28.09.2014 - День Рождения "Велофана"

Автор КнязЪ, 07 сентября 2014, 10:45:15

« предыдущая - следующая »

Alex Goz

Та ну... Женя хочеш пиши, я не буду.

Val_83

Для Алекса Гоз:
ваши слова: "Спробуйте не просто проїхати, а позмагатись на такій дистанції, переживіть ці відчуття, щосили крутиш педалі, в голові уже каламутно, суперники від'їжджають вперед, намагаєшся дістати, а тяги уже явно недостатньо,  в голові уже казна що, якась там стрічечка на землі валяється..."
Вас я понял и даже хорошо. Вот только Вы ничего понимать не желаете и это печально. Предположений на ваш счет я не делал, вы сами все написали. Если все было не так, значит мы друг друга не поняли, но тогда изъясняться нужно конкретно и по существу. По поводу меня - доказывать не буду в каких соревнованиях я был, в каких не был и про скорости тоже. Не хочу. Да и выводы вы сделали основываясь на своем "Хочу" и "Точно знаю". Это не плохо и не хорошо, это нормально. Вот только все равно критика у вас не конструктивная и запоздалая.
А катаю я тогда, когда у меня есть время, а его как раз мало. Так что спорить про призы или мерятся скоростями и выносливостью - это пустое.

Alex Goz

Не Гоз, а Гоц (німецькою мовою)

Alex Goz

Як би Ви дійсно ганялись зрозуміли б, що в "пилу" гонки невиразну розмітку можна й прогавити, а захід на наступне коло, слід вказувати дуже чітко, особливо на швидкісній ділянці. Мова не за мене, я їхав тоді в групі і все бачив, а от одна наша дівчинка "пролетіла" іменно з цієї причини, до речі не та, що виясняла відносини з суддями, за той епізод мені невідомо.

Val_83

Ок, Гоц, я англійску вивчав. Ну не знаю я як там можна було проїхати якось інакше. І хто заважав проїхати коло перед гонкою у повільному темпі - часу було вдосталь.

Alex Goz

02 октября 2014, 23:23:21 #80 Последнее редактирование: 02 октября 2014, 23:31:42 от Alex Goz
Коло проїхали, а от я теж вважав, що захід на друге буде без проїзду стартової галявини, відповідного інструктажу перед стартом не було. Як і не було по суті зрозумілого розбиття на групи.

picnic

Я больше чтец чем писатель :D, но прочитав эту ветку, хочу предложить ее немного почистить, дабы не превращать этовсе на плаканье некоторых, которым нужно просто не участвовать в проектах Велофана, так как эти некоторые просто вечно стонут и жалуются... Хотя на пенсии ничего другого и не поделаешь, может возраст уже такой? :'(

Winny

Извиняюсь за задержку. Приболел - из носа на клавиатуру капает...  :wacko:



P.S. Сообщайте об обнаруженных ошибках. Будем разбираться вместе.

Alex Goz

03 октября 2014, 08:00:51 #83 Последнее редактирование: 03 октября 2014, 08:53:33 от Alex Goz
Вам до мого віку зась, на себе подивіться  спочатку, якщо не розумієте суті справи і краще читайте, а не пишіть, якщо не здатні.  В Ялівщину.. і побачим хто застогне і заплаче, а то навсіх змаганнях Чернігів вічно в ж..., тому, що всі специ язиком молоти і лише по пікніках їздити, а як до справи, то і...  Чернігівський менталітет.

А на пенсії є чим зайнятись, в тому числі вношу і свій, думаю досить вагомий внесок в розвиток велоспорту (кому потрібно ті знають) і популяризації здорового способу життя без всякого гучного піару й реклами.

Я лише вказав на недоліки, які пора б усунути, за одно й підкреслив, що розмітка на трасі цього разу була ЯКІСНА.
Не хочете сприймати, ваша справа.
Щодо неучасті в проектах велофану, можу й обійтись, гонок вистачає, як в Чернігові так і поза межами.

Alex Goz

03 октября 2014, 08:07:22 #84 Последнее редактирование: 03 октября 2014, 08:54:36 от Alex Goz
Winny,в колонку до дівчат любителів попав Єрмоленко Артем)) і в еліті нас здається стартувало все-таки дев'ять, хоча можу й помилятись.

І якщо можна на мою адресу в Excel -  щоб я зміг відсортувати, проаналізувати.

Alex Goz

О, дідько,  picnic виявляеться дівчина, ну тоді фраза про Ялівщину в пості знімається (їй там робити нічого) решта в силі.

Winny

03 октября 2014, 10:23:18 #86 Последнее редактирование: 03 октября 2014, 10:29:34 от Winny
Исправил опечатку в результате 45-го номера.

Цитата: Alex Goz от 03 октября 2014, 08:07:22
Winny,в колонку до дівчат любителів попав Єрмоленко Артем)) і в еліті нас здається стартувало все-таки дев'ять, хоча можу й помилятись.
В протоколе всё именно так. И по Артёму (что меня весьма озадачило), и по элите. Артёма можно перенести в правильную категорию - сообщите какую.

Скачать таблицу результатов с Dropbox: ODS, XLS.

Alex Goz

Артема слід занести в категорію "Діти 15-18"№, файл скачав, чомусь формули в колонках D та G  не працюють. Ну вже спробую підправити. А в форматі obs взагалі не знаю чим відкрити і навіщо такі складності, можна було б простіше в Excel підготувати таблицю, забити формули і результати були б тут же).

Winny

Я работаю в Линуксе и соответственно Экселя там нет по определению. Если бы формулы не работали, то результатов по кругам не могло бы быть в принципе.

Alex Goz

Ну вже розібрався, мабуть при конвертуванні в Excel в колонку E (час старту) вставилась ще й дата, сама колонка прихована, її не видно, тому не зразу зрозумів в чому справа. Виправив і формули працюють.