«Дорогами вогняних літ». 8 мая 2011

Автор Winny, 22 апреля 2011, 15:51:24

« предыдущая - следующая »

Ссылки на связанные события

Ranger Pacific

08 мая 2011, 16:56:41 #30 Последнее редактирование: 08 мая 2011, 17:07:34 от Ranger Pacific
Цитата: viperet от 08 мая 2011, 16:09:48
Так победители уже известны?
Возрастная категория 2: от 17 до 34 лет
1. Nemez
2. Литош Антон
3. КнязЪ

Возрастная категория 3: 35-49
1. Старченко Юрий
2. Alex Goz
3. Мякишев Игорь (Славутич)

Winny

Неплохо! Nemez, КнязЪ, Alex Goz, мои поздравления! Молодцы!

КнязЪ, сказал, что будет фота протокола, но без фамилий, поэтому есть предложение участвовавшим сообщить свои ФИО и номер. Можно не только свои. Кстати, можно с ником. Не помешает.

Alex Goz

08 мая 2011, 17:28:21 #32 Последнее редактирование: 08 мая 2011, 18:42:51 от Alex Goz
Alex Goz #99 Гоцацюк Олександр Віталійович
Ranger Pacifiс #16 Гоцацюк Максим Олександрович

Ruslan BGS

Ruslan BGS #45 Балджиєв Руслан Сімеонович
четвертий у 3 групі

Dravasek

Dravasek # 36 Паханов Сергей Николаевич

viperet

Мои поздравления победителям! Молодцы!

Doc

Поздравляю всех участников и конечно же победителей!

P.S.: сам пожалел что не принял участие... Погода испугала, а уже когда поздно было махать кулаками погода наладилась)

AksGiant

Для меня ралли прошло более менее нормально. 1-ый круг дался не так уж и тяжело, ехал в свое удовльствие, то разгоняясь, то в норм. темпе..Но 2-ой уже с натяжечкой, особенно после с.Анисов, там силы ушли, и пришлось крутить как только мог, а мог не оч. много. Перед мостом попытался залесть на сбоку, ппц ноги как заменили, идти не хотели вовсе...Финишыровал в последних, вроде 3 с конца :)
AksGiant #37 Резник Александр Владимирович

Тамплиер

Тамплиер #98 Приходька Ярослав Владимирович

AksGiant

Fugitive

Мои поздравления заслуженным призерам Nemez, КнязЪ, Alex Goz!
Участникам спасибо за участие, фотографам - за снимки.

Для себя решил гонку не гнать во весь опор, дабы она запомнилась легкой и не напряжной :).
Так и вышло: от Анисова до Подгорного еще немного посидел на колесе у Ruslan BGS, потом пропустил вперед DrAvAsEk-а и ехал в своем комфортном темпе изредка поглатывая компот :) и наблюдая за DrAvAsEk-ом и Аксютой (мл). На втором кругу после Анисовского леска ребята отдалились и мелькали уже ближе горизонту.

Так и финишировал в комфортном темпе: выпил 0,4 компота, так и не съел сникерс, ни намека на забитость/ судороги.
Цель достигнута - теперь у Ралли больше приятных воспоминаний :whistling:

Fugitive #??? Миненко Ярослав Иванович 1985

КнязЪ

Сфотан был только один листик. На сколько я понял - это не все )
Winny, у тебя время, вродибы, было 2.02

Alex Goz

09 мая 2011, 09:48:57 #42 Последнее редактирование: 09 мая 2011, 10:45:50 от Alex Goz
Початок гонки був більш-менш вдалим. Після старту своєї групи майже сходу захопив лідерство, першим вибіг на міст, правда тут стався невеликий казус поки біг з велосипедум в руках спав цеп. Мене обійшли Мякішев і Старченко. Правда Мякішева я з ходу знову обійшов, перед зрізкою Старченко зупинився ще й не зовсім вдало, я мимо його перестрибнув через бордюр, з'їхав без пригод і знову виявився лідером. Прекрасно розумів що це ненадовго. Незабаром Старченко мене наздогнав і так ми доїхали до Анісова. В Анісові наздогнали  другу групу, що стояли біля контролера. Нас також навіщось зупинили. Під'їхали потім Мякішев і Ruslan BGS, так, що розрив який ми з Старченком дали суперникам з якогось ідіотизму було нівельовано. Знову дали загальний старт уже всім, що були на пункті. Тримався в лідируючій групі до кінця Підгірного, потім коли почали з'їжджати на стежку, вирішив у цю штовханину особливо не втручатись, по-перше Старченко уже був десь попереду, решта моїх суперників відстали, так що штовхатись між молоддю особливого сенсу не було, по друге з шосейним кермом маневрувати між байками на звивистій дорозі виявилось вельми важко. І тут почалось.. не задовго до завершення першого кола почала розкручуватись рульова колонка (хоча ввечері перед гонкою її затиснув добряче). Велосипед став нагадувати старий віз і за звуками і за поведінкою. Якщо грунт під колесами був твердий і рівний можна було дати ходу, тільки починалась тряска, ну ніяк. На початку другого кола догнав Ranger Pacifica, чим підпсував собі настрій. Потім в середині дістав ще двох гонщиків з молодшої групи: Костю Лисого й Мишка Лврченка. Вони відсиділись в мене на колесі, та я й не заперечував, все одно ми з різних груп, тим більше що мого переслідувача видно не було. Потім Ranger Pacific відстав, Костя й Мишко незадого до закінчення кола рвонули з-під колеса вперед, хотів було за ними, але в рульовій був уже такий люфт, що дума хоча б втримати темп. Тут побачив, що мене явно наздоганяє Мякішев, а я на цьому возі ну ніяк прибавити не можу, загроза втратити друге місце стала реальною. Ну думаю, дотягнути б до моста, а на асфальті я вже не дамся навіть з цим клятим люфтом. На міст ми вибігли одночасно. Потім в гірку встав на педалі і вже супернику шансім не лишив, на з'їзді з моста швидкість була 49, на більше не ризикнув,враховуючи стан велосипеда, потім ледве проскочив між натовпом та зустрічним автомобілем, поворот направо, фінішна пряма і нарешті я перетинаю фініш, другим, ху-у-у-у-у-у-у-х, суперник відстав на 24 секунди.

shuriks

выложите карту маршрута, пожалуйста.
На днях вечерком хотим с другом прокатиться.