Просмотр сообщений

В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.

Сообщения - Operator

31
Ги-ги  :) У мене з невідомих причин іноді спидометр показує то в півтора рази, то вдвічі більшу швидкість, ніж за відчуттями. Може у міфічному випадку з 38 км/г трохи проглючило?  :D
32
Цитата: Nemez от 24 мая 2010, 21:55:04Operator, спорим, меня на этом форуме не переболтаешь? Особенно таким примитивным троллингом?
Я й не збираюся. Всього лиш сказав, що автор "перебрав".
33
Я вже був подумав, що цей знак попереджає про чорні діри  :o
34
Як у вас вийшло 270 км?  :o У мене було щось суттєво за 300.
35
Цитата: Nemez от 24 мая 2010, 16:23:48"Украина", как и всё содранное совком с более технически совершенной техники, не может быть конкурентом тем же: Truppenfahrrad M42, Militärvelo MO-05, Wanderer, Adler Werke, Dürkopp, Möve, Phänomen и пр.
Ой, скільки страшних слів!  :o
Я кажу про те, що порівняння як таке з гнусними пасквілями недоречне. Хтось з вас порівнював фургон з кабріолетом? Навряд чи. Ну так яким тоді боком велосипед "Украина" до "хорошо тренирующегося шоссейника"?
Цитировать- Да и проедет ли нынешняя "Украина" хоть 100 км без ремонта?
Про нинішні не кажу. А свого часу я регулярно їздив по 30*2 км.
36
Можна звісно посміятися, але автор явно зациклився на обгажуванні веловипеда "Украина". Припускаю, що він про той велосипед сам хіба що чув від таких же понторізів. Це надійна машина, яка працює по 30 років без нормального ремонту в таких умовах, що автору і не снилося.
37
Цитата: VEAN от 16 апреля 2010, 23:19:24но например для вьезда в белорусию на моте или авто нужна грин карта.
Гм...  :( А можна трохи детальніше?

І що це за знак таий, вперше бачу  ::)
38
Ідея гарна, але думаю що не час. Батурин стоїть на річці і в цей час буде комашні стільки, що ніякого задоволення від такого туризму.
Маршрут оптимальний буде як на карті в десятому пості. Дорога через Мену-Сосницю відносно нормальна. Потім можна проїхати в Батурин через Обмачів і Слобідку, в'їхавши "з чорного ходу" замість крюк давати (асфальт/грунтовка).