Допоможіть підібрати велосипед

Автор SeGrey, 03 апреля 2010, 19:21:29

« предыдущая - следующая »

SeGrey

03 апреля 2010, 19:21:29 Последнее редактирование: 03 апреля 2010, 21:25:20 от Winny
Добридень, вельмишановна публіка. Я нарешті дозрів до того, що хочу придбати велосипед. Але чим більше ходив теренам інету й вибирав цікаві для мене модельки, тим більше заплутувався у виборі.
Я хочу велосипед для повсякденного катання містом. Окрім того хочеться поїздити за Черніговом з вітерцем і по бездоріжжю. В той же час, не хочу заплптити гроші і думати, що він може поламатися через якусь заглибоку яму чи щось подібне. Я собі придивився ось ці моделі, але не знаю яка краща. Підкажіть мені, або є інші кращі варіанти.

Bergamont Hype 2009 - http://velobazar.com/catalog/velobikes/mountain_bikes/850

Fuji Nevada 2.0 - http://www.velocita.com.ua/FUJINevada%202.html

Author Basic - http://www.velopark.com.ua/index.php?page=shop.product_details&product_id=99&flypage=flypage.tpl&pop=0&option=com_virtuemart&Itemid=29

Giant ESCAPER - http://www.veloonline.com/view.shtml?id=2296

Я от дивлюся у фуджі там вилка з блокуванням, а у інших цього нема. А кажуть, що по асфальту краще, щоб було блокування вилки. Словом, я заплутався і прошу поради людей, які на цьому знаються. Чи може є якіст інші варіанти. Звісно зустрічав і мені рекомендували звернути увагу на більш дорогі велікі, але ж  це мій перший і я не впевнений, що мені потрібна спортивна рама і клас обладнання деор.

Завчасно вдячний, що не лишилися байдужими і надали мені допомогу. ;)

Fugitive

SeGrey представлені моделі одного рівня, мені здається, ти не відчуєш між ними значною різниці.
Віддай перевагу тому що більше подобається!

При виборі приділи увагу:
- наявність необхідного розміру рами;
- якщо твоя вага більше 70 кг - подвійні ободи, касетну втулку мають всі перелічені моделі;
- наявність блокування вилки - перевага, але бюджетні вилки блокуються специфічно, маючи певний хід, моя думка - немає різниці.

На жаль, з приходом квітня розтанув сніг, а з ним і знижки в багатьох магазинах.
Віддаю перевагу Bergamont Hype 2009

P.S. Заглибокі ями слід об'їжджати або перестрибувати  :)

SeGrey

та, знижки якось кудись поділися. Але, разом з тим, на київських велосайтах ще можна знайти привабливі ціни. На той самий бергамонт, наприклад.

Fan

Цитата: SeGrey от 03 апреля 2010, 19:21:29
Я собі придивився ось ці моделі, але не знаю яка краща.

Кардинальных отличий у этих моделей нет,лично мне нравится Giant ESCAPER - красава ,видел в живую в цвете-металлик(но,как говорится "на вкус и цвет...")
Цитата: SeGrey от 03 апреля 2010, 19:21:29
Підкажіть мені, або є інші кращі варіанти.
Лучших вариантов - море. Всё зависит от толщины кошелька и предназначения велосипеда.
По - поводу локаута(блокировки) вилки, эта опция ИМХО очень редко используется,сам часто включал по-началу(больше из интереса,чем по необходимости), вкручивать в горку - немного легче, но после того как пару раз забыл выключить и "словил ямку" -забил.

Redmond

Как по мне BerGaMont Hype 2009  будет лучше всего.

Шатун

я тоже за бергамонт, так как фуджи - не очень известная фирма, а автор - деньги на ветер

Fan

Jenya и Шатун , мне например Giant ESCAPER больше нравится чисто внешне, интересно услышать ваши аргументы, чем же лучше Bergamont ?

Redmond

Бергамонт помоему лучше так как он уже проверен довольно многими людьми, и все довольны, а джайнт менее проверенный! Ето мое мнение.

Fugitive

Giant - не менее провереный производитель, и в частности данная модель!
Но:
-  "покрыхи кенда - не катят"  :) (с)
- Сотню гривень экономим  :)
В виду этих причин: выбирай, что на душу ляжет и где твоя ростовка будет.

Fan

Цитата: Jenya от 04 апреля 2010, 21:02:16
Бергамонт помоему лучше так как он уже проверен довольно многими людьми, и все довольны, а джайнт менее проверенный! Ето мое мнение.
Жжош  :D
Цитата: Fugitive от 04 апреля 2010, 21:24:16

-  "покрыхи кенда - не катят"  :) (с)

Ещё как катят   :D
Цитата: Fugitive от 04 апреля 2010, 21:24:16
выбирай, что на душу ляжет и где твоя ростовка будет.
Вот! здравый совет,полностью согласен, а то запутается человек окончательно   :).

SeGrey

Так, джаянт і мені зовнішньо більше сподобався. Хоча бергамонт теж не пасе задніх. Хоча й кажуть, що джаянт більш імента і надійніша фірма, та й поганих відгуків про бергамонт я на форумах не знаходив. Тож, нащо платити більше?
Проте, через кілька днів збираюся сісти на них, щоб зрозуміти на якому мені приємніше сидиться і їздиться. До речі, ось я ще глянув ось на цю модельку Велосипед Kellys 10 SCARPE http://velosiped.com/product_info.php/info/p8123_Velosiped-Kellys-10-SCARPE.html. Можете щось про неї сказати? Чи варто на неї звернути увагу?

Redmond

SeGrey

))), ну якщо нічого тобі, то можно й на нього сісти. А як з приводу ТО. Якщо у мене буде той самий Kellys, то чи зможу я проходити ТО десь у нашому місті?

Fan

Цитата: SeGrey от 05 апреля 2010, 11:20:05
то чи зможу я проходити ТО десь у нашому місті?
Конечно сможеш, или в Велосвите или в Велоэкстриме. Естественно эта услуга - платная(если велосипед не куплен  в одном из этих магазинов)

SeGrey

Дякую, буду знати. Звісно ТО буде платним. Навіть, якщо у цих магазинах куплене, то там лише 1 ТО безкоштовне. А яка сума ТО, скажімо, якщо я перший раз приїду після придбання велосипеду? Мені так, на майбутнє.