Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

856
А я-то думав, що таке, щось швидкість Nemezа мені невисокою показалась, тим більше при попутному вітрі.
857
Nemez і Winny, як кажуть росіяни - "Опыт не пропьёшь". В мене також таке бувало і не раз.
858
Що таке "грозовий" ліс?
859
Ми з Ranger Pacific пропонуєм вечірню прогулянку в Брусилів до гирла Снову, з купанням в Десні або Снові, як більше сподобається, місце дуже мальовниче, хто ще не бачив його - не пожалкуєте.
Час старту - 19:00
Місце зустрічі - Гіпермаркет Вена.
Маршрут: Чернігів-Ульянівка-виїзд на трасу- по трасі до повороту на Брусилів ( близько 3 км від повороту на Седнів), -через Брусилів 2-3 км асфальт-грунт до гирла Снову. Покупатись, побачити озеро Старуха з величезним островом  посередині, на якому до речі я ще не був,  помилуватись заходом Сонця над Десною. Зворотний шлях трасою.
Відстань 45-50 км
Темп - матрасний (хід ескадри визначається ходом найтихохіднішого корабля).
Розрахунковий час фінішу 22:30.
Бажано брати с собою ліхтарі.

860
Мало не запізнився на покатушку, але дяка Богу, все таки встиг, прогулялись чудово, навіть хміль з голови вийшов (вживав не під час, а до покатушки, так уже вийшло). Serega-k, велика подяка за організацію.
861
Да, мужній народ, нічого не скажеш. Особливо уявляю як КнязЪ_ю було тягти прицеп. А звідки стільки грязюки, я думав там піщані грунти?
862
Winny! Вітаю з Днем Народження! Здоров'я, щастя в особистому житті, достатку, удачі.
863
Покатушка сподобалась. Вночі я так мчав вперше. Світла від моєї фари було достатньо. Велосипед поїздку переніс добре, за винятком вибитої спиці в передньому колесі та двох погнутих не без допомоги власного сина.
До речі чи варто вночі так швидко гнати, не з-за втоми, а просто кульбіт Nemez-а та моє з Максимом зіткнення все таки насторожує.
Велосипед уже помив, спицю, замінив, колесо вирівняв. Одне погано, прийшлось о сьомій годині вставати та йти на службу.
864
Цитата: Ranger Pacific от 07 июня 2009, 12:09:23
Все как всегда отлично  :)

Грохнулся я точно так же как один товарищ в "30.05.2009 (O) Куда.. куда нам ехать дальше ?" , об которого SKAtina повредил ногу...
Переднее крыло аккуратно снялось (жить будет), заднее немного укоротилось, в общем тоже жить будет  :D

И вот что я понял: на такой скорости по мокрой траве - ну его в баню  ::)
А заодно вибив батькові спицю в передньому колесі і дві погнув.
865
Цитата: Миллионер от 27 мая 2009, 09:56:16

- собаки обычно не бегают быстрее 40км/ч :)
Я також.  :)
866
А піску по дорозі буде багато? Чи варто поміняти свої майже сліки на шини з глибоким протектором.
867
Я регулярно з березня по грудень, за дуже рідкими винятками, їжджу на роботу, дистанція 5-6 км (залежно від маршруту), правда я їжджу в об'їзд, якщо дозволяє час - 12,5 км. Для зберігання вела в мене є спеціальний бокс(гараж). Переодягаюсь в своєму кабінеті, замість душу витираюсь вологим рушником. На вулицях вел без нагляду лишаю на дуже короткий час 1-2 хв примкнутим на замок.
868
Цитата: Nemez от 05 июня 2009, 09:10:00
Надо кричать не "Ёж!", а "Erinaceus europaeus"
Одразу видно майбутнього біолога.
870
В принципі можна поїхати, особливо з поправкою Winny.

Исправил написание своего ника :)