Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Operator

16
Цитата: Fugitive от 10 апреля 2009, 08:33:53
Большинство людей за баранкой нормально относятся к велосипедистам, главное чтобы не выполнял хаотичных и непредсказуемых движений да еще с амплитудой в полосу, ...
Ну і спробуй не виляти!  ??? Часто через те, що консерва обганяє, доводиться їхати по всьому тому, що під колеса потрапляє на наших дорогах.
Одного жлоба на старій "копійці" наздогнав на світлофорі і запитую, фіглі він мені щоб залишитися живим залишає 30 см від правого (!) боку машини. Виявляється, що деякі бики за баранкою, не бравши правил до рук з часів царя гороха, ще думають що велосипедист має їхати не далі метра від бордюра.
При цьому всьому, заїхавши у далекі суто сільські райони нашої області, помічаю що воділи об'їжджають велосипеди навіть по зустрічній полосі. Можливо тому, що зараз він на машині, а ввечері вже буде на веліку чи мопеді. Або його ж діти/батьки на веліках так же їздять. Можливо вже приучені. Тобто - можуть, коли захочуть!

Собі взяв на озброєння таке запитання до автожлоба (якщо вдасться запитати): "А якщо я завтра на "Камазі" виїду?"  8)
17
ЦитироватьДевушка и велосипед – это модно!
Це не тільки модно, а навіть старомодно:  :D

18
Не спортивний вчинок  :nono:

Ось це по-спортивному - відставили веліки і розім'ялися у боксі:  :clap:
19
Вело- фото и видео / Re: 245km/h
10 августа 2010, 23:54:38
Нізачот!  :thumbdown:
Який же це велосипед? Хай розганяється на педальній тязі! :yes:
20
Не треба нав'язувати! Дістали своїми касками >:(

Після 25-ти років за кермом велосипедів і не тільки можу впевнено сказати, що падіння відбуваються через брак досвіду, лихачество, ігнорування загроз чи відсутність прогнозування ситуації.

Купуйте і одягайте, якщо комусь треба по корчам носитися або стрибками по сходах і тротуарах випендрюватися. Особливо в останньому випадку актуально - щоб перехожі голову не "порихтували".
І не треба у місті показувати свої швидкості, вони тут нікому не потрібні.

Ніж лякати зашитими головами, краще б про щось на зразок цього згадали:
Никто не думает, что ты крутой

Адже робота мозку захищає його краще ніж самий дорогий шолом!  :P

Цитироватьga_alx когда-то неосторожно решил перепрыгнуть выбоину на дороге ещё на своём старом "Спутнике". В полёте несколько потерял равновесие и приземлялся уже с повёрнутым рулём.
То в нього щось з переднім колесом пороблено. Якось я теж тааакий пірует спостерігав...
21
У Батурин нема сенсу їхати веліком за один день, бо не встигнете за самим процесом катання толком подивитися "местные достопримечательности"  :'(
22
Ну я обома руками за захист тварин, тому запропонував би тим захисникам позахищати наприклад зубрів, яких винищують депутати на джипах, або рештки лосів... А в містах повинен бути порядок.
23
"Захысныкы" поховали свої брехливі очі за темними окулярами:
24
Актуальна темка.

Звичайно я роз'яснюю псині "політику партії" влучним викидом ноги в напрямку її голови. Іноді доводиться повторювати, але є і плюс - друге попадання не може не радувати :)

У випадку зі станцією швидкої чи інших "папівгосподарських" собак я би висунув претензії.
Якось з "прохідної" в один гаражний кооператив кнулись 3-4 псини. Зупиняюся, ставлю велік і йду в сторожку висувати претензії. Оин з мужланів, більш начальницького вигляду ніж інші, відповів коротко: "Давите!" Може думав що я на машині? Втім, бачу тут деякі примудряються і веліком давити  :)

Відловом зараз не займаються.
Та напевно всі чули який свогог часу здійняли хай, гвалт і лемент так звані самозвані "захисники тварин". Ще й зараз іноді давлять на емоції як не мітингом, так листівками.
Сподобалось, як їх розбомбив наш підпільний мільйонер - нач. ЖКГ поц Антошин: «Напоминаю Вам историю Столяровой, когда на почве личной вендетты за дворняжку, которую «Комунтранс» отловил в неположенном месте... была развернута могучая информационная кампания...»
Тут вони, "захисники" (відео).

Щодо балонів "Терен" - вони допомагають, але весь досвід мій - піший. З веліка, по-перше, діставати його треба якийсь час і не зручно лізти вниз з піднятими ногами. По-друге, на ходу і знову ж вниз пшикати і незручно і головка балона має вгору дивитися напевно.
Але був і випадок, коли замість одної відігнаної псини до мене причепилися троє відморозків - її господарі.

