Наши рекорды

Автор Миллионер, 22 июня 2009, 16:45:43

« предыдущая - следующая »

Fantom

Цитата: Ranger Pacific от 16 августа 2011, 14:42:25
Обода и покрышки ровные?

Обода двойные пистонированные их пофиг. Покрышки и по сей день бегают  >:D

3pac

с екатеринки почти всегда 60км/ч получается

3pac

Цитата: Андрей от 16 августа 2011, 14:50:34
разогнал 60.03 км в час по перемой на трассе как на Славутич 
Подтверждаю ;)

Ranger Pacific

12 сентября 2011, 17:18:03 #123 Последнее редактирование: 12 сентября 2011, 21:39:34 от Ranger Pacific
Мой рекорд:

Но это так, начальный уровень. Дешевая трещотка, и всего один зуб. Вот настоящий рекорд (не мой), кассета Мише - итальянская высококачественная кассета:

Kollector

Ranger Pacific

Цитата: darkness_kos от 12 сентября 2011, 21:07:07
Ого  :eek: Под нагрузкой что-ли переключался?
Я вкручивал в горку, он вкручивал в горку. Все по правилам, без переключений.

Alex Goz

За 2011 рік - 17877 км, з них 14980 тренування й велопоходи, решта так собі - на службу, в магазин, на ринок та ін.

Fantom

Цитата: Alex Goz от 31 декабря 2011, 19:23:46
За 2011 рік - 17877 км, з них 14980 тренування й велопоходи, решта так собі - на службу, в магазин, на ринок та ін.

17877 км  :scared: Мать моя! Я до конца жизни  наверно стока не проеду!

Fugitive

Цитата: Alex Goz от 31 декабря 2011, 19:23:46

Исходя из немыслимого для большинства пробега, ваше мнение по поводу расходников, смазок, кругового использования цепей и т.д. - авторитетно. Интересно узнать ваши затраты на велосипед за год!

POp KoЯn

Цитата: Fugitive от 01 января 2012, 17:42:09
Исходя из немыслимого для большинства пробега, ваше мнение по поводу расходников, смазок, кругового использования цепей и т.д. - авторитетно. Интересно узнать ваши затраты на велосипед за год!
Когда я катал по стольку за сезон, затрат некаких практически кроме резены и смазки.

mordarezinova

С Гаспры 97,8 км/ч на байке в сликах. Может быть и комп врал, но настраивал вроде правильно. Комп - VDO C2 DS.

Alex Goz

Ну основна частина пробігу на шосері. Там затрати менші, цеп та касета ходить набагато довше ніж ніж на байку, лише шини зношуються і то maxxis detonator можуть тисяч десять виходити, якщо не поріжуться. А взагалі ганявся на чотирьох різних велосипедах, крім шосера, ще на гібриді, байку та ще на чомусь такому, схожому на шосер, але пристосованому до їзди по пересіченій місцевості (не турист) компоненти бувало міняв не через те, що зносились, а на більш досконалі, шини також використовував різних типів так, що витрати тут порахувати важко. Кругове використання цепа не застосовую, колись спробував на гібриді, при навантаженні проскакує, притирається довго. Хіба, що можна спробувати на шосері, там може й буде нормально.

Alex Goz

Забув про змащування. Втулки змастив на початку сезону один раз, ну а цеп звичайно регулярно.

Buggorr

Цитата: Fantom от 01 января 2012, 00:37:14
17877 км  :scared: Мать моя! Я до конца жизни  наверно стока не проеду!
проезжай в день в среднем около 100 км и ты столько сможеш проехать ;)

Alex Goz

Щось давно ніхто рекордними досягненнями не хвалився. І мені на жаль не вдалось обновити  рекорд:((. В сезоні 2012 накатав всього 16346 км, з них на тренуваннях й у велопоходах 14239 км. Клятий Київ й армія забирають всі сили й час, а може й старість:(. Правда зате пару гонок на дистанцію 15 км проїхав з середньою трішки швидше 40 км/год.