 31 km/h. Правда думаю дистанцію пора збільшити хоча б до 60 км для початку.
843
Болтушка / Re: Наши рекорды
06 июля 2009, 20:48:40
По рівнині, сидячи на колесі 50 км/год, за фурою 61,5 км/год. 25 км з середньою швидкістю 34 км/год.
844
Ми з Ranger Pacific_ом мабуть приєднаємся.
845
Fan! З Днем Народження! Удачі у всіх справах.
846
Вчора поїздку на Седнів повторили (з купанням в Снові, знову без заїзду в Брусилів). На цей раз відбулось все без пригод, (помилки враховані) не було ні зіткнень ні вибухів коліс. Їхали швидше ніж позавчора. До Седнєва проти легенького вітерця середня швидкість виявилась 30 км/год. (В мене на компі було 29,75, в декого 30,2.).Викупались в снові. Назад повертались суттєво швидше. Часто змінювали лідерів тому їхали 35-37 іноді й 40 (по рівному). Висновок більш чітко освоїти їзду з заміною лідерів і мабуть по рівному не варто перевищувати 37 км/год. Серендю швидкість на зворотному шляху зафіксувати забув, но в сумі з легеньким матрасом від політеху до дому  (18-23 км/год щоб скинути навантаження поступово, розслабитись перед сном) вийшла 26,7)
847
Старт 18.00 від гіпермаркету «Вена» по кільцевій мимо «Сіверянки» на Новгород–Сіверську трасу – проїзд через Седнів- через 5 км після Седнєва розворот на зворотний шлях- при виїзді на Новгород–Сіверську трасу поворот ліворуч- до Брусилова- проїзд через Брусилів до гирла Снову. Купання в Снові, відпочинок – трасою назад до Чернігова. Темп 25-28 ( крім відрізка Брусилів- Чернігів). На відрізку Брусилів Чернігів 23-25 для вечірньої «розслабухи».   Дистанція близько 60 км. Розрахунковий час повернення до Чернігова 21.30
849
Можна завтра. Сьогодні в мене відпочинок після вчорашньої поїздки на Седнів: від дому до пам'ятника дистанція 28 км, середня швидкість 28 км/год, покатався по Седнєву, викупався в Снові, до речі чудові краєвиди, від пам'ятника до дому середня швидкість 30 км/год. Трохи притомився. Думаю завтра буду в формі. Із служби подзвоню домому, син (Ranger Pacifik) анонсує покатушку.
850
Цитата: Котег Памоишный от 28 июня 2009, 23:29:59
Всё таки есть дорога дальше от Ульяновки до Брусилова? Не откажусь поматрасить в ту сторону
Так як ми з Максимом (Ranger Pacific) були лише удвох, то маршрут трохи змінили - від Ульянівки до Брусилова дорогу не шукали, їхали трасою: туди досить сильно вкручували (легкий вітерець був назустріч), довго купались, а назад відверто матрасили, слухали пташок та й просто насолоджувались літнім вечором
Може сьогодні пошукаємо.
851
Мета: 1. Відшукати шлях грунтами понад Десною з Чернігова до Брусилова.
         2. Якісно відпочити, викупатись в річці, покататись.
Старт 18.00 від гіпермаркету «Вена» - Бєлова- об'їзна – Шевченка-  вниз на грунти - по грунтах до Ульянівки далі спроба відшукати над Десною «велосипедопрохідний» шлях від Ульянівки до Брусилова.  Купання в Снові, відпочинок – трасою назад до Березанки-поворот праворуч через Березанку-Терехівка- Товстоліс-Чернігів.Дистанція близько 50 км. Темп 20-25 км/гогд.
Співвідношення асфальт/грунт приблизно 1:1.
Розрахунковий час прибуття в Чернігів. 21.00-21.30.
 Схема маршруту додається.

852
Яку швидкість зможемо тримати проти вітру так і їхатимемо. Коли я їздив сам в мене виходило середня 27.5-28 км/год на 60 км дистанції.
853
До Седнєва трасою. Грунти є тільки в Брусилові, тверді, 4-5 км.
854
Старт 18.00 від гіпермаркету «Вена» по кільцевій мимо «Сіверянки» на Новгород–Сіверську трасу – проїзд через Седнів- через 5 км після Седнєва розворот на зворотний шлях- при виїзді на Новгород–Сіверську трасу поворот ліворуч- до Брусилова- проїзд через Брусилів до гирла Снову. Купання в Снові, відпочинок – трасою назад до Чернігова. Темп 27-30+ ( крім відрізка Брусилів- Чернігів). На відрізку Брусилів Чернігів 23-25 для вечірньої «розслабухи».   Дистанція близько 60 км. Розрахунковий час повернення до Чернігова 21.30-22.00.
855
Болтушка / Re: Курьезы
25 июня 2009, 07:52:51
Лозунг на полігоні ракетників: "Наша цель- коммунизм".
А взагалі фотка СУПЕР (Я маю на увазі Бухаловку)