Свиной грипп

Автор Winny, 01 ноября 2009, 16:57:12

« предыдущая - следующая »

Alex Goz

Прочитав обидві статті, першу читав уже раніше, думку свою висловив. Самореклама, критика всього і вся, плюс пару грубих неточностей, всього перераховувати не буду, але лікарю слід би знати, що таке гомеопатія, а не нести маячню; так, антибіотиками вірусні захворювання не лікуються, але лікуються їхні ускладнення, коли приєднується бактеріальна мікрофлора;
щеплення в період епідеміїї часто призводять до виникнення більш важких форм захворювань, так як немає гарантії, що в момент щеплення людина не знаходиться в інкубаційному чи продромальному періоді, це я спостерігав на власні очі; температура +20 град.С при вологості до 70 % вірус не вб'є, зате хворий з трахеїтом чи бронхітом буду себе почувати в такому "комфорт" не комфортно, та багато інших суперечностей, зате є багато загальновідомих речей, поданих з розумним виглядом. Автор хороший психолог і просто вішає лапшу на вуха, реламуючи свої малопотрібні твори за мабуть немалі гроші, користь від яких медичною наукою тут уже точно не доведена (від творів, а не грошей :P).
Друга стаття просто інформативна - хоча я б не вживав таких термінів як фуфломіцин, (стиль дуже нагадує відомого "проффесора"), ефективність засобів, що зміцнюють імунітет ( не лікують, про це мова не йде) доведена. Відносно препарату Таміфлю - на нього у світі дивляться дуже косо, надто багато ускладнень, тому його і рекомендують при досить важких формах захворювань, не можу нічого сказати, власного досвіду застосування його не маю.
Відносно методів профілактики, все перевірено на собі - за роки служби через мої руки пройшла не одна тисяча солдат із захворюваннями на ГРЗ, я майже ніколи від них не заразився і слава Богу (і трішечки мені :P) не втратив жодного такого пацієнта.
До речі книги з вірусології, епідеміології, імунології мають до практичної медицини значно ближче відношення, ніж книги по сопромату та матеріалознавству до функціонування велосипеда, так як і решта наведених навряд чи описують роботу наприклад задньої перекидки).

Fan

В чём сила брат? - в марле вся сила :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=UA4cJEWifQg

sixfoot

Какой ужас!!! И такие клипы показывают по телевизору? Куда катится этот мир?
Лично я считаю, что это все просто способ срубить денег.

Winny

Цитата: Fan от 26 ноября 2009, 22:31:07
В чём сила брат? - в марле вся сила :lol:
а мне понравилось, актуально :)
зачёт :thumbup: