Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Alex Goz

871
Всім дуже дякую за вітання! Приємно вражений. Буду старатись виконати Ваші побажання.
872
Велобаза "Спартак"- перехрестя вул. Савчука (здається) та Шевченка, там о 16.00 тренування. Їздять в напрямку Седнева.
873
Жаль і я прозівав, але зате проїхався з спортсменами 60 км з середньою швидкістю 30 км/год, навантаження вийшло пристойне, пару раз думав не втримаюсь в групі коли, швидкість сягала 36-38 км год, але із скрипом втримався. Теж свого роду задоволення.
876
№7 Гоцацюк М.О. не 26 років, а 17.
877
Цитата: Fugitive от 30 мая 2009, 19:46:59
Первое: Всем спасибо за компанию  :) !
Второе: ...был удивлен количеством участников в покатушке ... нас столько еще не собиралось, тем более на такие "авантюрные поездки", без заведомо известной дороги - вы это и сами отлично видели  ;)
Третье: для многих это была первая далекая поездка на велосипеде - но никто не спасовал и все доехали до конца! Особенно вызывают уважение девушки, которые преодолели этот маршрут - мне буде дважды приятно вас втретить в следующих поездках.
Четвертое: места были красивые, хотя местами и трудно проходимые!  ;)
Пятое: Прошу прощения, если у кого-то сбились планы на сегодняшний день.

И главное !! Все мы устали за покатушку, кто больше, кто меньше ... но надеюсь это не станет поводом забросить велосипед куда подальше, а будет стимулом еще раз встретиться на пыльных дорогах в седле велосипеда!
Поїздкою дуже задоволений, а те, що незнайомими дорогами навіть цікавіше, присутній елемент творчості у виборі шляху. Чесно кажучи навіть не втомився. Велосипед вже обслужив, фотки зараз викладу. Всім дуже вдячний за компанію. Дівчата особливо молодці.
До скорих зутрічей!
878
Стаття дуже корисна, прочитав з інтересом. Дякую! А яка різниця між велокросом та кросом-кантрі?
879
Використовував 2 цепи, міняв через 500 км (цеп №1 прикатувався гірше), після пробігу 3500 км став міняти через 150 км. Після велодня поставив цеп №1, прикатати його не вдалось ні трохи після сьогоднішньої поїздки на 52 км, все буксує. Поставив знову цеп №2, працює нормально, випробував на 5 км, дальше завадив дощ. Пробіг складає 3900 км і мабуть з цим цепом прийдеться добивати касету до кінця.Так що на моєму прикладі використання двох цепів не виявилось успішним. У всякому разі раніше з одним цепом проїжджав 4000-4500 км. потім міняв разом з трещіткою. Система виходила без проблем тисяч 12-15 точно не пам'ятаю. Попередній велосипед "загинув" минулого року в ДТП, (зіткнення з автомобілем, яке сталось не з моєї ініціативи). 
880
Все було добре, жаль тільки маршрут коротковатий.
881
Viperet, якщо я все правильно зробив, то фотографії на http://upload.com.ua/get/900868552/ в RAR-архіві
882
Що таке "покатушки" зрозуміло.
А що означає "ПВД-шки"
884
Самий найкращий спосіб пропонує Fan, перевірено на власному досвіді, а також описано на якомусь російському сайті, тільки замість бензину краще взяти гас (по російськи керосин), в нього краща текучість.
885
Захід чудовий, маршрут теж подобається, обов'язково візьму участь (якщо щось не завадить).