Допоможіть підібрати велосипед

Автор SeGrey, 03 апреля 2010, 19:21:29

« предыдущая - следующая »

Шатун

кажеться я проспал джанта. Я бы лучше брал джант. На сколько я знаю бергамоты не очень крепкие рамы, быстро накапливают усталость и лопаются. Сколько уже сталионов так угрохали люди, да и не только сталионов. А отзывы, о джантах всегда хороши. Эта марка в мире более известная и проверенная, чем бергамот, это для ЖЕНИ

SeGrey

Що ж, нарешті це сталося. Я придбав собі велосипед. Мій вибір зупинився на Bergamont Hype. Вже покатався на ньому кілька днів і маю лише позитивні відчуття.

Чим я керувався обираючи саме цей велосипед?
1. Мене влаштувала ціна. Вона була найнижчою серед інших, оскільки діяла знижка на модель минулого року.

2. Я не купив велосипед іншої марки, яка по комплектації така ж, або й гірша, але й дорожча. Не купив з тої причини що не знав за що переплачую. Ну, іменитіші інші марки, ну знають їх більше у світі. І що? Що мені з того, як людині, яка обирає перший велосипед? Мене переконували, що у іменітіших брендах краща рама. Але я особисто далекий від думки, що у велосипеді за 3000 - 3500 грн. виробник буде застосовувати супертехнології для покращення рами. І до всього сказаного гарантія на раму що у бергамонта, що у інших виробників однакова!!!

3. Можливість пройти ТО у центрі Bergamont у моєму місті Чернігові. Все ж, якщо щось станеться, або мені щось знадобиться я зможу знайти все у даному магазині-центрі. А це немаловажливо.

4. ОДИН З НАЙОСНОВНІШИХ ФАКТОРІВ - ЦЕ ПІДХІД ПРОДАВЦЯ. Там, де я купував веловипед, мене дуже добре прийняв продавець. Він відповів на всі мої "дурні" і недурні запитання. Надав можливість проїхатися на кількох велосипедах, щоб відчути їх (а не просто посидіти на ньому). Ну і для першого велосипеду порадив саме цю модель.
Чесно кажучи, я вже був готовий купити велосипед майже за 5000 грн., але взяв день, обмізкував все і вирішив, що за перший велік я не буду переплачувати зайві 2000, якщо я не знаю за що саме я переплачую. Одразу згадується відомий з дитинства рекламний слоган : "Навіщо платити більше?"
Хоча в інших місцях я зустрів до себе дещо зверхнє ставлення продавців. Наче, блін сидить у магазині пуп землі і як великий спец спустився до мене порадити який же велік треба купувати. при чому робив це з такими повадками наче це має знати кожен нормальний чувак. а я такий бовдур і неук, що звертаюся з таким питанням до нього. Ну, він має те на що заслужив. Свій велік я купив не у нього))))

Тож тепер я буду кататися і думати чого конкретно хочу від велосипеда. І, якщо він мені не підійде, то поміняю. Хоча на сьогоднішній момент мій велосипед мене цілком влаштовує. Я його навіть полюбив, як вірного супутника.  Тож всім хорошого настрою і сподіваюся мої спостереження допоможуть комусь у підборі свого першого велосипеду. Одразу кажу, що мати супутником велосипед це просто чудово, тож швидше наважуйтесь та купуйте собі велік )))

serega-k

SeGrey, поздравляю с приобретением! Отличный выбор!
Коня нужно обкатать. Буду рад составить компанию на очередной покатушке ::)

SeGrey

Із задоволенням покатаюся разом. Але трохи підтягну свою форму, бо, сівши на велік, зрозумів, що вона у слабенькому стані. Та це питання часу. буду слідкувати за вашими темами з приводу покатушок і приєднаюся при нагоді.

Winny

Велосипед выбран. Тема исчерпала себя. Пока она не превратилась в откровенный флейм, я её закрываю.