Щодо волини...  :'( Ех, мрії, мрії! Про порядок в місті хоча б з собаками... А порядок би прийшов з часом і без відлову :D

З рибальськими крючками цікава ідея.

ЦитироватьЯ думаю псы не на звук вела реагируют а на биополе человека - его эмоциональное состояние.
Та повна фігня, як на мене. Нападали, коли був у чудовому настрої і навіть думав "яка симпатична собачка"...А воно, гадино, настрій зіпсувало.
Зате одна псина, якій я після зупинки влучив камінцем в голову, тепер більше не кидається на мене! 8) Хоча, знову ж, під час того пам'ятного кидка проходячі мимо троє мужланів якось збуджено на мене подивилися... Вже думав як би не кинулися захищати "нещастноє животноє", але обійшлося. В ігнорі сів на велік і - геть звідти.
25
М-да... Після наведених таких вагомих причин ясно: треба обов'язково. Особливо вагома причина - щоб інши не думали шо ти чайник.
Так шо - вирішено!
Але назріває інше запитання у продовження теми. Чи треба велосипедисту голити яйця? Які переваги і недоліки? І при якому типі їзди буде більше переваг - шосе, грунт?
26
Цитата: КнязЪ от 05 июля 2010, 01:57:15
А почему б и нет, думаю, от этого было б только лучше.
Лишь бы продавались фликеры хорошего качества и по адекватной цене ...
Та воно-то звісно краще, якщо дивитися з того боку керма. А от клоуном ходити... До того ж тут не все однозначно. Наявність яскравих клоунів буде притупляти увагу, а клоунами ходити будуть не всі.
До речі, ці ідеї штовхають грантожери за західні срібники  >:(
27
Цитата: Winny от 02 июля 2010, 00:17:15
Operator, судя по твоим рассказам, ты ни разу серьёзно не падал с велосипеда и ни разу не ездил в велошлеме. Так какого хера рассуждать о том, чего не знаешь?
Угу, ти правий, як звичайно :) Було у мене всього-то два переломи, один з них при 40 км/год з наступним приземленням веліка мені на спину. А так - дійсно нічого серйозного  8) Та і власне нафіга? Дитинство позаду, бажання вихвалятися такими речами вже нема  ;)

Цитата: VEAN от 02 июля 2010, 11:42:50ну вот получишь хоть раз солнечный удар, и поймёшь зачем этот кусок пенопласта надо на голове носить...
Так не було ж такого. А ганяв у літню спеку бувало днями.
Я кажу про те що "любителі цього діла" хай їздять і мають fun. Але - без фанатизму в "турботі" про ближнього. А то є вже навіть ідеї змусити всіх пішоходів носити катафоти по вечорах!  :o
28
Цитата: Winny от 24 июня 2010, 09:27:49Касательно шлема: у нас по ПДД мотоциклисты обязаны ездить в шлеме, но реально... сами видите. По безопасности и шлему в частности у нас на форуме уже обсуждено вдоль и поперёк.
То не мотоциклісти, а скажені малолітки на "скажених табуретках".
Сам на мотоциклі завжди в шоломі, хоча б тому що в харю б'є вітер з пилом і навіть жуками. Але на веліку - звиняйте! Давайте вже обирати якось самостійно. Як не падав - ніколи нічого головою не зачіпав. А постійно їздити з ЦИМ на голові в літню спеку...
29
Цитата: Ronaldo от 23 июня 2010, 13:47:22
Интересно как менты будут останавливать например велосипедиста? Махнул палкой, стой нарушаем! Велосипедист игнорирует и даёт газу и едет дальше или делает колесо от мента? Очень интересно. И номеров на веле нету и не запомнил ни фига, и мент ничьё не может зделат кроме того что он дальше стоит и ловит "лохов".
Попався? А ну, відкрий багажник!

По темі - якась фігня.
Нє, у нас канешне на догоду "Йеуропі" можуть ввести що завгодно...
Тільки щоб реально користуватися веліком у місті, потрібні навіть не закони і правила, а реальні справи. Хоча би для початку не загажена і рівна дорога під самим бордюром.
А взагалі-то для будь-якого виду транспорту має бути можливість практично безперешкодно перетинати місто в кількох нпапрямках. Про це зараз взагалі мова не ведеться за дерибаном землі  >:D Проспекти без світлофорів для автотранспорту, лінії для траліків, велодоріжки...