В этом разделе можно просмотреть все сообщения, сделанные этим пользователем.
Цитата: Ирина от 19 июня 2009, 14:44:45Спасибо большое!!!
Поздравляю с окончанием сессии!!!
Цитата: Nemez от 19 июня 2009, 15:08:42
Да, точно, поздравляю.
Где ты раньше был? Так хотел поматрасить сегодня, в итоге поехал на тренировку и немного устал. И времени мало, надо сессию добить.
Цитата: dredja от 16 июня 2009, 19:43:27
пишите свои e-mail, я вышлю фото в полном формате, сдесь не получается выложить...
Цитата: Alex Goz от 07 июня 2009, 12:42:58Зовсім забув всіх попередити, що в цю ніч полями та лісами розгулювали мавки. Під час вимушеної зупинки нам довелося познайомитися з двома з них. Вони нас хотіли залоскотати, пропонуючи чай.
До речі чи варто вночі так швидко гнати, не з-за втоми, а просто кульбіт Nemez-а та моє з Максимом зіткнення все таки насторожує.
ЦитироватьЗа одними етнографічними даними, Русальний тиждень, який ще мав назву – Русалії, тривав протягом Зеленого тижня, за іншими – протягом наступного, вже після Зеленої неділі.А так, як полину та любистку не було - нам доводилося швидко їхати.
Русалки в цей тиждень можуть залоскотати парубків і дівчат на смерть. Тому аби не потрапити до їхніх рук, треба носити з собою полин та любисток, що відганятиме їх.
Підстерігаючи перехожого за околицею села, русалка запитувала його: «Полин чи петрушка?» Якщо покажеш полин, русалка зникає, якщо ж відповіси «петрушка», то вона каже: «Ти моя душка!» і може залоскотати на смерть.
Цитата: Alex Goz от 07 июня 2009, 12:42:58При медленной езде не те ощущения
До речі чи варто вночі так швидко гнати, не з-за втоми, а просто кульбіт Nemez-а та моє з Максимом зіткнення все таки насторожує.
Цитата: Nemez от 07 июня 2009, 13:08:52Ну да... попробуй вовремя не становиться, если перед тобой на уровне головы заднее колесо едущего впереди напарника
А мне понравилось. Токое чувство было, что въехал в бетонную плиту. Тоесть это не было попадание палки в спицы, не колесо слетело с палки. Просто пререкинуло через руль.
Главное сгруппироваться, что собственно и получилось. И остановились все вовремя.