Если передняя шестерня снимается отдельно от системы ( не приварена), то ее можно шлифонуть( чтобы левая и правая сторона зуба были симметричны) и ездить еще столько же.
В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.
Цитата: Alex Goz от 26 июня 2015, 06:11:52Довжина доріжки по моєму одометру 666 м, можливо, хтось переміряє точніше.Там де доріжка примикає до карману на дорозі, звичайно ж, ВСІ наявні автомобілі стояли на велодоріжці, хоча для них місця вистачало. Крім того доріжкою активно курсували мамочки з дитячими візками, мабуть, це будуть основні її вдячні користувачі.
І яка довжина велодоріжки буде, "звиняюсь" ?
Цитата: Sage от 03 июня 2015, 16:57:38Лично я видел 2 падения а также как одна сволочь выскочила на тротуар, зацепила девушку зрительницу и разодрала ей руку до крови на всю длину до локтя.
Мне понравилось
В этом году не видел не одного падения, в прошлом- 4
ЦитироватьВидно тормозные ручки на руле. Интересно как он тормозит?
ЦитироватьВражений Вашими фізичними даними, але виходячи з власного життєвого досвіду не радив би основній масі велолюбителів захоплюватися великими передачами- ой як зараз болять колінні суглоби і які недешеві мазі і розтирання, наколінники, без яких уже неможливо і кроку ступити.Цитата: Alex Goz от 05 июля 2014, 09:03:08Кільце знаходиться в сосновому лісі -150м по лісовій дорозі чи по стежці від дороги яка йде від перехрестя вул.Гагаріна і пров.Спортивного (світлофор біля школи-інернату) до селища Астра, за бетонним парканом біля опори ЛЕП відразу направо.
Для dynamo:
Кільце не шукав, не було можливості.ЦитироватьБолдину гору виїхав досить легко на 53Х16, не встаючи з сидіння, 53Х13, 53Х12. Зрідка 53Х14, якщо каденс падав нижче 60 об/хв., до стовпчика 31 км час 0:44.47 (дист 25 км), розворот і назад, до 6 км їхав виключно на 53Х12,
Цитата: Alex Goz от 30 июня 2014, 20:25:46Не знаю, що можна робити на шосері в Карпатах (якщо це не гонка)Звичайно, шановний Олександре, не обов"язково їхати до Карпат, хороші підйомчики можна знайти і в Чернігові. Мені цікаво, на якій найвищій передачі Ви долаєте підйом на шосейній велотрасі "Динамо" (кільце 1,75 км) на Старій Подусівці( аналогічна трасі в Крилатському, де проводилася шосейна гонка на Олімпіаді-80), якщо рухатися проти годинникової стрілки?
Цитироватьquote author[/quote]
Половиной больших звезд я никогда не пользуюсь, ну не знаю зачем нужны они в нашей не горной местности для езды по асфальту. Лучше бы было меньше отличие в количестве зубьев между соседними мелкими звездами.